od Margarit Black » čtv dub 01, 2010 11:06 am
Lana: Právě to je na vztahu tak kouzelné. Kdybys měla jistotu vlastnictví, tak by ze vztahu vyprchala všechna vášeň, všechen smysl. On si neuvědomil, že to neunese. Hodně riskoval a doplatil na to. Já bych mu nikdy neublížila, mé srdce patřilo jen jemu a vlastně navždy patřit bude, i když budu mít třeba kvantum milenců a on milenky. Ti jsou pomíjiví, můj muž ne. Ten je jistota, i když je pryč. Můžeš někde přebývat, ale to neznamená, že je to domov. Domov tvoří vždycky ti, které miluješ, nevytvoří ti to kus šutru, pod který maximálně složíš hlavu a možná se vyspíš..to už ten prach je...potřebuješ to jako nutnost, abys přežila, nic víc *pokrčí rameny*
(Lani, já si to ani neuvědomila...my si totiž jednou tykáme, jednou vykáme...je na tobě, co si vybereš, mně tykání s tvou postavou vydit nebude, ale nevím, jaký je zase temperament)
Styx: *směje se* No, to děláme. A myslím, že je dobře, že to děláme. *přikývne* Ale je fajn někdy na tu minulost zavzpomínat. Vzpomínky jsou to krásné. Ne, na bratrovraždu by nedošlo *zavrtí se smíchem hlavou* V tom bych mu zabránila. Vidíš to, ten tvůj vyměkl, můj ztvrdl (to zní...vtipně..ehm..no nic). Azkaban ho zocelil natolik, že kolem sebe vystavěl zeď. Byl uvolněný jen mezi svými..mezi přáteli...a vy jste pro něj prostě přátelé nebyli *pokrčí omluvně rameny* Jen cizí lidi, kteří narušili jeho klid. Nemá rád změny, tak se jim brání. Je to sice otázka na tělo, ale řekni mi, když jsi byla nevěrná Remusovi, dokázala bys být věrná Regulusovi? *zvědavost ju přemohla se zeptat*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)