Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Maltezius » čtv dub 01, 2010 7:42 pm

Ermíno. +je trochu nervozní v její přítomnosti+ Je potřeba nachystat hostinu tak pro třicet lidí. A pak spoustu jednohubek, chlebíčků a takových věcí na občerstvení před obřadem. Jestli budete potřebovat s něčím pomoct...
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Ermína » čtv dub 01, 2010 9:23 pm

Maltezius ano? *zašvitoří svým zpěvným hláskem a pořád se usmívá* já bych nejprve nachystala ty jednohubky, chlebíčky a to studené, protože to dáme do spíže a nemusíme se o to déle starat, potom bych začala s přípravou teplých jídel. *Rovnou si přitáhne pytel plný rohlíků, druhý pytel vek* Víte Maltezie, slíbila jsem své paní, že nebudu užívat svou vílí moc, takže můžete to nechat rozkrájet? a já to potom budu mazat pomazánkami ano? *ani nečeká na odpověď a začne chystat asi deset druhů pomazánek a vše potřebné*
Ermína
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Maltezius » čtv dub 01, 2010 9:35 pm

Jistě. +trošku se na ni usměje, mávne hůlkou a všechno je nakrájeno, pak zmizí ve špajzu, kde pobere všeljaký zavařeniny, jako okurky, paštiky, brusinky a tak+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Ermína » čtv dub 01, 2010 9:58 pm

* Má namazáno a s úsměvem se pustí do zdobení všeho co tam má. Díky svému citu pro krásu to dokonce aj hezky vypadá a jenom Malteziovi podává plné táci, aby je schovával. Na řeči ji moc neužije a tak si při práci tiše prozpěvuje nějakou vílí písničku. Vlasy si jen pro tuto chvíli svázala do dlouhého copu. Sem tam se po očku podívá na Maltezia a hlavinkou jí probleskne, proč se vůbec neusmívá, i když před chvílí se na ni usmál, malinko*
Ermína
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Maltezius » čtv dub 01, 2010 10:02 pm

+plné táci dává zase do spíže a překrývá je trvanlivým kouzlem a říká si jak jim to jde pěkně rychle+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Ermína » čtv dub 01, 2010 10:07 pm

*Když dojdou namazané krajíce a kolečka rohlíků skoro udiveně se podívá na Maltezia* víc toho není? *zašvitoří* Myslíte, že to bude stačit? *nakoukne do spíže, kde je snad tuna občerstvení* Aha *zasměje se zvonivým smíchem a výtáhne obrovskou hroudu lístkového těsta na Wellington* Máte naložené maso, Maltezie?
Ermína
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Maltezius » čtv dub 01, 2010 10:12 pm

+usměje se na ni víc, protože, když se směje ona, je tak krásná (ještě neviděl vílu)+ Jistě že. +vytáhne naložené kusy masa+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Ermína » čtv dub 01, 2010 10:18 pm

Výborně *Přejde k pracovní desce a horkotěžko rozválí to těsto, pak na něj dá potřebné suroviny, hlavně maso a pečlivě to zabalí do lístkového kabátku* Slyšela jsem, že jste mistr polévek, takže ji nechám na vás *Zavrká a opře se o linku (chudák malej)* Máte takovou výhodu, že můžete užívat svých dovedností *Nabere si na prst zbytek pomázánky a dá si ho do pusenky*
Ermína
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Maltezius » čtv dub 01, 2010 10:25 pm

Vážně, To mě těší, že mám takovou reputaci. +kouká na ni, když si dá do úst prst s pomazánkou, zatají dech+ Já - musím pro chřest (je to chřestová, že jo? nemám to tady)+ A radši zmizí v chladné spíži+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Ermína » čtv dub 01, 2010 10:39 pm

Jistě jistě +Směje se, otočí se zpět k pultu a začne loupat obrovskou hromadu brambor. Kéž by tak mohla použít svou moc, ale jednou dala slib. (ano chřestová. A to Ermína ani nic nedělá :) )
Ermína
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz