Pokoj Seleny

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj Seleny

Příspěvekod Selena » pon bře 29, 2010 9:08 pm

Sam: <spokojeně otvírá pusu a kouše, uvědomí si, že něco není tak jako před chvíli a podívá se dolu na uvolněnou podprsenku> No tohle. <zakroutí hlavou s úsměvem a stáhne si podprsenku dolů a odhodí jí někam na sedačku> Ááá. <pokračuje v otvírání úst, jako by se nic nedělo>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » úte bře 30, 2010 12:11 pm

Sel: to bylo přece součástí dohody. culí se na odložené pradélko. dál krmí, ale oči mu sjíždí na její přednosti a hůř se soustředí, tak jí dortík šoupne vedle a zapatlá jí půl obličeje.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » úte bře 30, 2010 12:27 pm

Sam: <nejenže jí zapatlá půlku obličeje, ale ještě kousek dortu jí spadne na prso> Héj, dávej pozor. <směje se, prstem si přeje přes upatlaný obličej a olízne ho> Máš krmit mě, ne moje tváře <směje se> a moje prsa. <dodá se smíchem, kyž skloní hlavu>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » stř bře 31, 2010 12:35 pm

Sel: já si budu vykrmovat, co se mi líbí. odmlouvá. a hlavně sebe. začne ji olizovat a ožírat nejdřív obličej a potom i kousky dortu na poprsí.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » stř bře 31, 2010 4:57 pm

Sam: Tss. <zašklebí se na něj a založí ruce v bok, ale ochotně mu nastavuje upatlanou tvář, když začne ožírat poprsí zajede mu rukama do vlasů a lehce se jimi probírá> Hmn, pojď sem. +vytáhne si jeho obličej výš, aby ho mohla políbit>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » čtv dub 01, 2010 12:56 pm

Sel: jsem tady... nechá se olíbávat a hladí ji po zádech a zadečku. a polibky jí vrací a ty jsi pořád zbytečně moc oblečrná... a já taky...
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » čtv dub 01, 2010 1:25 pm

Sam: <líbá ho na ústa a krk, i když musí stát skoro na špičkách> Tak to musíme napravit. <usměje se a stáhne mu košili z ramen, přejíždí mu prsty po zádech a hrudi a pomalu míří k pásku jeho kalhot>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » úte dub 06, 2010 11:45 am

Sel: sklání se k ní, aby dosáhla, neoť mu její líbání dělá moc dobře. hladí ji po zádech a všude, kam dosáhne. taky si myslím... tak dolů s tím textilem... nabádá ji a pomáhá se svlékat.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » úte dub 06, 2010 5:05 pm

Sam: <trochu neobratně rozepne pásek, jelikož se jí pletou Samovi ruce, jak se snaží pomáhat se svlékáním> Jedeš. <usměje se a jemně ho přes ně pleskne, aby se přestal plést a vrhne se na zip a knoflík, s kterými si poradí mnohem rychleji a nechá spadnout jeho kalhoty na zem>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » stř dub 07, 2010 12:18 pm

na oplátku ji pleskne po zadečku a párkrát to zopakuje, protože se mu líbí, co to dělá. haraje si chvilku jak malej. vyleze z kalhot spadlých na podlahu a pak si ji přitáhne k sobě. a taky jí rozepíná kalhoty a kousek jí je shrne, zasune dlaně pod kalhotky a drží ji tak. a tiskne si ji k sobě, cítí na hrudi její prsa.
Samuel
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje