Salónek

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Salónek

Příspěvekod Postrach » stř dub 07, 2010 2:43 pm

Pochopitelně, že kvůli kontaktům...*usměje se*no, když bych se dal do nového sídla, což by asi byl dobrý strategický krok, jelikož rozhodně nemíním odtud tiše vymizet, tak bych byl rád, kdyby jednak byl zapsán i u vás na ministerstvu a tedy byly možné vyřídit nějaké kouzelnické ochrany a tak...a já sám jako mudla nemám k potřebným lidem přístup... což ty, ze svým postavením...a kontakty*dodá* máš...*upije bloody mary*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod golux » stř dub 07, 2010 6:42 pm

To by určitě zařídit šlo. A Lucius by se ti myslím o kouzelnickou ochranu postaral sám... tedy o tu základní. Nejsem si jistá, jestli potřebuješ povolení ministerstva, ale asi tu bude aspoň oznamovací povinnost... a kde hodláš sídlit? Bude to nějaký tajemný hrad nebo spíš nějaký nenápadný domek v lese? Asi to druhé, viď. Abys mohl čas od času uspokojit svou loveckou vášeň... myslím po zvířatech v duchu protočí oči, je těžký mluvit s upírem a snažit se, aby se ho člověk nějak nedotkl, radši se napije
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř dub 07, 2010 8:37 pm

Vojde do salónku a pomaly sa rozhliadne a pritom rozmýšľa, ako to tu vlastne všetko funguje?
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř dub 07, 2010 8:51 pm

(Memory, tady je soukromý salonek, nenáápadně vycouvej a zamiř do lokálu:))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř dub 07, 2010 8:57 pm

(Styx: Moja chyba, už cúvam)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv dub 08, 2010 7:41 pm

výborně...v tomhle si nechám poradit, co je potřeba...*zatváří se spokojeně* měl jsem vyhlídnuté místo, na jih od Španělska, takže bychom zůstali v zemi, jen víc na jih na ostrov, i kvůli Nautilovi...Je dost těžké se s ním neukázat a být celou dobu pod vodou...no, ani mě to nedělá dvakrát dobře, a to si na posádku nemůžu stěžovat...a ne, hrad v Karpatech to nebude..*cuknout mu koutky* tak lov...*zatváří se a na okamžik zůží panenky do kočičích, pak se usměje šířeji* to je v pořádku...nejsem z těch, kteří by si z narážek něco dělali. Ty doby jsou pryč. A na nějaké nerozvážné dotčené urážení jsem přece jen poněkud starší...*mávne rukou*
Postrach
Upír

Příspěvekod golux » čtv dub 08, 2010 8:11 pm

oddechne si To jsem ráda, že se neurážíš. Nerada bych se tě dotkla. Já mám k upírům takový zvláštní, rozporuplný vztah. Na jednu stranu jim závidím nesmrtelnost, fyzickou přitažlivost a sílu, a jejich tajemnost. Na druhou stranu se mi poněkud... no, víš... s tím pitím krve... nejhorší je, když se je někdo snaží napodobit. Teď jsem dočetla knížku o sériových vrazích ve středověku a je to dost nechutný. Stejně ti ubožáci ničeho nedosáhli. Já mám ráda upíry šlechetný, takový ty starý, romantický... co mají taky nějakou čest a vysávají jenom krásné panny v nočních košilích, když si o to samy řeknou... zahihňá se A magické schopnosti taky mají, a to se mi líbí...
zakrojí do napůl krvavého steaku a labužnicky žvýká maso, pak jí to dojde a usměje se No vidíš, v něčem jsme stejní...
golux
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pát dub 09, 2010 7:43 pm

Tak starobylostí ani magickými silami nemohu sloužit...to takhle chodící genetická laboratoř...*stiskne čelist* Chápu...se způsobem stravování...*sleduje její stejk s úsměvem* může být problém. Nikdy jsem na nadpřirozeno nebyl, až do doby...takže mi trochu trvalo, se s tím srovnat...ale krásné panný v nočních košilích....*zamyslí se* no, to by byla změna jídleníčku..*zasměje se*
Postrach
Upír

Příspěvekod golux » sob dub 10, 2010 12:14 pm

Ty jsi vůbec zvláštní. Jsi tajemný, protože nikdo pořádně neví, co vlastně děláš. Nějaké zvláštní schopnosti mít musíš, i když třeba nejsou magické; jinak bys nebyl tak obávaný. Umíš se ovládat, nejsi tak - no, nasírací - jako Lucius. On je hrozně nedůtklivý. Ty jsi nad věcí. Prostě, pro spoustu žen jsi žádoucím objektem, protože přesně takové typy ženy zbožňují. A nemusí to být jen panny v nočních košilích... usměje se Ale prosím tě nemysli si, že tě chci svádět. Jen jsem si myslela, že by bylo zajímavé povečeřet s takovým tajemným mužem... odstrčí talíř a dopije víno ze skleničky Nalil bys mi, prosím?
golux
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob dub 10, 2010 12:29 pm

*vezme láhev a dolije jí* to bude tím, že přezdívku jsem získal ještě jako člověk...a jelikož přeměnou se schopnosti násobí...*pokrčí rameny* je to jen cvik... bez něj a let praxe bych tady asi nebyl. *zase se opře do židle* jen se neboj, já si rád dělám úsudek o lidech postupně. Pravda, některé to možná vytáčí, ale není nad to, být řádně připraven...*otáčí sklenicí v ruce* klidně se ptej...třeba ti na něco z toho odpovím. Některé věci ti ale říct nemohu..*jeho oči na okažik dostanou nehezky mrazivý výraz někoho, kdo viděl příliš mnoho*
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince