NOVÉ TVÁŘE V ZEMI HŘÍCHŮ
V posledních dnech se v naší krásné zemičce objevily tři nové návštěvnice. Trochu jsem si je proklepla a nyní vás seznámím s tím, co jsem zjistila, ať víte, s kým máte tu čest.
Lanevra je asi 400-letá upírka, která do Země přišla za konkrétním cílem, vyhledat zde svoji dávnou přítelkyni. Přestože je mocná a za ta staletí zajisté nabyla bohaté zkušenosti, nevyužívá toho a ještě ani nikoho nezakousla. Naopak, je přátelská a rychle se seznamuje se zdejšími lidmi. Trochu mě ovšem zaráží její chování ke Styx. Jsem docela zmatená, protože od samého začátku na ni hledí jako na bohyni a vysílá obdivné pohledy směrem k ní a neopomene využít každé příležitosti, aby se jí důvěrně dotkla, dokonce i na veřejnosti. Neodradí ji ani to, že Styx na to nereaguje. Co nám to obě tají? Nedám pokoj, dokud to nezjistím. Že bychom tady konečně měli osobu s jinými, než heterosexuálními sklony, která se k nim hrdě hlásí? No, uvidíme, co ukáže budoucnost. Každopádně, ne muži, ale krásné dámy, mějte se na pozoru před touto kráskou.
Mystick od začátku dala najevo, že je lovkyně chlapů. Na Mýtince balí Luciuse a neláme si hlavu tím, jestli není už náhodou zadaný. Nerespektuje poklid a soukromí místních obyvatel, netaktně se objevila přímo v pokoji samotného Severuse. Samozřejmě jí to její narušení dal patřičně najevo. Jak se jí povedlo dostat se přes Snapeův bezpečnostní systém až do jeho pracovny ve sklepení, zůstane záhadou. Ale budiž jí odpuštěno, ještě nezná, jak to tady chodí. Věčně mrzutému profesorovi se pak lascivně nabízela a přemlouvala ho k sexu a neodradil ji ani jeho nezájem. Zapomněla, že dáma se mužům nenabízí. Očividně jí nezáleží na dobré reputaci a buduje si pověst... ehm... jak se to řekne slušně... svůdkyně mužů? Otázkou je, jestli se to bude líbit hříšnicím. Pro jistotu, dámy, držte si své chlapy na krátkém vodítku! Anebo neseznamujte Mystick se svými partnery. Na druhou stranu, aspoň bych měla o čem psát.
Dalším novým obyvatelem LoSu je Memory. Dělá záslužnou činnost, pracuje u sv. Munga na poloviční úvazek jako léčitelka a co jsem zaslechla, chce si na Mýtince pronajmout pokoj. Uvedla se zde zatím slušně, mile a skromně. Na tuto osobnost jsem jako na jedinou nenašla žádnou pikantnost. Zatím. Ona tam určitě nějaká bude, každý ji máme. Třeba se ještě prozradí. Začala se rozkoukávat po městě s takovou jistotou, jako by tady žila od nepaměti. Pokud zde zůstane, svým příjemným vystupováním má velkou šanci najít si tady dobré přátele.
Tři různé postavy. Každá z nich úplně odlišná. Jsem zvědavá, jestli se zde zabydlí a jak si budou počínat dál. Zda se zkamarádí, nebo si spíš poštvou místní proti sobě. Třeba o nich v mých novinách nečtete naposled.
Storm