Celebrity pod palbou

– místní drbárna – kdo – co – kde – kdy – s kým – jak – proč -

Moderátoři: Zaměstnanec, Storm

Celebrity pod palbou

Příspěvekod Storm » sob dub 10, 2010 4:07 pm

Rády byste se dozvěděly o některé hříšnici nebo kouzelníkovi něco zajímavého, pikantního nebo dokonce tajného? Například, proč někdo často střídá partnery, nebo druhý naopak dodnes žádného nemá, anebo proč třetí třeba nezřízeně pije, a tak podobně?
Nyní máte skvělou příležitost. Připravila jsem pro vás novou rubriku s názvem „CELEBRITY POD PALBOU (OTÁZEK NA TĚLO)“.
Zeptejte se konkrétní osoby přímo, co vás zajímá a ona vám odpoví, pokud možno vyčerpávajícím způsobem a hlavně popravdě (věřím, že se nebudete vykrucovat z odpovědí a budete to brát jako zábavu). Až zodpoví vaši všetečnou otázku, převezme roli zvědavého investigativního dotazovatele a ptát se bude zase ona (nejlépe někoho jiného, než dotazovatele, ať se to točí).
Upozorňuji, že čím bude otázka osobnější, pikantnější a dotěrnější (samozřejmě v rámci základních etických pravidel), tím víc se hodí do novin formátu Denního Věštce a tím víc bude o novou rubriku zájem.
Dále mi můžete své zvědavé dotazy pro konkrétní osoby (ať už podepsané nebo ne, pro tentokrát budu tolerovat i anonymy) posílat do soukromé zprávy. Zaručuji 100% diskrétnost.
Doufám, že se všechny zapojíte do této hry a přispějete svojí troškou do mlýna k ještě větší zábavnosti a popularitě Denního Věštce.
Storm

Obrázek
Storm
Čarodějka

Re: Celebrity pod palbou

Příspěvekod Storm » sob dub 10, 2010 4:08 pm

Máme tady první zvědavý dotaz, ušitý přímo na tělo Syrianě.

OTÁZKA PRO SYRIANU:

Nedávno jste se vdala. Znám vás ale jako ženu, která docela střídala partnery. Sice jenom dva, ale zato sezónně. Ještě těsně před svatbou jste dokázala docela řádit.
Jste opravdu přesvědčena, že jste u Gabriela zakotvila už natrvalo a že mu nikdy nezahnete, s bývalým milencem, nebo třeba s upírem?
Storm
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 10, 2010 4:12 pm

Já jsem doteď žila v domění, že Syriana si vzala mého bratra Viktora a ne Gabriela.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Storm » sob dub 10, 2010 4:21 pm

(slzím tady smíchy :-D)

Och, pardon, samozřejmě, že jsem myslela Viktora. Ti dva se tak často střídali v její posteli, že jsem ztratila přehled, kdo s ní momentálně sdílí lože. Omlouvám se Syrianě a Viktorovi. Storm
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob dub 10, 2010 8:30 pm

To by mě zajímalo, čím jsem si vysloužila tu "čest" být první dotazovanou. Ale abyste viděla, že nejsem taková mrcha jako vy, tak vám dokonce i odpovím.

Co vy víte o tom, jak jsem střídala partnery? pokud vím, vy jste zažila jen jednu z těch výměň, ale budiž. Je pravdou, že Viktor s Gabrielem byli mými osudovými muži a já jsem si nakonec vybrala. Jak, to už víte všichni. Svého manžela miluji nadevše, je to můj život. Jsem přesvědčená o tom, že nás čeká dlouhá doba v klidu a souznění, ale jak teď mohu říct, že nikdy, opravdu nikdy se nic nepokazí? Samozřejmě bych si to přála, přísahala jsem věrnost před bohem, ale jsem jen člověk a ke všemu hříšná ženská. Tím si zde nechci zamést cestičku před případnou nevěrou. Ale kdybych řekla nikdy, mohla bych být v budoucnu označena za lháře. Myslím si, že návrat do Gabrielovy náruče už nehrozí. A nevěra s upírem? myslím že vím na co narážíte, ale buďte si jistá, že já nejsem "rakvička" a Storm, pokud neznáte slovo nezávazný flirt, jste to chudá žena.

Tak myslím, že už jsem odpověděla dosti vyčerpávajícím způsobem a mám otázku pro NEFERET

Drahá Nef, opravdu snad všichni mi návštěvníci Provinilých Slastí jsme si všimli, že tebe to v tomto striptýzovém klubu opravdu nebaví, že jsi neustále ve střehu, aby se ti nestalo nějaké příkoří atp. Samozřejmě, že tvé bezpečí je pro tebe prioritou, ale proč tam tedy chodíš, když si myslíš, že ti hrozí nějaké nebezpečí? Slasti jsou o té trošce nebezpečí, kterou pro nás upíři představují. Dlouho jsem si nad tím lámala hlavu a když mám teď možnost se tě zeptat...
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned dub 11, 2010 6:59 pm

Tuhle rubriku mi byl čert dlužnej. +zamumlá si pod vousy+

Drahá Syr, to, že jsem ve Slastech ve střehu, neznamená, že mám starost o to, aby se mi nestalo nějaké příkoří. Je to moje přirozenost, díky prostředí, z kterého pocházím, moje přirozená ochrana. Ale abych ti odpověděla na tvojí otázku. Do Provinilých Slastí chodím proto, že je to snad jediné místo, kde se v této zemi mohu setkat s upíry. Mým hlavním cílem je sledovat a to, že se tam konají takováto vystoupení je někdy docela příjemný bonus. Kdyby mě to svým způsobem nebavilo, mohu tě ujistit, že bych dál Provinilé Slasti nenavštěvovala.

Doufám, že jsem dostatečně odpověděla na tvojí otázku. A mohu se ptát já. Moje otázka je pro MOLLYZ:

Drahá mollyz, před nějakou dobou. Někdy pár dní po tom, co ses sem přistěhovala. Jsme se bavili o tvé rodině, o tom, že máš děti a manžela. Nedávno jsem však někde zaslechla, že ses dala dohromady s Isamunem. Zajímalo by mě, zdali je to pravda a jestli ano, tak co se stalo s tvým mužem?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon dub 12, 2010 4:08 pm

Milá Nef, je to otázka opravdu na tělo. Pravda je taková, že můj manžel mě poněkud obhrouble opustil. Jistá éterická bytost s blond hřívou mu přišla zajímavější než já a dal jí přednost. Vše ostatní okolo této politováníhodné události bych raději nejdřív sdělila Isamunovi, s kterým teď opravdu chodím, než abych to ventilovala prostřednictvím tisku.

A moje otázka je pro Styx:

Styx, prosím tě, nerozumím upírům a jejich svět je mi vzdálený. Když se od nich necháš okousávat, jsi už též úpír nebo jak to prosím je?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon dub 12, 2010 6:44 pm

(Milá všetečná Storm, jen tak na okraj: velice rád se téhle Vaší stupidní hry zúčastním. Ale počítejte s tím, že budu odpovídat tak, jak mně se bude líbit a rozhodně to nebude upřímně).
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Styx » úte dub 13, 2010 8:10 am

Nevím o upírech o nic víc než ty, takže nejsem moc kompetentní k zodpovězení otázky, ale pokusím se.
Bohužel na tohleto riziko jsem v okamžiku kousnutí vůbec nemyslela. Vlastně jsem v tu chvíli nemyslela vůbec na nic. Jsou totiž chvíle, když má člověk rozum... víš kde:). Takže jsem se jaksi zapomněla... ehm... zeptat. Ale zodpovědně mohu říct, že se vůbec jako upír necítím. Dále piji skotskou místo krve, chodím ve dne ven a pořád žiju, a jediná krev, kterou jsem schopna požít, je v Blue rare steaku. Takže ne, nejsem upír. Myslím, že upír nestvoří druhého upíra pouze tím, že ho kousne a napije se jeho krve, to by za chvíli byl svět přemnožený nemrtvými. Bude to zajisté nějaký obřadní rituál, při kterém si upír sám zvolí, koho stvoří. A nic takového se mezi mnou a Asherem neodehrálo (předpokládám, že kousnutí a vysání v okamžiku proniknutí nebude ten pravý rituál:))))
Slibuji, že pokud budu mít ještě příležitost, tentokrát se určitě zeptám dopředu:)

A svojí otázkou dám prostor drahouškovi LUCIUSOVI, ten bude jistě rád, že se o něm píše:).

Luciusi, příteli, jsi opravdu 100% heterosexuální? Mám totiž vtíravý pocit, že tě přitahuje Severus. A nepokoušej se přede mnou vytáčet, víš, o čem mluvím. Děkuji za ukojení mé zvědavosti.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte dub 13, 2010 11:04 am

Styx: Děkuji za vyčerpávající objasnění. držím palce, před příštím průnikem! :P
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Další