kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 10:11 pm

"No a pán Malfoy na mňa urobil veľmi dobrý dojem. Kúpil celú fľašu whisky a bez okolkov pozval všetkých, ktorí sedeli pri stole. Myslela som, že je to nafúkaný, chamtivý aristokrat, ale bol veľmi príjemný a zdvorilý spoločník."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon dub 12, 2010 10:18 pm

Myst: Vlastní dům? no, tak to tady budete v nemocnici výjimka. to tu nemáme nikdo. Že by to tak vynášelo dělat psychouše? Neměla jsem nikdy ten dojem...to vypadá na dobrý rodinný základ, ne? Nechci vás moc děsit, ale tady mají obyvatelé deprese hlavně hvůli tomu, když jim někdo přebere partnera a to většinou spraví pár facek nebo lahev whisky...ale nepochybuju, že si svou klientelu vybudujete.

Mem: Byla bych ráda, kdybyste o takovém výzkumu uvažovala. Je to pro nás neprobádaná oblast a díky tomu, že se nám tu úpírství šíří lavinovou rychlostí, asi bychom se měli na ně též zaměřit. Já sama se přiznávám, že k nim mám pramalý vztah....A jistě Lucius umí být okouzlující. Je jedním z těch, kteří tu lámou dívčí srdce.

Myst: Líbí se vám tu někdo?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon dub 12, 2010 10:34 pm

Zřejmě to bude tím rodinným základem, ale nenechte se mýlit. V mudlovském světě to pěkně sype. Asi jako právničina. :) Jestli se mi tady někdo líbí? zamyšleně se podívá z okna Musím říci, tedy pokud to míníte vzhledově, tak asi ne. Ale zase mám určitou slabost pro Sveruse, který je ignorant a pro Luciuse, který je zadaný. Takže ne. Ovšem z léjařského hlediska je to tady vyložený ráj! zasměje se A pokud tady někdo trpí depresí, tak ať se staví a já mu něco napíšu.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon dub 12, 2010 10:40 pm

Myst: Severus a Lucius? To je skutečně materiál. Do těch bych se neodvážila se pustit ani po letech praxe. A jak si to představujete s terapií? Kterou z technik preferujete? Léky v tomto případě lze brát jen jako podpůrný prostředek, ne?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon dub 12, 2010 11:01 pm

Jistě, beru to jako doplněk k léčbě. U těch terapií je to různé, záleží na druhu problému, ale já preferuji dlouhodobější pozorování. Vše formou podnětných rozhovorů. Ale vše záleží na pacientovy.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon dub 12, 2010 11:08 pm

Myst: +Dolije jí vínko a zapálí si.+ Hm, tedy individuální terapie...rozumím. Vlastně teď mě napadlo, že podobnou praxi zde dlouho provozoval právě pan Malfoy formou jakési poradny. Neměla jsem nikdy tu čest, ale prý měl úspěchy. Budete potřebovat místnost. Až přijde Fabien, domluvíme to...ostatně, kde se courá? Už tu měl být! +Pak na tím mávne rukou.+ Zvykejte si dámy...vrchní šéf má svůj vlastní režim a pokud má naléhavé záležitosti jinde...hnu s ním jen já...občas!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 11:21 pm

Upije si opäť z pohára a pohodlnejšie sa usadí.
"O tej poradni pána Malfoya som čosi počula. Nespolupracoval s pánom Snapom? Tuším, že som nejaké články videla v Pentagrame."
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon dub 12, 2010 11:25 pm

Mem: To je ono. Myslím, že mají docela úspěch...+protočí oči.+ Čím to, že nevrlost tolik přitahuje?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 11:26 pm

"To netuším." smeje sa. "Ale funguje to. Aspoň, čo sa mužov týka. Myslím, že nám ženám by sa to neprepieklo."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon dub 12, 2010 11:27 pm

Poděkuje za víno Já měla vždycky slabost pro padouchy a když chce, umí být i...ehm...milý. Ano, má nějakou poradnu, ale nezdá se mi, že by nějak radil. Lidé mu tam totiž posílají vesměs nabídky k sexu a podobné hlouposti. Ale na druhou stranu to člověka pobaví. Podívá se na hodinky teď, pokud byste mě omluvila, už asi půjdu domů. Mám zítra ráno ještě nějakou poradu, ale přijdu, jakmile to půjde. Dopije víno Zatím tedy na shledanou. Moc mě těšilo. Odejde
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga