kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod mollyz » pon dub 12, 2010 11:32 pm

Myst: No, nemám v úmyslu vás zdržovat, jen jsem si opravdu myslela, že by bylo rozumné, abyste počkala na svého budoucího šéfa. Věřte mi, že by z toho mohlo být věru nedoruzumnění, kdyby jste se tu potkali na chodbě bez předchozího obeznámení.
Poradu? Máte snad v tomto světě ještě nějaké jiné zaměstnání?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 11:37 pm

Pokrčí len plecia, keď Mystick opäť tak rýchlo zmizne. "Tak zatiaľ." povie jej chrbtu vo dverách.

Molly: Kedy myslíte, že Fabian asi dorazí?
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon dub 12, 2010 11:45 pm

Mem: Já myslím, že tu bude co nevidět. Nepropadejte panice. Klidně si ještě nalejte a pověste mi něco o štěňatech nebo se ptejte mě na co budete chtít. Slečna Mystick není úplně trpělivá - na psychologa. +Usměje se rozpačitě.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 11:48 pm

"Asi má toho naozaj veľa." opäť pokrčí plecia, naleje si ešte vína a aj s pohárom v rukách sa oprie do pohodlného operadla. "No myslím, že šteniatka treba hlavne vidieť." usmeje sa. "Ale ak vám to nevadí, rada by som sa dozvedela niečo o vás. Ako dlho tu už bývate? Myslím na LoSe?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte dub 13, 2010 11:01 am

Mem: +Taky se pohodlně usadí, upíjí vínko a je ráda, že je tu někdo, s kým se dobře povídá.+ No, jestli vám to nebude vadit...navrhla bych tykání. budeme tady teď takový uzavřený spolek. Jsem Moll pro přátele...Jsem tady na Losu asi půl roku. Potýkala jsem se s různými nejasnostmi ve svém životě, že jsem potřeboval radikálně změnit prostředí. A přiznám se, že se to zadařilo...tedy postupně. Nejprve jsem našla příjemné bydlení, pak nějaké přátele...a nakonec i lásku. Och, vlastně ještě práci, na tu jsem málem zapomněla. ale na povinnosti člověk zapomíná rád.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte dub 13, 2010 11:15 am

+Přemístí se do nemocnice značně frustrovaný a naštvaný. je odhodlán vyřešit nové zaměstnance co nejdřív a vrátit se do Miraclesu za Tirage. Podívá se na své oblečení, vytahané triko a Isamunovy květované kalhoty.+ Proč ten chlap nemůže nosit něco normálního?+ zahučí a rozrazí dveře do kutlochu.+

Moll: Molly, jsou chvíle, kdy nejsem rád, že tě znám...+zavrčí místo pozdravu.+

Mem: +Zaregistruje ji a zatváří se o něco mileji.+ Zdravím vás. Fabien Bariuex. Tak vy jste naše nová posila? Paráda! Už jsme dlouho někoho potřebovali.+ Svalí se do svého křesla, natáhne se pro víno a ukradne Moll cigarety.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » úte dub 13, 2010 12:19 pm

Fabian: Trochu rozpačito si prezerá Fabianove čudné oblečenie, no potom sa usmeje. "Ja som Memory Aeterna, teší ma."

Moll: "Tykanie by bolo skvelé." odloží pohár. "Dúfam, že aj môj život tu bude taký úspešný ako váš....vlastne tvoj." povie vážne.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte dub 13, 2010 1:53 pm

Mem: Úspěšný?...To zní legračně...je to ale vážně moc hezké...to co teď prožívám, ale nechci to zakřiknout.

Fab: Taky tě ráda vidím, lásko. Tak co hlava, žaludek a co Tir? Už se vrátila?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte dub 13, 2010 2:03 pm

Mem: Super, Memory. Už jsi mluvila s Moll o pracovním zařazení a službách a taK? Jsem teď trochu...zaneprázdněný...+pak nad tím mávne rukou+...ne prostě jsem teď trochu mimo, takže nestíhám. Už jsi viděla Katty? Je to naše sestra a bude ti plně k dispozici...+zachechtá se+...ono to bude pro Molly úlevy.

Moll: Ten tvůj vousáč nosí děsný hadry! +ohrne si kalhoty až nad kolena.+ tir už je doma. Zrovna jsem jí dával dohromady. Je zraněná, utahaná a já chci bejt s ní, jasný!

+Na Memory se ale hezky usměje.+ Nebojte jen přátelské upozornění, že Moll taky netahám z dovolené!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » úte dub 13, 2010 2:17 pm

Fab: +Zaostří na Fabovo oblečení.+ To už snad vážně přeháníš, ne? Kdes to vzal? A co se stalo Tir? Je to vážné? mluví s tebou...+vezme mu zase svoje cigarety.+ Už jsem s Memory ledascos probrala, ale bude se tě chtít také na něco zeptat a možná bychom jí mohli vyčlenit vlastní ordinaci. Pak tu máme ještě jednu slečnu, ale ta na tebe nečekala...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga