kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod Fabien » úte dub 13, 2010 2:58 pm

Mol: +Zhnuseně cvrnkne do kytiček.+ V koši na špinavý prádlo....A jistě, Tir se mnou mluví a je chudinka podrápaná, jedovaný trny v boku...a vůbec je strašně zraněná. Tyhle její výlety jsou strašný...Jak to, že chodí ona a ne ten tvůj? Fakt mě to štve...+kouří už asi stodvacátou cigaretu a xichtí se na Molly.

Memory: Já jsem přišel pozdě. Vy jste ta lektvaristka?...+A zmateně se rozhlíží.+ A ta druhá? Proč nečekala? to je trochu nestandartní postup, ne?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » úte dub 13, 2010 3:10 pm

Fab: "Jo, s Molly sme sa už bavili o nejakých tých veciach. Vraj by ste potrebovali odborníka na upírov. Čo ja zatiaľ žiaľ nie som, ale táto problematika ma celkom zaujíma. Už som aj Moll hovorila, že plánujem urobiť nejaký priezkum. Čo sa týka služieb, vraj ste sa tu doteraz stiedali len vy dvaja. Takže Moll hovorila, že by sme mohli urobiť nejakú poradu a rozdeliť si služby. Čo sa Katty týka, zatiaľ som ju nestretla, ale Molly mi o nej niečo hovorila." nenápadne sa zachichoce. O chvíľu je ale opäť vážna. "Mrzí ma, že kvôli mne ste v čase voľna museli prísť do práce. Ja vás dlho nezdržím, sľubujem." milo sa naňho usmeje. "Predovšetkým som chcela vedieť, ako to bude s tými službami a kedy môžem nastúpiť?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte dub 13, 2010 3:12 pm

Moll: "Čo sa týka tej vlastnej ordinácie, na to je možno ešte priskoro, ale časom......"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte dub 13, 2010 5:45 pm

Memory: +Je k ní velmi galantní a snaží se zakrýt svou nervozitu a strach o tirage.+ Vůbec se neostýchej, Memory. Vlastní ordinace je základ. My se tu pereme o jednu. A jestli budeš dělat výzkum o upírech, budu ti jen vděčný. Konečně by se toho někdo ujal. Fakt by to byl záslužný projekt...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » úte dub 13, 2010 6:32 pm

Fabien: "Budem sa snažiť." prikývne. Prvotná nervozita, ktorú sa jej však podarilo úspešne skryť, pomaly opadáva. Fabien sa jej zdá byť veľmi sympatický.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte dub 13, 2010 9:24 pm

Memory: Jo, už jsi poznala místní hospody?...A jestli budeš dělat upíry, tak je tu ten jejich klub..jednou jsem tam byl...+zasní se spokojeně při vzpomínce na to, co se v klubu dělo.+ to je prý dost zábava, když je tam ten jejich striptýz, ale to je spíš zábavička pro holky.
Jo, ty služby. Já se teď vracím za přítelkyní. Moll tady ještě chvíli bude...+tázavě na ni koukne+...a ty prostě zaskoč zítra nebo až prozkoumáš ten klub a můžeš začít pracovat. Kdyby něco, najdeš Katty nebo někoho z nás dvou. A na ordinaci nějak zapracuju. Trochu se zaplazím před vedením nemocnice, aby nám uvolnili ještě jednu místnost. Ať se ti u nás líbí.

Molly: Frčim zpátky. Kdyby přišla ta druhá, tak ať si přijde ještě jednou, když nemohla počkat. Víš, kde budu. Jo, zajdi mi domů nakrmit rybičky!

+Vstane vysekne oběma poklonu, takže mu kalhoty skoro spadnou, definitivně ukradne molly cigarety a přemístí se zpátky na Miracles.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » úte dub 13, 2010 9:38 pm

Fab: "Dovidenia." stihne sa rozlúčiť, než sa Fabien premiestni.

Moll: Otočí sa k nej a trochu s obavou v hlase sa spýta. "Tá ordinácia, by zatiaľ nemala byť zameraná len na upírov, však?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř dub 14, 2010 7:53 am

skoro se srazí s Fabienem, když odchází. ten mu v ráži ještě zavře dveře před nosem. jenom hodí okem po kalhotách, něco mu nesedí, ale nedochází mu, co se děje. jen se tak podívá na poděsa, zaklepe a vleze dovnitř.

dobrý den. dvěma kroky je u Molly, skloní se k ní a políbí ji. ještě pracujete? neměly byste se přetěžovat, dámy. uculí se na sklenice s vínem a od vína.

tady Molly je práci strašně oddaná, slečno. neví, kdy přestat. já vás vysvobodím. mrkne na Memory.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř dub 14, 2010 11:47 am

Memory: Neboj, když se něco chce po vedení, tak to trvá dost dlouho. Používej klidně naši ošetřovnu. Místnost hned tak nebude.

Sam: +Šťastně se na něj usměje, když vejde.+ Oddaná práci? Copak ty jsi moje práce? Když už jsi mě přišel a tady Memory zachránit, tak to se budeme muset nechat zachránit.+ Ukáže na Memory.+ To je Memory...nová kolegyně.

Mem: Isamun...můj přítel...Myslím, že už jsme si řekly vše podstatné. Uvidíme se. Zatím..ahoj.+ Loučí se s Mem.+

Sam: Musím ještě nakrmit Fabovi rybičky. Dohlídneš na mě?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř dub 14, 2010 12:03 pm

ještě jednou Molly políbí a nonšlantně dodá: já? já jsem tvoje všechno. a naopak. zatváří se stylem "a zkus se hádat".

Memory: mírně se jí ukloní. já jsem její přítel, Isamun Morff. usměje se. nová kolegyně? to znamená míň nebo víc práce pro Molly? každopádně vám přeju hodně zdaru. činnost je to záslužná, ale já bych to dělat nemohl.

obě: moje záchrana spočívá v tom, že jsem vám sem vpadl, vy pro dnešek přestanete pracovat, my, koukne na Molly, se půjdme někam najíst a slečna-nová-kolegyně-Memory bude už mít taky volno. to je můj plán - doufám, že souhlasíte?
Naposledy upravil Isamun dne stř dub 14, 2010 1:17 pm, celkově upraveno 1
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga