Celebrity pod palbou

– místní drbárna – kdo – co – kde – kdy – s kým – jak – proč -

Moderátoři: Zaměstnanec, Storm

Re: Celebrity pod palbou

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř dub 14, 2010 8:43 pm

Drahá Styx, nikdo nikdy netvrdil, že jsem jen na ženy. To, co mě zajímá, je kvalitní sex. A kdo mi ho poskytne, je mi celkem jedno. Se Severusem jsem měl styk několikrát a nepovažuji to za nic neobvyklého ani zvláštního. Severus je totiž výborný milenec.

A teď se zeptám drahouška Beatrix: Kolik jsi za poslední rok vystřídala milenců, ty divoško?
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Tirage » stř dub 14, 2010 8:48 pm

(ve vzácné volné chvilce mrkne do Věštce. - "hm, tak by mě zajímalo, jestli ten Snape je tedy "výborný milenec", nebo "nic neobvyklého ani zvláštního"?" :D )
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř dub 14, 2010 9:17 pm

(Drahá: Severus je výborný milenec a pouze fakt, že jsem s ním spal, nepovažuji na nic zvláštního.)
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Styx » stř dub 14, 2010 9:40 pm

Lucius Malfoy píše:Drahá Styx, nikdo nikdy netvrdil, že jsem jen na ženy. To, co mě zajímá, je kvalitní sex. A kdo mi ho poskytne, je mi celkem jedno. Se Severusem jsem měl styk několikrát a nepovažuji to za nic neobvyklého ani zvláštního. Severus je totiž výborný milenec.

Děkuji ti, drahý, za upřímnou odpověď. Sex se Severusem taky nepovažuji za nic zvláštního.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv dub 15, 2010 7:20 am

Lucius Malfoy píše:A teď se zeptám drahouška Beatrix: Kolik jsi za poslední rok vystřídala milenců, ty divoško?

Drahý Luciusi, neměla jsem tušení, že Tě až tak zajímá má intimní sféra, ale budiž: Za poslední rok 2010 jsem "vystřídala" jen jednoho přítele, Johna. A některé mé přátele snad potěší i zpráva, že jsem neskončila v barelu, ani nedostala novou betonovou obuv. Naopak jsme s Mafií uzavřeli něco jako mírovou smlouvu.
A pro případné rýpaly, kteří by chtěli vymetat erlén zpod mého koberce dodávám, že doprovod na rozlučku do vystřídaných partnerů nezapočítávám, neboť nedošlo k tomu, k čemu mezi milenci běžně dochází.
Ach, jsem upřímnější, než bych si přála. K tomu mě doženeš vždycky jen Ty, milý Luciusi.
Doufám, že Tě má odpověď plně uspokojila a budeš zase o trochu klidněji spát.

Když už mám tu štafetu, tak bych se chtěla zeptat Fabiena. A to docela jednoduše:
Fabiene, na čem jedeš? Je to na předpis? Měla bych akutní zájem! (Cena nehraje roli, možnost distribuce neomezena!)

Vaše BeaTrix
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » čtv dub 15, 2010 7:22 pm

Beatrix: Milá Beo, já jedu momentálně na Tirage....Neprodejné, půjčit se to nedá. Doporučil bych zase po čase po někom házet nádobí. To krásně uvolní napětí, vzpomínáš?

Otázka pro Mystick: Slečno, jak je možné, že se jdete ucházet o zaměstnání a ani nepočkáte na vrchního šéfa? Mám to považovat se za přezíravost a nebo hůř za neznalost slušného chování?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » čtv dub 15, 2010 7:28 pm

Fabien: Jo ták, no tak na té já rači jezdit zkoušet nebudu. Nádobí vyzkouším, děkuju za doporučení!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod jářku » čtv dub 15, 2010 7:32 pm

(Jářku spolu s Matoušem vegetí u nich v Osadě havranů na Miracles. Jářku si čte čerstvé vydání Věštce, než ho přepustí lidským obyvatelům Miracles. samozřejmě perličku o Tir vyslepičí Matoušovi. společně se dost zasmějí a dohadují o předponách, tvarech, dokonavosti a nedokonavosti sloves - a že by měl Fabien nazývat věci pravými jmény :lol: . pak chvilku uvažují, zda by neměli v redakci žádat nápravu. ale pak má Matouš sérii zásilek na Orlík, tak se na to vykašlou.)
jářku
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát dub 16, 2010 1:38 pm

Fabien: Drahý séfe. To máte povazovat za únavu. Víte kolik bylo tehdy hodin? Nikdo není na baterky, ani já ne. Ale moc se vám za to omlouvám a slibuji, ze príste vypiju litr kafe, nez k vám pojdu. :)
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Storm » pát dub 16, 2010 1:47 pm

(Mystick, zapomněla ses zeptat někoho dál, ať to pokračuje)

(mImochodem, chci vás všechny moc pochválit, jak vás tato hra chytla. Děkuji všem, co se zatím zapojili. Ale soukromé otázečky na celebrity mi můžete posílat i na PM, diskrétnost zaručena! Tak co vás o kom zajímá?)
Storm
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Denní Věštec