Wenai: +Nevím, jak to děláte vy, ale já když jdu na záchod, tak si před usednutím kalhoty stáhnu...+musí se posadit, protože by ho představa záchodového posezení v kalhotách, jistotně srazila na zem.+
Wenai: Chcete jít se mnou na záchod?...Vážně, tak to je originální! +Chechtá se čím dál víc.+ To snad ani nebude losí chřipka, ale normální posedlost sexem! ....Co holky? Zkoušela jste to i s holkama?
Wenai: +Přišoupne si k ní židli a zašeptá jí do ucha+: Už jste viděla naši sestřičku Katty? Ideální materiál pro experiment...+lišácky zamrká a pak zařve do prostoru+: Katty!!!!!
+kouká na něj zblízka+ Ale zůstane to jenom mezi náma, že jo? Já mám ehm... přítele a nerada bych aby se něco dozvěděl. +začne si tak strašně zaujatě prohlížet jeho rysy+
Odloží kýbel, lebo sa zdá, že Wenai sa nechystá omdlieť. "Čo je vlastne pre vás najväčší problém? To, že stále musíte myslieť na sex, prípadne ho robiť, alebo to, že vám nechutí jesť?" zapojí sa do rozhovoru s úsmevom na tvári (pri tom sa jednoduchu nedá nesmiať )