Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 7:03 pm

Fab: pořád se nechytá, o čem to mele. pod heslem "milá" má "=Molly". a Fabien mu připadá jako otravný umíňený dítě. baví? nevim. myslím, že jsi šílenec. a vzteklej ktomu! pomatenej debil! je mi jedno, jestlis snídal. na to se neptám! splašej se mu kladiva, jak ho Fab otlouká. přitlačí ho ke zdi a pořádně propleskne. nedbá na rány, co dostává. když ho Fab kopne do rozkroku - dá se to ustát, ale zavyje.vyser se na to! nebo tě zabiju! praští ho na solar tak, že mu vyrazí dech a má chuť ho použít jako boxovací pytel, aby vybil vztek a zmatek, ale udrží se. najednou mu to dojde. doma! Mirasles! je tam! jinak bys měl naší Tir za zadkem!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 7:09 pm

+Zaznamená Memory a vzápětí každý z nich letí na jinou stranu. To ho ale neodradí od řvaní na Isamuna, tedy hned jak popadne dech.+
Sam: To já...já tě zabiju! Vyser se na to ty! Je mi jedno s kým šukáš, ale není to tak dávno, co sem ti řikal, že mě vážně nasereš, když Molly podvedeš...Nebo koho jsi to vlastně podved? Tu druhou? ...+Chce se zase na něj vrhnout, ale zdá se, že je Memory drží nějakým kouzlem.+ A Tirage do toho netahej, jasný?!!! JASNÝ??!!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » čtv dub 22, 2010 7:10 pm

Trochu bezradne postáva pri dverách, no prútik stále drží pevne a obom tak bráni, aby sa proti sebe zase rozbehli.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Katty » čtv dub 22, 2010 7:12 pm

+Vletí za Memory a jako šílená píská na píšťalku.+ Konec kočkování, pánové! Koukejte se nechat!+ Obrátí se na Faba.+

Fab: Nenašla jsem líh, pane doktore. Mám vodku!
Katty

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 7:14 pm

koukne na Memory. tichým chladným hlasem pronese. nepleť se do topho, holčičko... jdi pryč a nic se ti nestane.

Fab: to bys se musel dost snažit... hlavně se vzpamatovat. otřes mozku ještě než jsem tě praštil? koukne na něj přes přivřené oči. já nejsem ten, kdo podvádí. nevím, co tě bere, rytíři směšné postavy? a Tir? Tir... nadechne se, ale pak jen vydechne, mávne rukou a dvěma skoky vypadne z pokoje. jenom je slyšet: ta to taky vyhrála... chudák holka...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Memory » čtv dub 22, 2010 7:19 pm

Sam: Holčička? Tak teraz sa už naštve aj ona. Prútik zovrie ešte o čosi pevnejšie.

Katty: "Možno by stu ju im naozaj mala najskôr naliať do krku, každému aspoň štyri panáky."

Sam, Fab: "Molly hovorila, že ste ako rodina. Prečo sa jednoducho normálne neporozprávate, nech už ide o čokoľvek?"

Sam: "A ja pre vás nie som žiadna holčička!"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 7:20 pm

Fab: +Vyletí za ním, odstrčí přitom Katty i Memory, skočí po něm na chodbě a srazí ho znovu k zemi.+ Dovolil jsem ti snad vodejít nebo co? + A pak docela nečekaně zamává na Katty a vytrhne jí z ruky lahev vodky, rychle ji odšroubuje, aby se mu Sam mezitím nevykroutil a začne mu ji lejt na oko.+ Jsem doktor...nejdřív dezinfekce, pak útěk. Když seš takovej zabedněnec, že fakt nevíš, co řikám, tak aspoň, ať nejseš k tý svý pitomosti aspoň jednovokej!

Memory: +Houkne na ní.+ Rodina...v každý rodině je to pěkně hustý, neznáš? Hoď mi sem eště vodku!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » čtv dub 22, 2010 7:25 pm

Keď sa opäť začnú po sebe váľať, len prevráti oči a prekríži ruky na prsia. Tak to dopadne, keď chce človek niekomu pomôcť. Pozrie spýtavo na Katty. Zohne sa po kýbel s vodou a na oboch ju vyleje.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 7:27 pm

Mem: +Doprdele ženská, co to děláš? +huláká celej zlitej ledovou vodou.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 7:28 pm

Mem: koukne po ni. zavrtí hlavou, jako že se s ní bavit nebude. ne teď, když je vytočenej.

Katty: jedna nestačí, dvě musej být. spasitelky amatérky...

Fab: nečekal, že po něm skočí. přesto bleskově zareaguje. přetočí se a skončí nad Fabienem, trocha alkoholu ho do oka zasáhne.zaprská, jak to pálí. ale vyrve mu flašku a hodí jí proti zdi, rozprskne se. konečně (nedbaje na slečny) mu omlátí hlavu o dlaždice. nech toho! poslední varování! zbytečný kecy, zbytečný. neřekneš nic, jak to je. stím mi můžeš políbit...vyskočí a ještě v letu se přemístí. domů.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců