Celebrity pod palbou

– místní drbárna – kdo – co – kde – kdy – s kým – jak – proč -

Moderátoři: Zaměstnanec, Storm

Re: Celebrity pod palbou

Příspěvekod Beatrix » ned dub 25, 2010 9:34 pm

Meg: Takže máme očekávat zombie, jo? No ještěže bydlíme teď tak daleko!

A...můžeme kdyžtak mít aktuální dvě otázky? Že bych teda odpověděla a poslala to dál, než se nažene Severus...kdyžtak tu mou pak můžeme ignorovat.

Na otázku, jestli s Johnem plánujeme vlastní potomky...se těžko odpovídá. Je fakt, že sme o tom mluvili, a není vyloučený, že bysme si nějaký děti ještě pořídili, ale zatím jsme spokojení s tím jak to je a já jeho děti naprosto zbožňuju! Takže aktuální to určitě není.

Pokud bych se teda mohla optat, tak bych štafetu dál poslala na Storm:
Vážená, bonzněte nám na sebe něco! Co Vaše soukromí? Chodíte s někým? A proč všechny zrovna sledujete v intimních chvílích, je to nějaká Vaše úchylka?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned dub 25, 2010 11:33 pm

(Bea: To presne bola moja náhradná otázka, ak by sa nepodarilo zohnať Severusa :D )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned dub 25, 2010 11:41 pm

(no vidíš, aspoń sme sjednocený! ;o) )
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Storm » pon dub 26, 2010 10:31 am

Slečno Beatrix, velice chytré. Donutila jste mě obrátit moji vlastní zbraň proti sobě. Ale budiž, od vás to přísně vyžaduji, tak budu hrát tuto hru s vámi.
Své soukromí si přísně tajím. I svoji tvář, skrytou pod maskou, protože je tady velice známá. A zatím nemám v úmyslu ji odhalit. Snad časem. Nechodím s nikým, jelikož jsem tak vytížená svou prací, že na muže prostě nemám čas. Ono celodenní lítání po Zemi hříchů dá pěkně zabrat, to mi věřte. Přiznávám ale, že jeden z místních mě velice zaujal. Nechám si pro sebe, který. Pozorovat vás v intimních chvílích není moje úchylka, nejsem žádný voyaer. Nemohu za to, že kam přilétnu, tam se souloží. A veřte nebo ne, když to sleduji denně, začínám mít pomalu k sexu odpor. Ale zase, mé články nejsou jen o sexu. Píšu o rvačkách, návratech a rozchodech, mejdanech, zábavě, prostě o všem zajímavém, co se za zdmi vašich domů děje. To vy určujete témata mých článků. Doufám, že jsem alespoň částečně ukojila vaši zvědavost. Pokud ne, počkejte si, až na vás zase přijde řada a můžete se mě ptát dál.

A má další otázka směřuje k MANORI.
Madam, přestože Postrach se vrátil zpátky, nadále riskujete a udržujete svůj intimní vztah s jistým andělem. To nemáte vůbec strach, že Postracha jednou přestanou bavit vaše milostné aférky a taky se stane andělem, ale pomsty?
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 26, 2010 10:35 am

Kecá! :mrgreen:
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Storm » pon dub 26, 2010 10:42 am

(tccccc ;) )
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Manori » pon dub 26, 2010 11:12 am

(a já si už říkala, že mě tohle mine...tak zas nic :D )

Neustále zvědavá Storm,

vy nedáte pokoj, dokud se Postrach opravdu nezvedne a nesrovná část Londýna se zemí, že...ale, tak...dobrá. Pro vaši neukojitelnou zvědavost, od té doby, co se vrátil Postrach, udržuji se svým...s Cassem na této horké půdě přátelsky důvěrný vztah, do kterého nikomu nic není. Bohužel, Postrach, který je stále mým manželem, je dokonale trpělivý. A to, že teď momentálně zdánlivě nic nepodniká, neznamená, že sedí s rukama v klíně. Takže si buďte jista, že až uzná za vhodné, podnikne dle jeho spravedlivý krok. Ale ne ve jménu msty, na to je příliš morálně hrdý. Na druhou stranu, určitě budete mít o čem psát, a sex to zrovna nebude. Takže si k němu přece jen možná nevybudujete tak velký odpor (k sexu, né k Postrachovi). Jen malé varování při výzvědách na Nautilu: Postrach zvládne zastřelit i "mušku" na pěkně velkou vzdálenost a za letu.

a můj další dotaz...hm..yohannka je nějak ticho:)..takže yohi:
jak je to momentálně s tebou a s muži? Jak nestíhám pročítat všechny bulvární rubriky, tak mi leccos uteklo. Nějaký nový...Ital?(když tedy bydlíš u Bei a Johna v tom parádním domečku)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon dub 26, 2010 11:45 am

Storm: Děkuji za odpověď, určitě z toho vyvodím důsledky....
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon dub 26, 2010 1:19 pm

(nojo já si taky říkala že se vyhnu)

Takže man... v podstatě ti nic neuteklo. Můj momentální stav je takový, že... se dá říct... že se momentálně s někým scházím. Jen tak nezávazně, občas, prostě si užívám. Takže žádný oficiální vztah prozatím nemám. Ale můžu říct, že to rozhodně není žádný Ital. Je třeba zamířít více... severněji (tím nemyslím norsko).

a má otázka bude na WENAI:
Wenai, zajímala by mě jedna věc. Nemohla jsem si nevšimnout tvých sexuálních dobrodružství a zajímalo by mě, kdo z tvých partnerů byl v posteli (no dobře, nejen v posteli, ale prostě v sexu) nejlepší? Bill, Geralt, Wilmot.. emm.. kdo ještě.. Gabriel, Ještěrena? (případně si doplň koho jsem vynechala). A klidně můžeš dodat s kým to bylo nejhorší. (neboj, oni se to nedoví!)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » pon dub 26, 2010 3:14 pm

Moja otázka je pre Severusa Snapa: Myslíte, že by ste ešte boli ochotný pustiť sa do nejakého dlhodobejšieho vzťahu, či plánujete až do konca života len nezáväzné sexuálne stretnutia?

Byl jsem instruován, abych odpovídal ehm...po pravdě. Takže pravda je taková, že si žádný dlouhodobý vztah nevybavuji. Mohu připustit, že jsem měl určité množství nezávazných sexuálních vztahů různého časového trvání, rozhodně však popírám, že by byť jen jeden jediný spadal do klasifikace dlouhodobý vztah. Obzvláště ženy reagují na tohle slovní spojení krajně otravným způsobem, a proto je nanejvýš užitečné nepřipustit, aby je vůbec napadlo o něčem takovém uvažovat. S muži je to o něco snadnější, protože jsou praktičtější, rozumnější a je menší pravděpodobnost, že když je pošlete k čertu, budou brečet. Abych to shrnul, žádný takový vztah jsem neměl, nemám a mít nehodlám. Nezávazný občasný sex plně vyhovuje mým potřebám.

Doufám, že moje odpověď uspokojila vaši neutuchající všetečnou potřebu strkat nos do cizích věcí. A nemohu se nezeptat vdaných paniček Manori a Margarit poté, co jednu její psí manžel opustil (nikdy bych nečekal od Blacka tolik inteligence), a druhá podvádí svého zubatce (nikdy bych nečekal, že Manori bude trvat tak dlouho dostat rozum): Neříkal jsme vám, dámy, že to takhle nějak skončí? Neměl Severus Snape opět zase jednou pravdu?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Denní Věštec