Pokoje pro hosty a dočasné obyvatele Mýtinky

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje pro hosty a dočasné obyvatele Mýtinky

Příspěvekod Benjamin McKenzie » pon dub 26, 2010 11:34 am

+dívá se na ni napůl vražedně, a napůl mile+ ne tak docela...ale rozhodně si nepřál, aby se zrovna vám něco stalo.
Benjamin McKenzie
Člověk

Příspěvekod yohannka » pon dub 26, 2010 1:12 pm

+musí se tomu mile usmát+ nojo.. copak amon... vařívala sem mu skvělý kafe! +chlubí se a ohlazuje mu zaujatě prstíkama tetováání... takže celý překdloktí+ ne tak docela? Tak..kdo teda?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Benjamin McKenzie » pon dub 26, 2010 3:27 pm

já slyšel hlavně o chlebíčkách...+pokýve hlavou a jednou rukou dožírá+ pfffch..víte..to je složitý...představte si to takhle: +vezme papír a namaluje pár tahama něco co fakt připomíná amona v uniformně a vedle naginušku+ dělám pro Pána Zla, ale ten někoho potřebuje tajně na ministerstvu...+namaluje baráááák ministerstva kouzelnickýho+ a ti někoho tajně potřebují u mudlů...+namaluje další ministerstvo+ a ti někoho tajně potřebují v pochybných podnicích..+namaluje docela věrohodně beatrix+ a všichni tihle mi tajně platí za to, abych tomu, pro koho si zrovna myslí, že dělám, donesl ty správné informace. Sem tam se k tomu přidá ještě někdo bokem a nakonec jsou všichni spokojení. Když nenastanou komplikace. +položí tužku jak to vyčerpávajícně vysvětlil+ Tady šlo o takový střety zájmů, že těkto říct co z toho nakonec vyleze!
Benjamin McKenzie
Člověk

Příspěvekod yohannka » pon dub 26, 2010 4:24 pm

+v podstatě mu tu ruku furt tak nějak drží a ohlazuje...né, že by si toho Ben všiml... možná je zvyklej+
ty umím famoozní, měl ste si dát! +pokývá hlavou+ na nic jinýho byste pak neměl chuť'! +nakukuje na nákresek a sleduje to+ ahááá takže vy hrajete na všechny strany! to je dobrej džob! to musíte mít hodně peněz, cooo... no.. snad to nějak... diplomaticky vysvětlíte +o co tam šlo+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Benjamin McKenzie » úte dub 27, 2010 1:07 pm

A uděláte mně? +zadívá se jí do očí+ Ehm..+trošku zčervená+ ty chlebíčky! Samozřejmě...

Dá se říct...ale jsou strany, které o tom ví..+bodne propisku do pána zla+, které ví jen něco +bodne do beatrix a kouzelnickýho ministerstva+, a které neví nic. +bodne do mudlovskýho+ A podle toho to pak taky vypadá.
Benjamin McKenzie
Člověk

Příspěvekod yohannka » úte dub 27, 2010 1:30 pm

+no yohannka zrudne jak rajče.. navíc potéé co ho viděla v té sprše, tak mu nevědomky stiskne ruku a culí se+ udělám a ráda... jako ty.. chlebíčky +no teď už je rajče hadra jak je rudá+ já je du udělat hned! +culí se a letí do kuchyně+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Benjamin McKenzie » úte dub 27, 2010 11:48 pm

to budu moc rád...+usměje se a podívá se na její ruku+ vy ste chtěla taky ke smrtijedům? +že ju to znamení zla tak bere - a směje se za ní+ to já si počkám...pampadam..+koukne ke koupelně+ a dám si zrovna repete! +když je pryč, tak už se neobtěžuje zavírat vůbec a stihne hezky stručnou ruční rychlovku u sprchy, spláchne to a hvízdá si+ kuuurva...jako za mlada...+culí se a navoňá se, aby měl hezky šmrnc+
Benjamin McKenzie
Člověk

Příspěvekod yohannka » stř dub 28, 2010 10:40 am

+dole fofrem nachystá úúúžasný chlebíčky, dá je na chvílu do mrazáku aby se trocha vychladili a mezitím si skočí do koupelny se namalovat, strhnout si obvaz z hlavy a nalepí si na ránu jenom flastřík.. s mickeymousem, navoňá se, veme chlebíčky a de nahoru+
ke smrtijedům? no to víte že chtěla! Dycky jsem vám záviděla to tetování.. ale.. mě by zabili hned první den. Nicméně, taková pozice amonovy sekrtářky byla taky dobrá. To byly časy! +usmívá se a položí chlebíčky na stůl+ taaaaak. lepší ste nejedl! +sedne si k němu a zaňufá+ hummer!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Benjamin McKenzie » stř dub 28, 2010 11:51 am

to vypadá krááásně! +slintá a hned si jeden vezme jako jednohubku+ mmh! ty sou! +no sežere další dva formou jednohubek, max dvouhubek+
Váš by nezabili..vy byste se zabila sama...+uculí se+
+zdvihne obočí+ Jak to víte? Jste očuchávala parfumérku?
Benjamin McKenzie
Člověk

Příspěvekod yohannka » stř dub 28, 2010 12:12 pm

skvělý žejo! +taky se do nich pustí+
mm.. to máte pravdu, já jsem hrozná gramla... e divím, že nemám zlámaný ruky, nohy... +kouká na něho jak žeree+ parfumérku? nooo dá se to tak říct +uculí se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje