kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod mollyz » pát dub 30, 2010 11:44 am

Katty: +O krok ustoupí.+ Katty, já jem myslela, že by se ti to mohlo....jen jako...Katty...nic nebude. Jen se opijeme a já ti představím moje kamaradky, OK?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Katty » pát dub 30, 2010 11:48 am

Molly: +Torchu schlípne.+ Tak jo, jasně...+zaběhne za paraván a za chviličku vyběhne ve svém civilním oblečku.+ Bylo by to vhodné na večírek? +Roztočí se pře Molly až jí z toho přechází zrak.+

Obrázek
Katty

Příspěvekod mollyz » pát dub 30, 2010 11:50 am

Katty: Katty, ty jsi úžasná zbraň! Všichni padnou do mdlob! Moc ti to sluší.+ Snaží se být milá.+ Tak pojď, máme sraz v Miraclesu.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned kvě 09, 2010 11:54 am

Vojde do kutlochu a zamieri rovno ku kávovaru. Fab tam momentálne nie je, tak dúfa, že len kamsi odbehol. Potrebovala by s ním hovoriť. Vezme si kávu a usadí sa do jedného z kresiel. Nohy si vyloží na oberadlo. Upíja kávu a čaká na Faba.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned kvě 09, 2010 10:48 pm

+Zaběhl si jen na záchod, ale už se vrací, hvízdá si a cestou si čte v nějakém starém časopisu, který na toaletě našel.+

Mem: Hola hola, tak co Lucius? Jak to vypadá?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » ned kvě 09, 2010 10:55 pm

Fab: "Dobrý deň, Fabien." pozrie smerom ku dverám. "Myslím si, že sa z toho dostane. Chcete, aby som vámo tom nechala na stole lekársku správu?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned kvě 09, 2010 10:59 pm

Mem: +Ále, to až časem...pro Molly. Radši mi to povyprávěj...a děje se něco? +Sedne si proti ní s hrncem zeleného čaje a vyštrachá cigarety.+ Dneska jsem zbytečně brzo vstal a kafe už jsem sice měl, ale tohle mě snad postaví na nohy.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » ned kvě 09, 2010 11:05 pm

Fab: "Zelený čaj je dobrý, no u mňa jednoznačne vyhráva káva. Myslím, že je to už menšia závislosť na kofeine." usmeje sa a upije si z hrnčeka. "Nič sa nedeje, len som sa vás...ehm...nevadí, keď vám budem tykať? Chcela som sa opýtať, ako sa má Molly, či o nej nemáte nejaké správy? Celkom si o ňu robím starosti a k tomu tá bitka." pri poslednom slove sa zarazí a po chvíli pozrie na Faba neistým pohľadom.
Naposledy upravil Memory dne ned kvě 09, 2010 11:33 pm, celkově upraveno 1
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned kvě 09, 2010 11:14 pm

Fab: "No a Lucius...experimentoval s nejakým časovým zaklínadlom, neviem, čo to bolo, ale nevyšlo zrejme tak ako malo. A on mal odvtedy vidiny. Vraj budúcnosti....no ja si myslím, že šlo len o nejaké halucinácie." na chvíľu stíchne a ešte raz si to všetko premieta. "Dokonca mi povedal, že budem robiť na ministerstve na oddelení záhad a buduem mať zlatovlasého syna." pokrúti hlavou. "Dala som mu antimagický elixír. Ten by to mal zastaviť. Čo si o tom myslíš ty?" podvihne obočie a ponad hrnček naňho spýtavo hľadí.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned kvě 09, 2010 11:19 pm

Mem: Jo, jo, kafe...bez něj se nedá normálně žít. +Zaculí se na ní.+ A já myslel, že si už tykáme....+Připije jí hrncem čaje.+ Molly...ani mi to nepřipomínej. Včera slzavé údolí, do postele jsem jí ukládal...a dneska jdu skontrolovat, jestli se už nepodřezala, že má Isamun jinou a co myslíš, že jsem našel? Molly, jak se mucká s Isamunem, a děsně se ujišťujou, jak se milujou. +Mávne nad tím rukou.+ Ale dobrá bitka to byla, ne? Měl jsem naštípnutý žebro a Sam neviděl na oko. A jak jsme se potom opili. Ani mi to nepřipomínej.
Jo, Lucius...tohle to bylo? Nějaká smyčka, ne? Myslim, že jsi udělala to nejlepší, co jsi mohla. Jestli ten elixír nezabere, mohli bychom zkusit namíchat časoborecký čaj. Jsou to nějaké byliny v přesném poměru s extraktem ze sopečného prachu. To ví Moll.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga