Rival - bar

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Rival - bar

Příspěvekod Angelina » pon kvě 03, 2010 12:04 pm

yFabien: °S úsměvem si prohlédne, co kouří. Podle značka ho zařadí do kategorie, která pro ni není zajímavá jinak, než pod hlavičkou "zbožňující a uctívající davy". Pak ho pohledem odkáže na "jeho místo" a prohodí:° Ne, děkuji. (Tohle) já nekouřím.

Isamun: °Stále se usmívá, ale má tvrdý výraz nekompromisní obchodnice.°Možná žes nic neslíbil mně. Ale mám něco, co mi dává právo požadovat tvé služby a poslušnost - a sám víš, že nemůžeš odmítnout. Já vždycky dostanu, co chci. A jen na tobě záleží, zda po dobrém, nebo po zlém. Drahý. °Přejede mu prstem po čelisti.°
Naposledy upravil Angelina dne pon kvě 03, 2010 12:12 pm, celkově upraveno 1
Diamonds are a girl's best friend!
Angelina
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 12:09 pm

Angelina: +Pokrčí rameny, sám si strčí cigaretu do pusy, zapálí si a labužnicky vyfoukne.+ Vaše chyba, madam....+ A otočí se zpátky k Morfeovi.+

Morf: Jestli tohle Isamun ustojí, tak mu vážně spravím všechny ty rány, co jsem mu tak pracně nadělal.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » pon kvě 03, 2010 12:15 pm

Angelina: trochu ho to zaskočí. nevěřím, že bys mě mohla nějak přinutit. doby, kdy jsem byl ochoten udělat pro tebe všechno, skončily. nenuť mě, abych se k tobě choval sprostě. jdi. vrať se ke svému muži. a mě z těch tvých ubohých her... znechuceně se od ní odtáhne a vstává, že půjde pryč. (nejspíš najít někde Molly.)
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Angelina » pon kvě 03, 2010 12:19 pm

Isamun: Tak tomu laskavě rychle uvěř! Také nechci dělat nic násilím. Ale věř mi, že mám prostředky, kterým se nemůžeš vzepřít. Asi by bylo lepší, když to projednáme mezi čtyřma očima - pokud tedy nepotřebuješ mít k vyjdenávání se ženou ještě posily. °Přejede pohledem Fabiena a Morfea. A jista si sama sebou jde o dva stolky dál, tam, kde je volno. Je přesvědčena, že půjde za ní. Ostatní dva už ignoruje, ovšem její chůze sama o sobě je dost vyzývavá.°
Diamonds are a girl's best friend!
Angelina
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » pon kvě 03, 2010 12:38 pm

hodně napruženě jde za ní. ví, že její výhrůžky nemusí být plané. mna to ji zná dobře - je schopna si s lidmi hrát, ale taky mívá v rukávu esa, která jí pomohou tam, kde na to její krása a vystupování nedovedou. máš patnáct minut, abys mi řekla, co chceš. a pak už tě nechci nikdy v životě vidět. ohlídne se s mírným sos v očích na Morfa. Fabienovi se pohledem raděj vyhýbá, ale stejně se střetnou, Sam tam má mapsáno "je to v prdeli, kámo. ale já se vrátím"
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 12:46 pm

Morf: +Vidí v Samových očích paniku a drcne do Morfea.+ Neměli bychom ho jít za chvilku zachránit? Teda - až už bude vypadat, že omdlí. To ať si to s ní vyřeší, ale aby ho nemučila dlouho.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Morfeus » pon kvě 03, 2010 12:57 pm

Fab: tady může zachránit jenom on sám sebe. pokrčí rameny. nezávidím mu to, ale vím, že to dokáže. ale kdyby něco... máte nějaký záložní záchraný plán? koukne po něm zvědavě.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 1:05 pm

Morf: +Pokrčí rameny.+ Buď podpálíme hotel a nebo bych mu mohl ještě jednu vrazit a pak ho v bezvědomí odtáhnout domů...+chmurně se zasměje.+ Asi bychom mu měli minimálně dopředu poslat ke stolu velkýho panáka, nemyslíte?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Morfeus » pon kvě 03, 2010 1:22 pm

Fab: panáka si dejme my. a Samovi bych ho poslal až po výkonu. teď ať se soustředí a má se na co těšit.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 1:24 pm

Morf: Jo...ale jak tak koukám na Sama, tak bych mu po výkonu objednal zrovna flašku!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles