Rival - bar

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Rival - bar

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 5:46 pm

+Dopije dalšího panáka a začíná mít pocit, že už by si Sam zasloužil vysvobodit. Hlavně poté, co se tu na deset vteřin zjevila Moll.+
Morf: Nejsem žádnej prorok, ale podle toho, jak se vousáč tváří...řek bych, že je vážně v průšvihu.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Morfeus » pon kvě 03, 2010 5:50 pm

Fab: šetří si svého prvního panáčka a vypadá dost zamyšleně. já bych se jim do toho teď nepletl. Sam si poradí. a když ne, tak se o pomoc přihlásí sám. koukne na něj. a c vy vlastně chcete? zachraňovat ho, nebo se ještě trochu nechta fascinovat tou blonďatou kráskou?
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 5:54 pm

Morf: +Koukne na něj přes sklenku.+ Helejte, kouknout se na hezkou holku, to je pěkný barový sport. Ovšem nic se nesmí přehánět. V tuhle chvíli bych radši Isamuna zachraňoval - i když to zní neuvěřitelně a sám jsem zděšen, že mi tahle slova vycházejí z pusy - ale myslím, že moje kamarádka by ho radši viděla živého.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Angelina » pon kvě 03, 2010 6:09 pm

Isamun: °Trošičku jí ta jeho urputná cílevědomost a informovanost naruší plány, ale zatím to stačí. Později třeba ještě věci popostčí tím správným směrem, tam, kde je chce mít.° Tohle dědictví bylo vyřízeno snadno... Ale mám ještě něco, co bych potřebovala dořešit jinde. Jde o majetek. O velký majetek. Chci, abys mi zjistil a přinesl nejen informace, ale i dolkady, které mi konečně přinesou to, co mi právem náleží. Nejsam svatá. Ale také nejsem chudá. Já mám peníze a moc ráda. A taky je potřebuju - je to otázka životního stylu. Žádnou filozofii v tom nehledej. Až to pro mě uděláš, nejen že ti ten kámen dám, ale dám ti ještě navíc plat. A možná i něco jiného. °Mrkne na něj svůdně. Pořád ještě to nepovažuje za ztracenou věc.°
Diamonds are a girl's best friend!
Angelina
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » pon kvě 03, 2010 6:18 pm

Angelina: vstane. tváří se poměrně neutrálě. dobře. fajn. udělám to. ať je od tebe pokoj. ten kámen si vezmu. a plat nechci, chci do smlouvy, že mě od zrušení závazku kamene minimálně padesát let nevejdeš do cesty. rozmysli si, kdy chceš podepsat smlouvu u nás v kanclu. a taky vykonat rituál závazku. víš, že pak se pravidla nesmějí porušit. udělám, co chceš. chci mít svůj život pro sebe. vím, že málo co jde s jistotou zařídit, jistoty v životě jsou skoro nedosažitelné. ale to, že tě už neuvidím a že se mi nebuceš plést do mých věcí - to mi připadá hodně zajímavé. otočí se a odejde zpět k Fabienovi a Morfeovi.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 03, 2010 6:23 pm

Přesun...budu za 40 min.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Angelina » pon kvě 03, 2010 6:37 pm

°Se smýšenými pocity se zvedne a dívá se na jeho záda. Bohužel tak vidí i Morfeův příjemný úsměv a nečekaně přímý pohled. Je v něm ale i špetka škodolibosti. Odhadne, že jeho rty formují slovo "sbohem!" Nedá na sobě nic znát a vykročí s úmylsem jít se přepudrovat. Pak jí to ale nedá a přeci jen se zastaví ještě u Isamuna, Morfea a Isamuna.
Nashledanou, pánové. Pokud by mne snad některý z vás chtěl ještě vyhledat, bydlím v jižním křídle. A za chvíli budu u baru tamtéž... °Alespoň ze sportu se podívá a usměje na Fabiena. pak přejede pohledem k Morfeovi.° A vy jste býval galantnější, pane Morfee. Copak se neumíte chovat k dámě? Isamun se nějak zapomíná a dává všem mužům špatný příklad... Ale já jsem jen slabá žena a nedovedu mu neodpustit... °Usměje se bezmocně a skloní se k Isamunovi a políbí ho lehce na tvář, dává si pozor, aby nechla stopu rtěnky.° Pa, drahý. Tedy zítra ve čtyři v kanceláři. Budu se těšit! °A až teď odkráčí za klapotu vysokých jehlových podpatků směrem k toaletám.°
Diamonds are a girl's best friend!
Angelina
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 7:18 pm

Angelina: +Zašklebí se na ní.+ Jižní křídlo? Tam my máme vstup zakázanej...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » pon kvě 03, 2010 7:24 pm

ucukne a otírá si tvář. dobře, ve čtyři. ale ve smlouvě bude, že pak už zmizíš z mýho života. dělám to jenom, abych měl klid!
koukne na chlapy. potřebuju panáka. spíš dva! teda to je ale mrcha. horší, než jsem myslel... Morfe, pamatuješ na Tomase? dostala ho. nejdřív k oltáři a pak pod kytky... a má jeho kámen. jsem v prdeli. nemohl jsem dělat nic jinýho, než ten její kšeft vzít... chytá se za hlavu. dostala Tomase... to bylo vo fous...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 7:26 pm

Sam: +Podstrčí mu lampu wizoura.+ Na a chlastej...měl jsem pro tebe flašku, ale Moll ji sebrala..
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles