HOTEL RIVAL

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: HOTEL RIVAL

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 03, 2010 8:51 pm

sedí a vypadá skoro jako v nějaké meditační poloze. no, to si pro Tir asi přijde... má to tak někdo štěstí... pak se předkloní, opře se před ní o ruce, je na všech čtyřech. podívá se na Katty přiopile a důvěrně. ano, s velým em! taky někdy ječím, ale neutíkám a nebojím se. udělá oči a zašklebí se. pak se zase stáhne a sedne si na paty. kde je Sigi s tou šlehačkou? a plácne po zadku Tirage, která se svíjí smíchy vedle, protože Fatu a její drsnější náladičky zná. a ty se moc nesměj, šťastlivkyně!
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 8:55 pm

Fata: +Udělá na ní příšerný obličej.+ Vrrr...panečku...jsi statečná žena! Ale polibku od holky se bojíš! +Dobírá si jí a nemyslí to nějak zle, prostě se s nima jenom směje.+

tir: Ty jsi vážně šťastlivec! Před špitálem se svýho času tvořily fronty bab, která doktora užene, ale většinou samy v panice prchly, když viděly, jakej je cvok! A věř, že není. Má to v hlavě srovnaný - teda aspoň jako profík.
Katty

Příspěvekod Sigismunda » pon kvě 03, 2010 9:01 pm

chvíli stojí za nimi s podnosem zákusků nádherných a poslouchá. teda tady to nějak houstne... dejte si něco sladkého, ať vydržíte, dámy... položí to na narvaný stolek. a zapluje na sedačku i do konverzace. Tir a její doktor. a Fata a její tajný ctitel... no, spíš milenec? přehánějte! já taky nic nevím.... jak tu nejsem, nevím nic... rozhlíží se po nich. a co ty, Katty? nějaké stálice či nové lásky? holky, já jsem teď dost na suchu. samá práce a žádná zábava! chci šlehačku!
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 9:06 pm

Sigi: +Pokrčí rameny.+ U mě je to dost na levačku. Vážně jsem už několik let zamilovaná do někoho, kdo mě nechce...+zaxichtí se+...a tahá se s někým, kdo mi je z hlouby duše protivný. Nic k obveselení...tak radši piju koktejly a cpu se sladkým..+vrhne se na podnos sladkostí.+ To se při tý vaší práci nenajde na cestách někdo hodný obdivování?
Katty

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 03, 2010 9:19 pm

Katty: proč myslíš? já jsem hrozně odvážná... rychle koukne po Sigi, ale dělá jakoby nic. aaa, nešťastná láska? nebožátko! natáhne se k ní a nacpe jí teda do pusy něco se šlehačkou. a udělá jí kníry šlehačkový. a tiše jí řekne. nic si z toho nedělej. já s velkým em jenom spím. myslím, že jinak ho to taky nezajímá... a ještě aby se člověk připomínal a vnucoval... povzdychne si.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 9:23 pm

Fata: +Směje se knírům a snaží se v puse zpracovat šlehačku.+ Merline...sexuální přeborník, co má rád jen sám sebe? To je horší než nešťastná láska...ta aspoň nic neslibuje...+Pomaže Fatě šlehačkou nos.+ Kdybys byla odvážná, dáš mi pusu...+uculí se.+
Katty

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 03, 2010 9:36 pm

Katty: ne, je to složitější... myslím, že je taky nešťastně zamilován. ale ne do mě. pokrčí rameny. a taky mi nic neslibuje... a já se vždycky vrátím... a raděj taky moc neslibuju... povzdychne. taková smutná historie.
tak polibek jako důkaz odvahy? a čeho ještě? přiblíží se k ní hodně blízko a špičkou jazyka jí olízne trošku šlehačky z obličeje.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Katty » pon kvě 03, 2010 9:43 pm

Fata: Láska z nás činí blázny, Fato. Z mužů i žen....+usmívá se dívá se jí do očí.+ Polibek jako důkaz odvahy a slibu, že si nebudeme nic slibovat. Ok?
Katty

Příspěvekod mollyz » pon kvě 03, 2010 10:31 pm

+Slyší Samův křik, ale nedokáže rozpoznat, co křičí. Přes vlastní hlasité vzlyky nevnímá. Vběhne zpátky do sálu, hrůzou si zakrývá pusu, těká očima, kde jsou holky, najde je u stolu, jak se vesele smějí. Sedne si k nim, sebere Katty cigarety a třesoucí se rukou si zapálí. Nechce nic vidět, nic slyšet. Celý svět se zhroutil.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 03, 2010 10:35 pm

Katty píše:Fata: Láska z nás činí blázny, Fato. Z mužů i žen....+usmívá se dívá se jí do očí.+ Polibek jako důkaz odvahy a slibu, že si nebudeme nic slibovat. Ok?

spíš se mi zdá, že zoufalce... naklání se k ní po milimetrech blíž. a do toho vlítne uplakaná Molly. všechny holky se kolem ní sevřou jako květ masožravky nad zlatou muškou. co se stalo, Molly?
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles