Rival - toalety

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Rival - toalety

Příspěvekod mollyz » pon kvě 03, 2010 9:40 pm

Sam: +Brání se, nechce se ho dotýkat, i když jí to dělá dobře.+ Srovnej si to v hlavě, Isamune! Já nejsem tvoje láska! Ta právě odkráčela směr jižní křídlo! +Ukáže si na prázdný prst u levé ruky.+ Do háje, Same, jsi zasnoubený s jinou...Krátil sis se mnou čas než se ti vrátí? Hnusí se mi to...hnusím se sama sobě, že jsem ti věřila....milovala tě....Same, nedotýkej se mě! +Málem to zakřičí, ale nedokáže se vykroutit z jeho náruče. +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 03, 2010 9:58 pm

Molly: nechápavě se na ni dívá, když hledá její rty. pak Molly zakřičí, ať na ni nesahá, a to ho zasáhne jako blesk. na její rozkaz a zoufalý křik ji pustí. Molly, co to...? co blázníš? jaký zasnoubení? jižní co? má pocit, že se musela zbláznit, ale neodváží se zeptat "je ti dobře?", tuší, že tím by to jen zhoršil. já vůbec nechápu, co mi tu říkáš. dívá se na ni nešťatně. tak milovala? už mě nemáš ráda? ale já tě miluju. vážně si před ni kleká. Molly, lásko?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 03, 2010 10:06 pm

Sam: +Třese se po celém těle a zadržuje pláč.+ Přestaň, Same. Ten prsten...závazky. Nekecala, to poznám. Proč by ho nosila tam, kam zásnubní prsteny patří? +A když se zeptá, zda ho pořád má ráda, spustí se jí z očí vodopád slz.+ Same, co po mně chceš? Chceš to slyšet..,pobavit se...ještě pořád...a navěky...! +Nemůže to už vydžet, otočí se, ale nohy jí nenesou. Vyklouzne raději z vysokých bot, kopne je směrem k Somovi a bosa se strašným pláčem odchází.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 03, 2010 10:23 pm

Molly: doprčic! jaký prsteny snubní pořád? copak jsem blbej, že bych to nevěděl? žádný platný zasnoubení se mnou neexistuje - zásnuby, svatby - nic! říkal jsem ti, že jsem na to dojel. jo byla to tahleta ženská! ale já s ní nic osobního už léta nemám! jak tě mám přesvědčit, abys mi věřila, kurva-noha? klečí a zoufale huláká. zábava - jako tohle ti připadá, že se bavím? vypadám na to! Molly! neblbni! prosím... dostane botama, popadne je do ruky a kouká opařeně za ní, jak utíká. Molly!!! nedělej Popelku!!! DOPRDELE!!! ZA CO?!!! schoulí se i s jejíma botama a tluče hlavou o zem. za co? já to nechápu!
Isamun
NEaktivní

Předchozí

Zpět na Portal Miracles