Rival - bar

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Rival - bar

Příspěvekod Isamun » pon kvě 03, 2010 10:40 pm

sebere se a doplazí se k nim. upadne na židli. tak. a je to v prdeli, pánové! Molly propadla dojmu, že jsem sňatkový podvodník. nechce mě. a musím makat pro tu nánu... tohle alkohol nespraví. dejte mi dvojitýho! zavře rezignovaně oči.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 10:48 pm

Sam: Cože jsi? +Strčí mu do ruky pořádnou sklenici (ani ne dvojitej, prostě dvě deci wizoura).+ Co blbneš? Nechtěl sis náhodou kleknout a všechno vysvětlit? +Překvapeně rozhodí rukama.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » pon kvě 03, 2010 10:51 pm

jo. jo, to jsem chtě. a taky jsem to dělal. zavrtí hlavou a je prostě mimo, jak se v sebeobraně, aby mu neruplo v bedně, odpojil. napije se wizoura jako vody, ani neví, co pije. klečel, vysvětloval, vyznával lásku. hodila po mě boty, řekla, že jsem zasnoubenej, tenhle cirkus, že je moje zábava a utekla. dopije a položí náměsíčně sklenici na stůl. myslím, že jsme se všichni zbláznili... skelně kouká před sebe.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 10:56 pm

Sam: To mi nesedí, kámo! To by se jí v hlavě jen tak neurodilo. Z nás dvou jsem ten máklej já. Moll ne! Kde by k tomu asi přišla jen tak? +Naleje mu ještě jednu a naředí ji vodou, aby Sam neupadl pod stůl.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » pon kvě 03, 2010 10:58 pm

pije a kouká před sebe.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » pon kvě 03, 2010 11:00 pm

vstane a vypadá podezřele střízlivě. koukne na Fabiena i Sama.
Fab: hlídej ho. vrátím se za chvíli. teď je ta chvíle, kdy volá sos. ať toho nevypije zase moc, ale udržuj ho pod parou. má to nadostřel, zbláznit se. a ne chvíli zmizí.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 11:04 pm

Morf: OK. Nezcvokne, neboj!

Sam: +Když Morfeus zmizí, otočí se k němu.+ Ať se děje, co se děje, miluje tě. Neblbni. Znám ji dvacet let...jetě nikdy takhle nevypadala. Nepanikař!!!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon kvě 03, 2010 11:18 pm

běží chodbou docela rychle a ž k baru. pak zpomalí a vejde jako dáma. chlapi po ní docela koukají, čehož si Fab ani nevšimne, neb ošetřuje a hlídá Sama.
Tir položí Fabienovi ruku na rameno a políbí ho na tvář.
ahoj.
pak si stoupne za Sama, zezadu ho obejme a položí si tvář na jeho. jsem tady. a Morf vzkazuje, že všechno dobře dopadne... znáš ho, intrikána... mírně se se Samem kolíbá. a šeptá mu: Molly brečí, že tě strašně miluje...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon kvě 03, 2010 11:23 pm

Tir: +Už si zvykl na nedascos, takže Tirage ho ani moc nepřekvapí. Líbne jí taky.+ Ahoj, ještěrko. Potřebuje tě...Já sem nějak mimo, ale co ta Moll blbne?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon kvě 03, 2010 11:28 pm

Fab: snaží se ho taky aspoň trochu dotýkat. pokud má Morf pravdu, jakože ji většinou má, tak čůza Molly obelhala, že je s ním zasnoubená. a ukázala jí prsten, který má úplně jinou funkci. je v něm kámen. kámen se závazkem. Sam se někomu zavázal, že pro něj udělá skoro cokoli a ten slib byl jako data nahranej do toho kamene - informace, křemíkové systémy - prostě něco přes co běhají třeba i počítače... složitý vysvětlování. prostě ten kámen dotvrzuje ten závazek. a ona ho má, patří jí. a Sam pro ni bude muset pracovat. ale jenom pracovat, nic jinýho...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles