Terra Eternity

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Terra Eternity

Příspěvekod Eternity » čtv kvě 06, 2010 1:22 pm

Molly: položí tác s kávou na stolek a zvedne župan z postele a hodí ho po Molly. ale už mě neštvi! nekázeň v mužstvu! tady si taky každej myslí, že si tu může dělat co chce! vem si to. hned. dělá bububu. a kopne k Molly po podlaze boty, ať se obuje. a hází přísné pohledy. sama si navílkne Morfův župan, vezme kafe a jde s ním na balkón, kde mají sezení. jdeme pozorovat východ slunce. to se ti bude líbit. dělej, pojď. já tady spím a ty budeš potřebovat pálit jednu od druhé. hybaj na balkón! bude přednáška o kamenech. odkopala se a ukazuje své diktátorské já.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 06, 2010 1:26 pm

Et: +Tohle na Molly platí, takže bez řečí vezme župan, boty a poslušně šlape za Et na balkón.+ Teda, ty jsi kruťas, Et...máš mě nechat zmrznout. Východ slunce je stejně na nic...+a přesně podle Eternitiny předpovědi si už zase zapálí a kouká směrem na východ.+ Co je to za kameny?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » čtv kvě 06, 2010 1:41 pm

Molly: nalije jim kafe do bazénů - je horké a krásně voní. hřejí si o hrnky dlaně. východ slunce je kulturní vložka, zlato. ušklíbne se. napije se. trochu si spálí jazyk, ale tak nějak to zapadá do celého toho šťastného rána, tak se ani nediví. kameny... krystaly mohou být nosiči informací. křemíková záležitost, asi jako ty blbosti křemíkové v počítačích. je to složitější a lhala bych, kdybych tvrdila, že tomu úplně rozumím. ber to tak, že se do krystalu dá uložit informace, třeba jeko na cd. zkráctím to - Sam měl kamaráda z dětství. někdy teěsně po pubertě si kluci mysleli, že jejich přátelství přetrvá věky a je největší na světě. Tomas Samovi zachránil život, když lezli po skalách. Sam nevěděl, jak by mu to vrátil. tak vložil do krystalu závazek pomoci a služby. Tomas ho měl dlouho a nevyužil ho. časem se ukázalo, že jsou sice přátelé, ale už to nebylo tak zásadní, jako zamlada. tady končí moje informace. ale pokud je to tak, jak říkal Morfeus, Tomas se nechal sbalit od Angeliny a pak zemřel. vzal si ji před tím. a prsten s krystalem se stal součástí dědictví a patří teď Angeline. Sam pro ni musí udělat nějakou práci. ale na něj - na jeho duši, tělo - ani srdce, pro tvou informaci - se to nevztahuje. nestane se jejím sexuálním otrokem. ale musí pro ni pracovat...
musí se napít a dát si aspoň 3 sušenky, jak se vykecala.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 06, 2010 1:49 pm

Et: +Snaží se to nějak pochytat a vygenerovat z toho pro sebe důležité informace.+ Promiň, jsem z toho zpitomnělá, ale chápu to správně tak, že Sam je teď něco jako její sluha a ikdyž se jejím otrokem (sexuálním) nestane, má právo to vše po něm požadovat...neomezenou dobu? Bude muset být s ní?...Je to stejné, jakoby byli zasnoubení. Viděla jsem je....+přepadne jí trudomyslnost i za Sama a jeho nevolnictví.+ Ale kdyby to nechtěl...může proti tomu něco udělat? Zbavit se té služby...kdyby to nechtěl dělat?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » čtv kvě 06, 2010 2:03 pm

Molly: jo, něco jako její sluha. pokývá hlavou. s ní být nemusí, ale musí pro ni pracovat. udělat to, co mu uloží. pak ten závazek končí. nemyslím, že je to stejné, jakby byli zasnoubení - když jsou lidé zasnoubeni, vidím v tom dobrovolnost z obou stran. tady ne. upíjí kafe. pokud ten závazek nedodrží, nebude mít klid. není žádný dobrý způsob, jak se toho zbavit. můj názor je, že když splní závazek, je to ještě nejpříjemnější cesta. ty ostatní jsou horší. jestli tě znervózňuje tohle, tak ne, nemůže ho přinutit závazkem, aby s ní spal, nebo si ji vzal. to je na něm. jestli to ale dokáže jinak... pokrčí rameny. musí splnit její úkol. je na něm, jakým způsobem a za jak dlouho. pak ten závazek padá. koukne na Molly. ale no tak. nikdo neumřel. je to blbý. ale není konec světa. Molly.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 06, 2010 2:09 pm

Et: +Přikyvuje, jak k ní dopochodovává pochopení problému....A další panika.+ Et..to co cítím k Samovi hoďme stranou..to není důležitý...teď...je nějaký limit pro ty služby? Nemůže mu zadat něco, co by ho mohlo zabít? Nebo tak?...+Naklopí do sebe lavor kafe.+ Bude v pořádku...?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » čtv kvě 06, 2010 2:16 pm

Molly: koukne se na ni vážně. jsem si jista, že to Sam zvládne. taky se o něj bojím, Molly. nebudu lhát, že je to sranda. je to drsné. ale on to zvládne. možná už má za sebou horší věci. ale jednoduché to mít nebude. a myslím, že víš, že by mu dost pomohlo, kdyby věděl, jak je na tom s tebou. právě v tom srabu by mu to pomohlo. ale nebudu tě do ničeho nutit.
on to přežije. jak mu při tom bude, to je jiná věc.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 06, 2010 2:22 pm

Et: +Jestli předtím panikařila jen průměrně, tak teď do toho spadla nosem. Šíleně se o Sama bojí.+ Et, já ho miluju, ty to víš, jsi jeho sestra a nemá uti něco nalhávat. Radši bych všechno vzala na sebe, kdyby to jemu pomohlo...Jsem blbec, nechala jsem se manipulovat...ona je tak přesvědčivá...oba takoví byli...a je mi jedno, jestli zůstane Sam s ní...hlavně, aby byl šťastnej a živej...nebo obráceně, to je fuk. Eternity...má mě celou..napořád. Musím za ním...+a zase zmatkuje.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » čtv kvě 06, 2010 2:28 pm

Molly: vím to. kývne. tak za ním jdi. potřebujete si to vysvětlit. já se víc bojím, že bude dělat hlouposti, pokud si bude myslet, že ho nechceš, než že by nezvládnul práci pro tu čůzu. je fakt hrozná. dělám na tom, jak ji od tud dostat. ale Sam stejně musí vyřešit ten krystal. a hlavně ji, aby mu dala pokoj. krysatl je jen její prostředek, jak otravovat.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 06, 2010 2:33 pm

Et: Jdu za ním, Et...děkuju ti. Zvládne to, viď? +Otočí se po ní ještě ve dveřích, jak už má nakročeno za Samem.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles