ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Memory » čtv kvě 06, 2010 8:15 pm

"Dobrý večer" odloží knihu a podíde k nim. "Viete mi povedať, aké to bolo kúzlo?" pozrie na golux, potom na Lucia.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv kvě 06, 2010 8:53 pm

No, myslím, že jsem řekl něco jako "Temporum reversum"... nebo "rotatum"? čert ví, něco takového.... a co dělá Váš syn? Má opravdu rozkošné zlaté vlásky...
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » čtv kvě 06, 2010 8:55 pm

obrátí oči v sloup U Melina, už ho to zase chytá... z toho si nic nedělej, a hlavně se neurážej, kdyby řekl něco nevhodného... trochu poplácá Luciuse po tváři Ono ho to většinou za pár minut přejde...
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv kvě 06, 2010 9:01 pm

Prekvapene na Luciasa ostane chvíľu zírať, no hneď sa zas spamätá. "To je veľmi zaujímavé." prisunie si stoličku bližšie a zasvieti takou malou lampičkou Luciovi do oka, aby mu skontrolovala pupilárne reflexy. "Myslím ale, že nepôjde o skutočné videnie budúcnosti. Pochybujem, že niekedy budem mať syna a ešte k tomu so zlatými vlasmi." povie smerom ku golux. "Ako často tie záchvaty asi prichádzajú? Hovoríte, že trvajú niekoľko minút?" opäť sa obráti k Luciovi, ktorý sa zdá byť zase pri zmysloch. "Mohli by ste mi povedať, pán Malfoy, ako presne tie vidiny prebiehajú? Ak sú to teda vidiny."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát kvě 07, 2010 7:18 pm

No, abych řekl pravdu, sám nevím. Najednou se na někoho podívám a prostě vím, že má dceru. Nebo syna. Nebo že bude mít za měsíc zlámanou nohu. Nebo že bude zítra mrtvý. Tedy, to se mi stalo jen jednou a bylo to u nějakého mudly, takže nemůžu říct, jestli se to vyplnilo nebo ne. Prostě se mi tak najednou zamlží před očima a jsem v nějaké jiné skutečnosti. Ale musím říct, že už to není tak časté. Když jsem se dostal z té časové smyčky, ležel jsem doma v salónu na podlaze a golux mě propleskávala trochu temně se podívá na golux Šel jsem se projít a do půlnoci jsem měl tyhle vidiny tak každých deset minut. Prostě jsem viděl, jak bude vypadat naše zahrada za rok, za tři, za deset let. Nic moc se nezmění, což mě potěšilo. Pak jsem potkal venku jednoho kouzelníka a zeptal jsem se ho, jak se mu vede na Ministerstvu a on mě málem inzultoval, protože byl zrovna v tu chvíli bez zaměstnání. Pako neschopný. Ale na Ministerstvu berou každého, že... ušklíbne se Teď se mi to stává tak jednou, dvakrát do týdne...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » sob kvě 08, 2010 6:37 pm

"Zdá sa, že to kúzlo postupne samo odoznieva. Okrem tých vidín nemáte žiadne iné problémy?" opýta sa so záujmom a ešte robí nejaké tie vyšetrenia.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » sob kvě 08, 2010 11:19 pm

+Přemístí se sem z Wildaranu s pocitem, že dnešek opravdu nezačal nejlépe - ostatně vidět nahý Isamunův zadek, to je něco, po čem opravdu netoužil. Strčí hlavu na ošetřovnu a zastihne Memory v hovoru s Golux a Luciusem.+
G+L: Dobrý den...nenechte se rušit.

Memery: Ahoj, nechci tě rušit. Budu chvíli vedle a pak zase zmizím. Jen něco pořeším v papírech. Kdyby něco jsem v kutlochu a v plné polní v Miraclesu, takže stačí poslat sovu a už vážně přijdu jako na zavolanou! +Mrkne na ní a zaleze vedle.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » sob kvě 08, 2010 11:23 pm

Fab: "Ok, keby bol nejaký problém zavolám." zavolá za ním, než vyjde z miestnosti.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned kvě 09, 2010 10:03 am

Já přece žádné problémy nemám. Naopak, docela mě mrzí, že to odeznívá. Kdyby mě sem golux nedotáhla, ani bych sem nešel. Takové vize do budoucna, to je přece ohromně užitečná věc. Dalo by se to dobře zpeněžit. Mohla byste to pro mě zařídit, když už děláte na tom odboru záhad? mrkne na ni
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » ned kvě 09, 2010 10:11 am

chytí se za pusu A jéje...
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga