od Lucius Malfoy » pát kvě 07, 2010 7:18 pm
No, abych řekl pravdu, sám nevím. Najednou se na někoho podívám a prostě vím, že má dceru. Nebo syna. Nebo že bude mít za měsíc zlámanou nohu. Nebo že bude zítra mrtvý. Tedy, to se mi stalo jen jednou a bylo to u nějakého mudly, takže nemůžu říct, jestli se to vyplnilo nebo ne. Prostě se mi tak najednou zamlží před očima a jsem v nějaké jiné skutečnosti. Ale musím říct, že už to není tak časté. Když jsem se dostal z té časové smyčky, ležel jsem doma v salónu na podlaze a golux mě propleskávala trochu temně se podívá na golux Šel jsem se projít a do půlnoci jsem měl tyhle vidiny tak každých deset minut. Prostě jsem viděl, jak bude vypadat naše zahrada za rok, za tři, za deset let. Nic moc se nezmění, což mě potěšilo. Pak jsem potkal venku jednoho kouzelníka a zeptal jsem se ho, jak se mu vede na Ministerstvu a on mě málem inzultoval, protože byl zrovna v tu chvíli bez zaměstnání. Pako neschopný. Ale na Ministerstvu berou každého, že... ušklíbne se Teď se mi to stává tak jednou, dvakrát do týdne...
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...