Far far away... Geraltův svět

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Far far away...

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 10, 2010 9:19 pm

+ráno se vzbudí, koukne na spícího Vatt´gherna, pak na Marigolda, trochu se usměje oblíkne si kalhoty, obuje boty a jde do výčepu+ Krčmáři, snídani! Přines nějakou polívku, sýr, uzený, okurky, chleba a vaječinu. A pivo, ať to mám čím zapít, rovnou celej džbánek. +hodí mu zlaťák+ Až se vrátim ať je to nachystaný! +a jde na dvůr, kde provede jakousi raní hygienu a opláchne se ve džberu s vodou, nemaje hřeben si vlasy jenom stáhne do culíku a převáže provázkem, s cigaretou v koutku si prozpěvuje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » pon kvě 10, 2010 9:40 pm

+Vzbudí se a pohled mu padne na Marigolda.+Sakra to byl ale krásný sen +pousměje se smutně, protože jak tam leží Marigold, tak to o krásné Wenai určitě nemohla být pravda a mixtury mu popletly mozek. Takže už je od rána nabručený a ta kocovina tomu vůbec nepomáhá. Když ještě zakopne o bardovi křusky nahlas zakleje a má chuť do něčeho kopnout+ Hej Marigolde +šťouchne do něj nohou+ Vstávej, musíme prchnout než nás tu vyslídí ta čarodějnice +zahuhle+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » pon kvě 10, 2010 9:52 pm

°Kopanec do žeber od zaklínače z kocovinou rozhodně není to nejpříjemnější probuzení, ovšem Marigold je jakž takž zviklí. Rozloupne oči a jen co uvidí Geralta s knírkem okamžitě ho chytne záchvat neovladatelného smíchu. Což ovšem není nic rozumného, protože kocovinová hlava hned zaprotestuje bolestí, takže do smíchu se mu přidá i úpění° No dobrý ráno °zahuhlá ještě stále sedící na zemi° Myslím že potřebuješ trochu oholit °podotkne zatím co vrtkavě vstává° Oh svatá matko! °vykřikne° Mám v papuli jako bych celou noc cucal sušený prtačí hovínko °zamlaská° To potřebuje zapít °a už se rozhlíží jestli někde nezbil nějaký alkohol° Kdo že nás zas vyhodí? °ptá se jen tak aby se neřeklo, protože ho to vlastně ani nezajímá°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Geralt » pon kvě 10, 2010 10:06 pm

+Vůbec mu hlava nebere, o čem že to Marigold svou květnatou mluvou zase kecá+ Jak oholit? +nechápe a přejede si dlaní po puse, kde má jenom strniště+ No zdraháme přece co nejdál od ledové královny, nebo ne? +poškrábe se ztraceně na bradě, protože se mu asi nevybavují předešlé dny, ten sen to všechno překryl+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » pon kvě 10, 2010 10:17 pm

°Naoko starostlivě se na Geralta podívá° Co to zase blábolíš chlape? °zeptá se° Nedal ty sis včera nějakej ten svůj driák, nebo Racka, či Melitelé ví co? °vyptává se° Ledová královna je jen v pohádce °zaculí se° A jediná čarodějka co má srdce z ledu ti dala kopačky. Oh pardón! °ukloní se, načež zůstane chvíli v předklonu než se zase postaví. Hlava zaprotestovala proti rychlému pohybu° Tys zdrhnul od ní °neodpustí si aby ho neškádlil.° Jdeme se najíst, abys pochopil proč potřebuješ oholit °řekne tajemně, sebere loutnu a odchází°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 10, 2010 10:20 pm

+hodí špačka cigarety na hnůj a jde zpátky do výčepu, kde zasedne za stůl, na kterým je všechno co si poručila, naleje si pivo a spokojeně se do toho pustí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » pon kvě 10, 2010 10:27 pm

No vždyť +přijde mu že básník je ještě hodně opilý+ dyk to ti celou dobu říkám, nechápeš čeho je schopná, já jsem od ní odešel a nechal ji tam... +zavrtí hlavou a v žaludku mu zaškruní, jako vždy+ Snídaně, jo jídlo, skvělý nápad +nálada se mu trochu zvedne+ Co to máš u Melitelé pořád s tím holením? +zamračí se na něj a hodí si křížem meče přes hrudník a cpe se do dveří, kde se spolu srazí, tak ho nechá jít prvního a hlavou se majzne do zárubně tak silně až se mu zatmí před očima+

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Marigold » pon kvě 10, 2010 10:48 pm

Jako promiň zaklínači °loupne po něm okem° nekradeš ty mi slova sklouznuvší ze rtů už před drahnou dobou? °položí řečnickou otázku. Jednu z mnoha kterými on přímo hýří° Vždycky jsme to byl já kdo ti stále dokola opakoval že ta divoška s fialovíma očima má srdce z ledu a ty jsi pro ni jen atrakce. Ale tys pořád mlel že ji miluješ a tak všechno kolem °uvidí Wenai a změní téma opravdu bleskově° Vážně nechápu proč miluješ čokoládu bez cukru °zamluví to a sedne si ke stolu. Okamžitě se chopí piva, aby zapil tu strašnou chuť v puse° Ááááách! °povzdechne si když otírá hřbetem ruky rty° Přeji to nejnádhernější ráno má vílo. °důrazně zahábe obočím a šlehne pohledem po Geraltovi°
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 10, 2010 10:53 pm

Už jsem myslela, že nepřijdete. Vám taky dobrý ráno. +usměje se na ně a pak velmi vážně pohlédne na Vatt´gherna+ Bez cukru? Čokoládu bez cukru? To jsem tě vážně nic nenaučila? +kouká na něj mírně zoufale+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » pon kvě 10, 2010 10:58 pm

+Ještě se mračí a už má chut se zeptat, co tam do toho takhá čokoládu když uvidí Wenai a srdce mu trochu poskočí, protože v první chvíli si vážně myslel že to byl jen se. Nálada mu okamžitě stoupne o milion stupnů vzhůru+ Krásko +přisedne si k Wenai a pevně ji sevře vnáručí, jako by ji chtěl umačkat a vůbec ji nepuští+
Marigolde to sis spletl, čokoládu bez cukru má ráda Ciri. Wenai, vůbec si toho nevšímej, on je ještě ožralý +ale na barda se vděčně pousměje, jako že to má u něj schované v dobrém smyslu+

Geralt
Zaklínač

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí