Sídlo

Sídlo Rebeccy a Lestata

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Sídlo

Příspěvekod Darius » pát kvě 14, 2010 2:12 pm

V očích mu zableskne zuřivost a nebe nad nimi potmení do inkoustově černé. V tuhle chvíli prchají i ti poslední šmírující mudlové, s nejslabším pudem sebezáchovy. Zahráváš si, krásko. Zavrčí temně a pohne se směrem k nim. Zároveň s jeho kroky jakoby pohasínalo světlo a svět se nořil do temnoty.
You are my light on way in the darkness...
Darius

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát kvě 14, 2010 2:14 pm

Hmm, ok. Tohle asi znamená, že nevypadneš. Střílej! Utrousí sarkasticky a sama nelení a začne do něj sypat stříbrné kulky. Z jeho přitažlivého těla začnou odletovat kusy masa, které se po dopadu na zem mění v prach.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát kvě 14, 2010 2:16 pm

Charlie si viditelně povzdechne, a to si myslel jaký to bude krásný den Víš docela jsi mě nasral, hezky jsme se s holkama bavili Vypálí mu sprchu kulek rovnou na xicht. Malá uvnitř plače, protože se bojí Myslím, že pro tuhle chvíli se rozloučíme řekne ledově klidným hlasem
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Darius » pát kvě 14, 2010 2:30 pm

To je mi fakt líto, že jsem vám pokazil zábavu. Ušklíbne se ironicky, ale ve chvíli kdy ho zasáhnou Beccyiny stříbrné kulky, zastaví se a bolestí zkřivý tvář. A když do něj narazí i Charlieho sprška, zmizí i tenhle výraz. Já jsem ještě neskončil! Zaduní jeho slova vzduchem a vzápětí zmizí v dalším oblaku černého dýmu.
You are my light on way in the darkness...
Darius

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát kvě 14, 2010 2:35 pm

Ani já ne. Ještě se uvidíme. Slíbí temně a když zmizí skloní zbraň. Pohlédne na Charlieho. No, tomu říkám konec výletu. Povzdechne si, otevře dveře od auta a nastoupí. Koukne dozadu na Nicci a začne ji utěšovat. To nic zlato, všechno je v pořádku. Pojedem domů, jo? Pohladí ji po tvářičce.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát kvě 14, 2010 2:39 pm

No tak myslím že pojedem Tváří se docela vážně a hledí z okýnka To teda. Malá bude potřebovat vlky řekne hlasem bez jakékoliv emoce možná bysme si pak mohli trochu popovídat Otočí se na Becs a trochu se na ni usměje, protože na ni se prostě nedá neusmívat
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát kvě 14, 2010 2:51 pm

Jo taky bych řekla. A není moc jistý, jestli to myslela na to, že si musí promluvit, nebo na to, že bude malá potřebovat vlky. Taky se na Charlieho usměje, ale myslí hlavně na to, jak je ráda, že se jim nic nestalo. A taky na to, že se na ten rozhovor moc netěší no. Nastartuje a vyrazí pryč, protože z dálky slyší policejní sirény. A v duchu poděkuje Merlinovi za to, že ty kusy masa z Daria nezůstaly vcelku.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát kvě 14, 2010 3:00 pm

Dá Becs ruku na její a palcem jí tam vykružuje kolečka, na nějaké pásání tentokrát kašle, protože je celý otočený dozadu a dělá na malou všelijaké xichty aby přestala plakat Bc. už jsem ti řekl že tě miluju? broukne tak přes rameno
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát kvě 14, 2010 3:07 pm

Na okamžik překvapeně ztuhne, pak se ale uvolní a usměje se. A já tebe... Řekne tiše a jemně mu ruku stiskne. Pak už se věnuje jen silnici, když dojedou k sídlu, zastaví, otevře garáž a zajede dovnitř. Vystoupí a opře se o střechu. Když veleze i Charlie, zadívá se na něj. Omlouvám se... Špitne tiše.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát kvě 14, 2010 10:02 pm

Tak tentokrát pro změnu ztuhne on s malou v náručí Za co se prosím tě omlouváš? čučí na ni nechápavě a přejde k ní Víš jak je to příjemná změna? Skvělý sex začne šeptat uplně potichoučku adrenalin, střílení, úžasná upírka.... Prostě nechápu za co ta omluva měla být Vlepne jí pusu na tvář Veď nás paní domu
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Altamirano Hall