hm..tak tenhle Cirkus je ..no prokletý, no...ale lidi na to jdou, že...jo, to ví, asi proto dělá v podstatě za upíry mluvčího pro veřejnost..no a taky asi pro svůj xichtík. Kdyby s před kamerou objevil Asher..tak půlka lidí u televize omdlí, pokud by se rozhodl..vystoupit tak, jak vypadá...víte, docela mě to až udivuje, že to s lidma tady nic nedělá...asi si myslí, že ho to jako upíra nemohlo bolet...*zamyslí se*
no, proč ne...*usměje se* takové pozvání nemůžu odmítnout... já jsem celkem nenáročný...a můj žaludek snese kde co...*i mekáče po ránu:D papká všechno normální, no i to nenormální* Myslíte?*prohrábne si odrostlou ofinu* možná jo, když by se vám to líbilo..srsti si užiju i tak..*voni nám ho v posledním díle ošmikali, tak třeba zaktualizuju avatáárka*
Jo, makám. U nás to je tak. Hlavní jsou tanečníci a striptéři. Původně jsme byli jen pánské osazenstvo, ale pro vyrovnání sil přibyla i Theresa...Strašná hysterka*obrátí oči v sloup* Tyhle upíry pochopitelně vy nejvíc vidíte. No, a Robert dělá taky nočního managera, když je J-C pryč..*trochu zakroutí hlavou* až se divím, že zrovna on, ale... Aubreymu by nikdo s půlkou mozku v hlavě nic nesvěřil. To bychom nestíhali dokupovat rakve. A ne na spaní...*uculí se* Já a Nath jsme tam za dlaky..jako tanečníci. A já jako vlkodlak ještě navíc pro J-C zařizuju některé věci..něco jako asistent..i proto, že se můžu pohybovat ve dne..mno a nebo dělá pochůzky Phillip, jediný lidský tanečník...závislák, si ted válí někde šunky u moře.. a pak je u nás Asher...j-C "kamarád" *vyculí se a nakloní se k ní blíž* jestli ti dva spolu nic neměli tak spolknu smeták...no, ehm... to je z původního osazenstva vše. Tady o vás..*mávne rukou kolem dokola* přišla Beccy jako denní manager a teď nějaký prapodivný týpek dělá nově barmana...jo, Ares se jmenuje. prej bůh války..*rozchechtá se, div nespadne z židličky* no, nic. ale míchat umí, nikdo si nestěžoval ani zatím neumřel na otravu...zbytek personálu jsou bud upíři, ti co obsluhujou a nebo i lidi...dodavatelé a tak. tedy kromě dodavatelů "bloody mary". To taky dodává někdo odsud.