EmmaS.S píše:Bea: jo to bychom mohli něco na ten způsob musíme to pak ještě domluvit s ostatníma*uculuje se*
Emma: ale co? +už su nějak bez nápadu+
+rozmrzele zamručí a sahá vedle sebe, ale mario nikde, tak otevře jedno voko+ Ježíši! +vylítne+ Já usla?! +a svalovec se miloučce usmívá a přikyvuje+ No to...se stává...to musíme zapít...jé víno! +lapne flašku co eillen donesla, otevře to nějak...zubama, nechtama, vrtačkou a pořádně se napije, pak si otře pusu+ ale jo..dobrý...+vzhledem k tomu, že víno vůbec nepije...+
Golux: mě? bát se? +ušklíbne se pobaveně+ aleee, aleee...jo, to by vlastně měli. s vařékou su nebezpečná!
Meg,Man: Teda holky...+nalívá se vínem a zakusuje to sušenkama+ Měly ste si vzít Mária! vlastně nééé, to bych ho neměla já! +začne se usmívat jako naprostej idiot+ S ním je manželství jako nádherně dlouhý líbánky! Nejrači bych s ním byla pořád...+opře se o striptéra+ i teď mi chybí...+lapne jeho ruku a pohladí ju+ vidíte to..má větší ruky..ale barva skoro stejná...+blábolí si tam spíš pro sebe+ sem si myslela, že mě to za měsíc přejde..a je to skoro rok...
Styx: (klíčky) nemáááám!
A sídlo bych si pořídila na aljašce! žádný moooře, ale to zase mário, on je z teplejch krajin a rád se opaluje...přitom v zimě je na tom sněhu tak krásně vidět!