Bar

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Bar

Příspěvekod Aubrey » pát kvě 14, 2010 8:03 pm

*přejíždí palcem po pulzující tepně a musí se soustředit, aby nezabořil špičáky do tak nabízejícího se hrdla...na chvíli se odtrhne a nadechne se..pak se na ni znova zadívá a v mžiku je zpátky u ní, rty přitisknuté na jejím hrdle, které jí olíbne...a vydechne ji u ucha* víš, že hodně riskuješ, tím, že se odvažuješ mi pohlédnout přímo do očí...můžu toho kdykoliv později zneužít..*řekne docela mírně, ale pod nánosem nenucenosti, se skovává něco dravčího a né uplně při smyslech*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 14, 2010 9:44 pm

+Už už si myslela, jak se od ní odtáhnul, že už to má sečteno, když ji však začne na krku líbat, vydechne, ani si neuvědomila, že zadržuje dech. Náhle jako by jí někdo z mozku sejmul neviditelnou mlhu. Rukou mu přes záda zajede do vlásků a pohladí ho na šíji+ Já vím, to je na tom právě ten risk. To vzrušení. Ale proč spěchat +špitne mu do ramene a vitskne tam letmý polibek+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » sob kvě 15, 2010 10:02 pm

*tiše se směje a zvuk jeho hlasu škrábe jako šmirglpapír* Teď je to zábavné...vzrušující...*nechá ji, aby si užívala dotyků jeho nahé kůže* roztomilé...*usměje se a vezme do prstů její bradu a pozvedne tvář ke své* Teď. A co zítra, za týden...za rok...hm?*pohlédne na ni s úsměvem, ale ten nedorazí až k jeho chladným očím* Pořád to bude tak...skvělé? *v hrdle mu bublá smích a pomalu ji obchází, takže ho v mžiku má za zády, obejme ji kolem ramen a přitiskne k sobě. Jemně a přesto s železnou pevností* kdykoliv se mi zachce...uděláš, co ti řeknu. Nebo neuděláš...*šeptne jí do ouška a tváří se otře o její, jeho škrábe jako jeho hlas, ačkoliv na čelisti není ani stopy po nějakém strništi.*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 16, 2010 9:14 pm

+Usmívá se a hladí jeho nahou kůži+ roztomilé? +nějak nechápe co je na tom roztomilé+ spíš je to pekelně sexy +řekne tiše a začnou jí docházet jeho slova a úsměv jí na tváři zamrzne a po chvíli zmizne+ Aubrey +řekne trochu nevěřícně a chce se od něj odtáhnout, když v tom ji uzamkne ve svých pevných pažích+ to jsi neudělal, že jsi to neudělal? +kníkne s nadějí v hlase. Trochu ji překvapí jeho drsná tvář, zvedne ruku a pohladí ho po druhém líčku, ale zjistí že je hladce oholený+ Nedělej to, prosím, slibuji že toho nebudeš litovat +řekne naprosto vážným hlasem. Otočí se k němu tělem+ Když budu při smyslech, tak to bude větší zábava, nebo ne?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » úte kvě 18, 2010 2:06 pm

*tak trochu je oba ve svém objetí kolíbe* já? já neudělal nic...to jen vy lidé jste prostě..nepoučitelní...*ušklíbne se* ale neboj, při smysleš budeš se mnou vždycky..*zamyslí se* nebo alespoň částečně..*tiše se zasměje* nebudu litovat? Máš něco, čím mě můžeš přesvědčit?*zeptá se zvědavě, teď se teprve začíná bavit pořádně*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte kvě 18, 2010 2:16 pm

Víš, ono je dost těžké s někým mluvit a nemoct se mu dívat do očí +Postěžuje si a konečky prstů mu přejíždí po bedrech+ Takže na mě nebudeš zkoušet ty své upíří triky? +nějak se jí tomu nechce věřit+ ale což, přece jsem věděla co jsi, když jsem tě sem pozvala +usměje se+ Jistě že mám něco, čím tě mohu přesvědčit +pozvedne obočí a culí se+ ale z toho striptýzu jsem zatím moc neviděla. +Zkousne si ret a ruce přesune na knoflík kalhot+ Nechtěl bys s tím pomoct?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » stř kvě 19, 2010 12:43 pm

To už je náš úděl, že si moc očního kontaktu s lidmi neužijeme...*teatrálně pokrčí rameny* nebo spíš..my ano, oni ne.*skloní k ní hlavu* to ti slíbit nemohu...ochutnal jsem tvou krev, ty ses odvážila podívat se mi do očí...možná chápeš, jaké následky to může mít...S každým takovým dalším krokem...*šeptne jí mrazivě a pak se s takřka milým úsměvem od ní zase nahne a povolí stisk paží* ale proč ne...do toho..*pokračuje ve striptýzu, jako by se nikdy nic nestalo, a on ji před chvíli nic neřekl...*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř kvě 19, 2010 12:57 pm

Vím byla to hloupá otázka +Usměje se+ Ale vždyt to byla jenom malá kapička +jak si vzpomene+ Takže mi vlastně radíš, že bych tě radši měla nechat být a přestat pokoušet osud, nebo spíš tebe +Vyloží si jeho slova po svém+ Když ale to nejde +přizná po chvilce ticha+ I když bych měla, ano vážně bych měla, ale nechci +hlesne+ Ano striptýz +zaměří se na jeho úžasné tělo a neodolá nutkání mu vtisknout polibek těsně nad bradavku, zatímco mu rozepne kalhoty+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » čtv kvě 20, 2010 7:42 pm

kapičko to začíná...i končí...*uculí se docela rozverně* kdybych byl zodpovědný gentleman, pak bych ti to rozhodně radil...ale tak...jen jsem to poznamenal, abych nevysloužil pobyt na samotce..nic víc...dál je to na tobě*směje se vrčivě, natáhne se a maličko ji rozcuchá dlouhými prsty a zakroutí boky, takže rozeplé kalhoty sjedou přes boky o něco níž*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv kvě 20, 2010 9:44 pm

Merline, na samotce to nééé, to já bych se za tebe u Jean-Clauda i přimluvila, že jsi v tom nevině, že jsem provokatérka. +Vlasy jí překryjou na chvilku obličej a Syr se začne upřimně smát+ A já si s tím dala takovu práci +culí se a strká si prameny za ucho+ No to se podívejme +zkoukne jak se mu tam ty kalhoty zasekly+ asi ti s tím trošku pomůžu +nahne se k němu, uličnicky na něj mrkne a začne klesat v kolenou, jazykem mu přitom dělá cestičku k pupku kde ho jemně kousne. Až se dostane ke kalhotám, tak se zastaví a odýchne mu tu holou kůži, která se objevila+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette