Pokoj našeho kuchaře Toma

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj našeho kuchaře Toma

Příspěvekod Neferet » úte kvě 18, 2010 5:02 pm

Za co se omlouváš? +překvapeně zamrká+ Za to, že jsem díky tobě, měla a mam skvělou společnost? +zvedne mírně obočí+ Spíš bych se měla omluvit já, že jsem to neřekla hned. +skloní hlavu ke skleničce, takže jí přes obličej přepadnou vlasy, trochu smutný výraz na tváři, trochu zvedne hlavu, aby mu mohla odpovědět+ Co? +zeptá se místo toho, když vidí, jak na ni zamyšleně kouká+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tomas Kránicz » úte kvě 18, 2010 6:26 pm

To myslíš mne? +ukáže prstem na sebe+ Ještě nikdo mi neřekl, že bych byl příjemný společník +roztáhne rucedo stran a padne do pohovky vedle ní+ Tak děkuji, no +culí se+ Nemáš chuť na ten dort, co jsem udělal? Jako kdybych tušil, že budu mít návštvěvu +postrčí ji tácek blíž+
Tomas Kránicz
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » úte kvě 18, 2010 6:51 pm

Ne, tvýho souseda Wilmota. +zašklebí se, toho chlapa opravdu nemá ráda+ Jistěže tebe. +přikývne s úsměvem+ Vážně nikdo? +nechce se jí věřit, když se tak Tom culí, tak jen protočí oči a zakroutí hlavou+ Jasně, že mam. +usměje se, vezme si tácek do ruky a ochutná+ Hmn, miluju jahody. +široce se usměje+ Dáš si taky? +nabízí kousek dortu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tomas Kránicz » stř kvě 19, 2010 2:34 pm

Ty máš ráda jahody? No to snad není pravda! Já taky! +volá nadšeně+ Miluji je! Proč myslíš, že mám doma jahodový dort? +směje se+ To víš, že chci taky +otevře pusu a čeká, že se Nef s ním rozdélí o svůj kousek+
Tomas Kránicz
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » stř kvě 19, 2010 2:47 pm

Já je přímo miluju. +směje se, že se tak shodli+ Sem si myslela, že je to jen náhoda. +usmívá se+ Jak je tohle možný? +kroutí hlavou, usměje se, když Tom vyžaduje její kousek dortu a strčí mu tedy kousek do pusy+ Tak co, dobrý? +culí se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tomas Kránicz » stř kvě 19, 2010 9:11 pm

Tak to já ti někdy nějaké přinesu. Čerstvě natrhané ze zahrady +mrkne na ni a pak otevře pusu jako vrata, aby se mu tam vešel ten kus dortu, co se mu přibližuje k ústům+ fýbolný +mluví s plnou pusou a přikyvuje přitom holou hlavou+
Tomas Kránicz
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » stř kvě 19, 2010 9:41 pm

Super. Budu se těšit. +široce se usměje+ Že jo. +culí se a sama si dá kousek+ Jen jsem zvědavá jak se ke mě s těma jahodama dostaneš, když bydlim na takovym menšim ostrůvku v Tichomoří. +zasměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tomas Kránicz » sob kvě 22, 2010 8:43 pm

Nemusím jet až někam do Tichomoří, stačí seběhnout dolů a přinést ti je do hospody. Jseš tam docela často, ne? Zase budu mít o důvod víc, abych tě viděl +uculí se+
Tomas Kránicz
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » ned kvě 23, 2010 11:56 am

Jestli tam zrovna budu. +přikývne+ Poslední dobou čím dál tím víc. +upíjí vína+ Čím to asi bude. +zamýšlí se+ Nevíš? +uculí se naoplátku+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tomas Kránicz » ned kvě 23, 2010 12:47 pm

No, kvůli mně asi těžko +zasměje se+ I když bych moc rád +zamyslí se+ Jestli to nebude tím vynikajícím a chutným jídlem, které se na Mýtince vaří +vypne pyšně hruď jako páv+
Tomas Kránicz
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje