Celebrity pod palbou

– místní drbárna – kdo – co – kde – kdy – s kým – jak – proč -

Moderátoři: Zaměstnanec, Storm

Re: Celebrity pod palbou

Příspěvekod Beatrix » pát kvě 21, 2010 1:45 am

Mhmmm...+zkoumá obrázek+ Impozantní...to by byl krásnej vobraz na zeď...+a plánuje si ho někdy blejsknout+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » pát kvě 21, 2010 2:14 pm

(lááách, jako Castiela s křidýlky? je fakt, že to maj hezky vymyšlené..žádné kanagonové peří:) i takový hm..vyžehnutý obtisk, když někdo andílka zapíchne...)

*trochu překvapeně ndzvedne jedno obočí, že si na něj vzpomněl andílek:)* Možná trochu v něčem podobné, jak být tím, čím jste vy, ange rebelle, čas je relativní, hůře se berou na vědomí běžné lidské záležitosti,... ať chceme nebo ne, jsme bytosti noci na samém okraji společnosti. Dlouho se o nás mluvilo pouze s hrůzou v hlase a velmi tiše.To jen v poslední době je o nás větší zájem, na který si mnoho z nás nemůže a ani nechce zvyknout.*zamyslí se, koho se zeptat...*

Drahá Storm, jak jste dospěla k svému přesvědčení, že upíři jsou...*zalistuje DV* á, tady..nepoužitelná mrtvola? Zajímalo by mě, v jakém směru?*čeká na odpověd, aniž by hnul jediným svalem v obličeji*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Castiel » pát kvě 21, 2010 4:50 pm

J-C: Děkuji za odpověď... *to víš, nevěděl koho, tak si vzpomněl:)*

(Beuš: On je celkem hukot, jak začne anděl roztahovat křídla, protože normálně je má složené...hlavně né blízko žárovek, to by asi nevydržely...rupe u toho kde co...)
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Storm » sob kvě 22, 2010 7:31 am

Drahý Jeane-Claude. Pochopitelně to bylo myšleno tak, že jste celou polovinu dne jaksi... ehm... zcela nepoužitelni. Ve všech směrech. Nepochybuji však o tom, že v noci jste naopak čilí až moc.

Další otázka je pro LANU:
Drahá, jak je to vlastně s tou vaší orientací? Myslela jsem, že milujete ženy, přitom jste se nedávno vyspala s Aresem. Jste bi?
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » sob kvě 22, 2010 1:05 pm

(Cha, když ono to vypadá fakt pěkně! Ho taky budu muset někdy omrknout, jestli ho potkám na party. A doufám, že ušetří naše drahý spořivky na Mýtince, kdyby to na něho přišlo...jinde ať si rupe co chce ;o) )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » sob kvě 22, 2010 1:29 pm

ach tak...*přečte si odpověď* však lidé zase spí přes noc, tedy ti normální, jak si to ještě správně pamatuju...a ne všichni z nás musí čekat na západ slunce..*dovysvětlí*

(že?:) noo..nejen žárovky, elektrika a sklo...a tak různě, no..čili nejlíp nerozkládat křídla, nemluvit a neukazovat se v pravé podobě..to nemaj lidi moc v oblibě, hlavně proto, že jim nezbyde moc z očí a ze sluchu...)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Lanevra » sob kvě 22, 2010 10:31 pm

Drahá Storm °tak falešný usměv až to bije do očí° když člověk žije už... °dramatická pauza° dlouho, tak pozná že rozkoš se dá přímat z mnoha zdrojí. Takže ano, vaše dedukce byla brilantní a hodná Sherlocka Holmese. Miluji muže i ženy.

Další otázku pokládám NEFERET:
Když jsme se spolu seznámili povšimla jsem si že podivně voníte. Čím to je?
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned kvě 23, 2010 11:46 am

+málem se zadusí čajem, když si přečte Laninu otázku+ Nooo. +protáhne a prozměnu se snaží nesmát+ Drahá Lano, možná to bude tím novým parfémem, co jsem nedávno začala používat. +nejspíš ví na co se Lana ptá, ale kdo by se jen tak přiznal k otci upírovi+

Tak moje další otázka je pro Syrianu:
Syr chtěla jsem se tě zeptat kde máš manžela? Dlouho jsem o něm nikde neslyšela.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 23, 2010 8:43 pm

+Na recepci listuje DV a očividně ji tam nic nebaví. Tak se podívá do palby a hle, si na ni i někdo vzpomněl+
Drahá Neferet, po té, co jsme se vrátili ze svatební cesty, odjel pracovně. Je archeolog a dostal šanci na nějakou velmi zajímavou cestu po stopách bohů, či tak nějak. Takže nejspíš momentálně někde něco hledá, oprašuje, vykopává či tak něco. Ale neboj se, má se určitě skvěle a zase se vrátí.

Má otázka je na kuchaře Toma
Zdravím, proč do všeho jídla cpete papriku? Napadlo vás někdy že ji třeba někteří nemusí?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Tomas Kránicz » pon kvě 24, 2010 3:15 pm

Syriana: Nevěřte všemu, co se povídá, madam. O vás jsem už taky leccos četl, co nemusí být pravda. Už jste vyzkoušela všechna jídla, která na Mýtince vařím? Pokud ano, ruku na srdce, byla ve všem paprika?

Otázka pro Beatrix: Kdy mi zvýšíš plat, šéfová?
Tomas Kránicz
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Denní Věštec