Pokoje ve třetím patře

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Pokoje ve třetím patře

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 04, 2009 7:23 pm

Pokoje, zrekonstruované podle původních interiérů.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Regulus Black
Mág

Re: Nedostavěné pokoje ve třetím patře

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 04, 2009 7:50 pm

*Je to poměrně prostorný pokoj, není tu nic jiného než zaprášená skříň a francouzské okno bez závěsů,které zabírá skoro půlku zdi na druhé straně ,vejde dovnitř a trochu rozvíří prach* Doufám, že nejste alergická. No a takhle vypadá povětšinou zbytek pokojů. Tak co napadá vás něco?*rozhlíží se a také sám přemýšlí* Já popravdě ani nevím co mám s tolika pokoji dělat. Z dalších dvou jsem si říkal, že bych udělal velkou koupelnu, že bych je proboural a dal tam něco na způsob malého bazénku, ale to byl jen strohý nápad...
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon kvě 04, 2009 7:59 pm

+rozhlíží se kolem+ Nejdřív bych potřebovala vědět, co s tímhle pokojem zamýšlíte, Regulusi. Má sloužit jako vaše ložnice? Nebo pokoj hostů? Pokoj budoucí přítelkyně? Nebo něco zcela jiného? Anebo jen chcete poradit, k čemu by se hodil nejvíc? A proč je až ve třetím patře? +moc otázek najednou, ale potřebuje to vědět, jestli má poradit+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 04, 2009 8:07 pm

*rozesměje se jak na něj vychrlí otázky* To právě nevím. Mám tu plno volných pokojů a nevím co s nimi. Je jich tu asi 10. Ložnici mám,pokoj hostů také, přítelkyně si to kdyžtak zařídí podle svého. A ve třetím patře poněvadž tenhle dům má 4 a pokoje pod tím už jsou hotové. Takže teď nastává tohle patro. Tak co říkáte, k čemu by se hodil?*kouká na ní, jestli ji něco napadne*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon kvě 04, 2009 8:32 pm

+prochází po místnosti, pozorně se rozhlíží, kouká ven z okna+ No... jelikož jsem cestou nahoru otevřenými dveřmi zahlédla vaši pracovnu, zarazilo mě, že v ní máte i postel a že vám slouží zároveň i jako ložnice. To se mi nezdá, jako moc vhodné řešení. Člověk si po únavném dni potřebuje odpočinout v pohodlí a ne v nějakém provizorním loži, spojeném s koutem, kde celý den pracujete. +zamyslí se+ Z tohoto pokoje bych já udělala samostatnou ložnici. Je tady nádherný výhled do zahrady a krásná terasa. Příjemné posezení při poslední skleničce vína pod hvězdami těsně před spaním a pak rovnou hups do postele. Tak bych to udělala já. +zasměje se+ A hned z vedlejšího pokoje bych udělala tu koupelnu, jak jste navrhoval.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 04, 2009 8:40 pm

Ano mám to spojené z toho důvodu, že jsem to takhle měl od mala. Ale máte pravdu*sleduje ji jak prochází po místnosti, nenápadně si ji prohlíží* člověku se asi hodí samostatná ložnice, aby zapomněl na práci.Máte dobré nápady, nechtěla byste mi dělat architekta?*usměje se* nebo alespoň něco jako rádce.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon kvě 04, 2009 8:48 pm

+neunikne jí jeho bedlivý pohled, otočí se k němu zády a uculí se+ Takže se vám můj nápad líbí? +natěšeně+ Architekta asi ne, na to si netroufám, ale rádce velice ráda, pokud vám mé rady budou něco platné. +zasměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 04, 2009 8:56 pm

*když se k němu otočí zády sjefe ji pohledem ze shora dolů,když ho nevidí a obdivně se usměje*Ano, líbí. A velice. Mohla byste mi pak třeba pomoct vybrat nábytek. Skříň, postel, obložení krbu atd. co vy na to? A platná mi budete určitě*usmívá se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon kvě 04, 2009 9:13 pm

+opět se k němu otočí+ Nábytek do tohoto pokoje myslíte? +poklepe si přemýšlivě prstem po rtech+ No nevím, nevím, jestli budu moct poradit ohledně nábytku do pánské ložnice. Zatím jsem v žádné ještě nebyla. + usmívá se na něj+ Pokud jste dal na mou radu, tak tato vaše je má první. +zase se otočí, aby skryla pobavený úsměv+ Ale ano, velice ráda vám pomůžu s výběrem.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 04, 2009 9:20 pm

Ano tak to jsme dva, také jsem ještě v čistě pánské ložnici nebyl.*usměje se, vytáhne hůlku a na podlaze je najednou příjemně vyhlížející čistý koberec, luskne prstem a objeví se skřítek* Přines mi prosím ty katalogy co jsou v kuchyni na stole. Děkuji*za chvíli se na koberci objeví stoh katalogů s nábytkem* Tak do toho*sedne si tak nějak aby poskládal nohy, trochu to připomíná turecký sed* mimochodem tohle nikomu neříkejte, aristokrat by takhle asi sedět neměl*afektovaně vtipně šeptá*
Regulus Black
Mág

Další

Zpět na Grimmauldovo náměstí