Hrad Pána Zla

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod golux » stř kvě 26, 2010 8:26 pm

Jo, něco bych si dala... cokoliv, jen ať to není moc ostré... poslední dobou mám problémy se žaludkem... nějaké starosti s Luciusem, byli jsme i u Munga... mám trochu rozhozené trávení z těch nervů... zvrhne do sebe zbytek pití
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » čtv kvě 27, 2010 12:27 pm

A to chlastáš jako duha? +vytáhne nějaký jogurtový zákusky, co asi vyfasoval od Klee na lííínii, chlebíčky a obloženou mísu, hodí to na stůl a podá k tomu pečivo+ Tak jez...
Co je s Luciusem? +zvědavě+ Kape mu na maják?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod golux » čtv kvě 27, 2010 9:45 pm

nacpe si do pusy dva chlebíčky, ani je skoro nerozkouše Ne, to ne... jen má takový vize do budoucna... dělal časové kouzlo. Ono to pomalu přechází, ale představ si ten šok, když přijde do pokoje a prohlásí: Tak co, kdepak máš vnoučátka? Nejsou venku na zahradě? šklíbne se Málem mě trefilo. Dostal nějaký kapky, ale dost se nahoním, abych dohlídla na to, aby to bral pravidelně. A teď ještě se mu, kvůli poradně, vybavil ten Azkaban. Tuhle mě v noci málem zmlátil, jaký měl divoký sny... pokrčí rameny, sroluje z talíře asi pět plátků šunky najednou a nacpe si je do pusy
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » pát kvě 28, 2010 1:01 pm

+zaujatě ju sleduje+ mhm...to je tak na psychiatra....em...vnoučata...+trochu se k ní zkoumavě nakloní+ a nečekáme náhodou něco blíž? +jako než vnoučata...+
Amon
Mág

Příspěvekod golux » pát kvě 28, 2010 5:37 pm

zakucká se a málem se udusí Myslíš jako dítě? Zbláznil ses? Na to jsem za a) stará, za b) Lucius by to nechtěl a za c) já taky ne. Já jsem šťastná, že se nemusím o žádnýho spratka starat přistrčí mu skleničku, aby jí taky nalil, a usměje se při pohledu na svoje předloktí
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned kvě 30, 2010 5:19 pm

+jenom se uculuje+ A seš si jistáááá? jak tě tak vidím..mateřství by ti slušelo..+přileje jí a užírá jí saláám+ Lucius by se s tím rychle smířil, ještě by se rozplýýýval..a stará nejsi, nejlepší léta tě teprve čekají - né, že by to nemělo co dočinění s prací u mě +samolibě+
Amon
Mág

Příspěvekod golux » ned kvě 30, 2010 10:43 pm

trochu se zarazí teď ti moc nerozumím... doufám, že mít dítě nebude patřit mezi moje první úkoly... kouká mu úzkostně do očí Ale ne, to jsem asi nepochopila... strojeně se zasměje myslel jsi to tak, že nejlepší léta zažiju ve tvých službách, že? S tím taky počítám, proto jsem tolik stála o to rozšířit řady Smrtijedů...
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » úte čer 01, 2010 5:09 pm

Bingo, chytrá holka. +opře se+ Ne, vážne svý poddaný nenutím otěhotnět na přání. +pobaveně, že by to mohli zkusit+ Ani nevybírám prvorozený a netrvám na právu první noci. Vlastně jsem dost benevolentní absolutista...
A Lucius..to ví? že teď patříš k nám?
Amon
Mág

Příspěvekod golux » úte čer 01, 2010 7:12 pm

No... vlastně neví. Ani nevím, jestli mu to mám říkat. Mám takový nejasný pocit, že by s tím nesouhlasil... asi že by se o mě bál... možná ušklíbne se Nebo si myslí, že bych ho mohla přeskočit v žebříčku oblíbenosti... ušklíbne se ještě víc A co se týká první noci, to už je dávno, ale dávno passé... udělá smutný kukuč
Ale musím se ti k něčemu přiznat. Překvapil jsi mě, že jsi tak... no, přátelský. Tedy, když ti nikdo neodporuje. A musím říct, že tě kvůli tomu obdivuju čím dál tím víc upře na něj tak trochu psí oči
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » čtv čer 03, 2010 1:49 am

Spíš ta druhá varinata to bude...+odtuší+
Noo...kdybyste se s Malfoyem vzali...první noc by byla opět aktuální. +pokýve hlavou+
+zdvihne obočí+ Přátelský? My...nejsme snad přátelé? +není to tak dlouho, co se po sobě váleli u palírny, takže předpokládám, že ze staré známosti...+ Teda..hodně dlouho sme se neviděli a samozřejmě od tebe očekávám odpovídající nasazení v práci..ale jak tě znám, tak jsi v tomhle bezproblémová..nebo snad ne?
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord