Kamenný obchod

Móda světových značek

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Kamenný obchod

Příspěvekod Neferet » ned kvě 30, 2010 6:57 pm

+zvedne hlavu, když jí někdo osloví+ Dobrý večer, Lanevro. +usměje se+ Ráda vás zase vidím. +co na tom, že to není zase tak úplná pravda, naštěstí Nef umí dobře lhát+ Doufám, že jste to tu našla bez větších obtíží. +pověsí zpět nějaké šaty+ Víte, co budeme nakupovat? +zajímá se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned kvě 30, 2010 7:08 pm

°Pozvedne obočí° Našla jsem to skvěle °lže jako když tiskne anižby hnula brvou° tvůj plánek byl skutečně přehledný °tentokrát se jí do hlasu vloudí jedovatost° Ve své podstatě nevím °rozhlédne se kolem dokola° Potřebuji kompletní garderobu, protože jsem všechno nechala v Praze °mírně se usměje° Snad kromě prádla. To nosím jen při zvláštních příležitostech. Jsem nadevše ráda že se světová móda konečně nadobro zbavila spodniček, podvazků a korzetů °šáhne si do vlasů jakoby si snimi chtěla začít hrát, ale jelikož narazí na pevný účes akorád si ho uhladí° Tedy ne že by žena v korzetu nevypadala dobře...
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned kvě 30, 2010 7:16 pm

+to by nebyla ona, kdyby si nevšimla té jedovatosti v hlase+ Snažila jsem se. +nemůže si pomoct a uculí se+ Tak můžeme třeba začít u šatů. +navrhne, když už stojej u těch stojanů se šatama+ Tedy jestli je nosíš. +dodá+ Tak s tou světovou modou s tebou musím souhlasit. Jsem ráda, že tady se to nemusí nosit. +pousměje se+ Takže ty jsi z Prahy? +započne zdvořilou konverzaci+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned kvě 30, 2010 7:27 pm

°Sekpticky přejede prstem po šatech u kterých Neferet stojí° To víš že nosím °podívá se na ni jak na blázna, co si může myslet že někdo nenosí šaty° ale tyhle nejsou můj styl °oko jí padne na stojen co se jak se tak říká černou dírou° Ale tohle už vypadá líp °přesune se k inkriminovanámu stojanu° Ano, v Praza jsem se narodila a už delší dobu tam i žiju °vytáhne jedny kratší černé koktejlky° A ty si odkud? ; navazuje i ona zdvořilím tónem zdvořilou konverzaci°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned kvě 30, 2010 7:57 pm

+přejde za ní k druhému stojanu+ To je Střední Evropa, že? Česká republika? +zamyslí se, asi o tom něco četla+ Já, no, jsem z jiného světa. +řekne, zatímco se prohrabuje stojanem+ Bemount, tak se jmenuje. +pochybuje, že o něm někdy slyšela, ale co+ A jak se ti tady líbí?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned kvě 30, 2010 8:24 pm

°Strčí šaty zase zpátky. Nějak se jí nic nezamlouvá. Je vybíravá a děsně rozmazlená° Přesně tak °odsouhlasí Neferet stroze° Ještě nedávno to bylo pod vládou Rakosko-Uherska °má zdá se poněkud podivné měření času° Ne, tak otom jsem skutečně neslyšela °odpoví° Konkrétně tady? °pohne zápěstím takže ukáže rukou kolem sebe° nebo v tomhle světě? °pozvedne obočí° Tenhle svět je pěkný °znovu si chce upravit vlasi, které má pevně stažené°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned kvě 30, 2010 8:32 pm

Aha. +pokývá hlavou a dá lse probírá šaty+ Myslela jsem si to. +pousměje se+ Myslela jsem tenhle svět. +upřesní, a i když to tak nevypadá je stále ve střehu a dává si na ni pozor, je to holt zvyk hluboce zakořeněný, proto jí neunikne, když si chce pořád upravovat vlasy, je to snad známka nervozity? zamyslí se na tím+ A jak se ti vlastně tuhle líbilo ve Slastech?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned kvě 30, 2010 8:58 pm

°Pousměje se na ni° Něco takového u nás nemáme °řekne uvolněným hlasem° Upíři které znám jsou o poznání namyšlenější řekla bych. Ti by to asi nedokázali dělat. Ale podívaná to byla neuvěřitelná °uzná a zdá se že se jí nic nezamluvá, protože krčí, sice roztomile, ale velmi mrzutě nos° Ještě nikdy se mi nepodařilo nakoupit nic v obchodě °podotkne° Všechno si nechávám šít a teď jsem si připoměla proč °zamíří ke dvařím° Kam půjdeme teď? °zeptá se zatím co je drží pro Neferet otevřené°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned kvě 30, 2010 9:05 pm

Jo podívaná to byla pěkná. +nahodí milý úsměv+ Kdybych to věděla, tak bych tě sem zbytečně netahala. +poznamená a překvapeně zamrká, když si to zamíří pryč, jen zakroutí hlavou a vydá se za ní+ Můžeme třeba zkusit nějakou restauraci, slyšela jsem, že tady nedaleko nějaká je. +navrhne, i když netuší jestli tam bude něco, co by si Lana mohla dát a prochází dveřmi+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned kvě 30, 2010 9:26 pm

°Nakloní hlavu trochu na stranu° Já to chtěla alespoň zkusit °pokrčí rameny° Restaurace zní dobře °usměje se° Můžu jíst a pít jak jen je moje libost °připomene jí to co už zmiňovala dřív° Veď mě °kdyby se neusmívala vyznělo by to jako rozkaz°
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Boutique