Pokoj našeho kuchaře Toma

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj našeho kuchaře Toma

Příspěvekod Neferet » ned kvě 23, 2010 12:53 pm

Rád bys? +natočí hlavu mírně na stranu a chvíli ho jen tak zamyšleně pozoruje+ Jo to bude nejspíš tím. +přikývne nakonec s úsměvem+ Dobrý jídlo, skvělá společnost... +pokyvuje hlavou+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tomas Kránicz » pon kvě 24, 2010 3:09 pm

Nepřijdu moc mezi lidi. Jsem pořád zašitý v kuchyni mezi hrnci, odkud nevystrčím nos. Tak jsem rád, když si mohu s někým pokecat +dolije jim vína+ A co ten tvůj přítel? Pochází odtud?
Tomas Kránicz
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » úte kvě 25, 2010 9:36 am

Možná by to chtělo častěji opustit ty hrnce a vylézt ven. +usměje se+ Teda ne že bych byla ten správnej člověk co by tě měl poučovat. +zatváří se jak nevinost sama+ Děkuju. +pousměj se, když doleje víno+ Hmn. +přikývne+ Severní Amerika. Potom se s přítelem dostal sem a Eillen ho ubytovala na Wildaranu.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tomas Kránicz » stř kvě 26, 2010 7:17 am

A kdo by vám pak asi vařil, kdybych si šel po svých? +směje se+ Přece vás nenechám hladovět +papá jahodový dortík a mlsně se u toho zalizuje+ Tak až z Ameriky? Taková dálka... ale jak je vidět, ani dálka nezabránila tomu, abyste se našli +uculí se+ Láska si vždycky tu svoji cestičku najde. Přeji vám, aby vám to vyšlo +dojí, vylíže taliřek a odloží jej+ Co vůbec děláš... myslím, čím se živíš +pohladí si dlaní holou hlavu+
Tomas Kránicz
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » stř kvě 26, 2010 1:51 pm

A to je pravda. +zasměje se+ Hmn. +přikyvuje s plnou pusou+ Jo, ehmn, děkujem. +usměje se trochu rozpačitě+ Naši byli kupci, takže jsme se sestrou převzali jejich obchody. Co jsem tady tak vedu zejména účetnictví a ve volnym času píšu. +samozřejmě zůstává jenom u tý oficiální stránky věci+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tomas Kránicz » sob kvě 29, 2010 5:54 pm

Takže obchodnice? A s čím? +rozpaží rozpačitě ruce+ Omlouvám se, že jsem tak zvědavý, ale zajímají mě osudy lidí. Moc často se z kuchyně ven nedostanu, šéfová mě docela honí, tak využívám každé příležitosti, jak si popovídat a dozvědět se něco o svých hostech +pokrčí rameny+ A co píšeš zajímavého? Žeby nějakou kuchařku? To bych si docela rád přečetl a odborně posoudil +směje se+
Tomas Kránicz
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » ned kvě 30, 2010 3:15 pm

Se vším možným. Obchodujeme s tím, po čem je zrovna poptávka. +pokrčí mírně rameny+ Neomlouvej se. +usměje se+ Ujišťuji tě, že kdyby se mi tvoje otázky nelíbily, tak bych na ně neodpovídala. +napije se+ Ne, kuchařku ne. +zasměje se+ Spíš historický romány. +pokrčí rameny+ Ale povídej taky něco o sobě. Proč si se třeba stal zrovna kuchařem?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tomas Kránicz » ned kvě 30, 2010 8:59 pm

Proč... proč... protože mě hrozně moc baví vařit a vymýšlet různá jídla, tvořit tu krásu na talíři spojovat rozmanité chutě a sledovat lidi, jak jim to chutná. Dělá mi dobře, když jsou zákazníci spokojeni s výsledkem mé práce. Je to pro mne největší odměna +rozesměje se+ A taky mám doma obrovské množství papriky, dovezené z mé rodné vlasti a do čeho jiného ji zužitkovat, než do jídla?
Tomas Kránicz
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » úte čer 01, 2010 12:40 pm

A taky ti to jde skvěle. +usměje se+ Obrovské? Jak moc obrovské myslíš? +zasměje se+ Ale jo máš pravdu, co jiného s paprikou než jí použít k vaření.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tomas Kránicz » pát čer 04, 2010 1:33 pm

Chceš to opravdu vidět? +zavede ji do jakési spíže, kde má všude na policích pytlíčky a krabičky s mletou paprikou, sladkou, pálivou, chilli, a taky sušenou, která mu svázaná visí v střapcích až od stropu+ Tak už chápeš? +culí se+
Tomas Kránicz
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje