Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod Fabien » pon kvě 31, 2010 11:48 am

+Supí po schodech nahoru, náruč plnou lahví s vínem, ještě vybalancovává velký kus sýra.+

Nicol: no jo, furt, bys mě uhonila. Mělas mi říct, že jste to ve sklepě předělali. Jsem se mále přizabil vo nějaká rozbitý dveře a pak jsem spadl do bedny s mrkví...+Je krapík nakvašenej a dost špinavej. Shodí sýr na stůl a opatrně se snaží odložit na zem zaprášené lahve.+

Tir: Ještěrko, neboj, nezahyneš hlady, můžeme podávat krmi!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon kvě 31, 2010 11:51 am

Fab: pomáhá mu odložit náklad a rozmaže mu špínu po tváři, jak ho pohladí. směje se mu a když to moc nejde dolů. pojď se umejt. jseš jak topič... elektrárenský. měl bys cvičit netopýří echolokaci.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Nicolette » pon kvě 31, 2010 12:03 pm

Tir: +Málem jí vypadnou z ruky vidličky, když slyší o Molly.+ Vážně? No ne? A tohle mi nikdo neřekne! A je to hodný hoch? A je pěkný? Tak jako vy?

Fab: +Mrkne na něj kritickým okem.+ Teda Fabulko, cos to vyváděl? Stačily by přece tři lahve a ne celá baterie. No jo, dveře...prokopnutý. Tak jsme je vysadili a do kuchyně jak jistě vidíš teď žádný nejsou! Ale jak jsi mohl spadnout do mrkve? Málem jsem chtěla říct, že máš na sobě oblečení, které ti moc sluší, ale jak to tak vidím, tak tě do něj Tirage oblékla těsně předodjezdem a po náletu do mrkve jsi zase ten syn, kterého znám. Špinavej, potrhanej...+mávne nad ním rukou.+
Nicolette

Příspěvekod Tirage » pon kvě 31, 2010 12:11 pm

Nicol: no, ale jo. Sam je docela hodnej, poměrně slušnej... a hezkej? no nevím. Myslím, že Molly se líbí... trochu se ofrňuje.

Fab: táhne ho do koupelny a škodolibě šeptá. teda králíčku, ta mrkev pro tebe má úplně vražednou přitažlivost...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 31, 2010 12:20 pm

Nicol: Mami, prosím tě, nepřeháněj!!!

Tir: +Nechá se zatáhnout do koupelny.+ Tir, jestli mi budeš říkat králíčku, tak se připrav na to, že tě budu muset trestat! Prostě tam byla nastražená bedna s mrkví!...+Zuřivě se drhne od špíny a pak...+ A teď tady mám tebe - hrozně hladovou, takže první trestík - ještě chvilinku na polívku počkáš! +Zašklebí se a popadne jí do náruče a s úlevou si ji políbí, jakoby mu chyběla celou věčnost.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon kvě 31, 2010 12:31 pm

Fab: pomáhá mu očistit se a dát se dopořádku. jistě, králíčku... takhle trestat chci... tulí se a líbá, jedno oko na dveřích, jestli nejde maminka. a nevydrží to. anis mamince neřekl, že Molly chodí se Samem. a ona asi taky ne, říkala, že jí Moll občas píše. ale asi se nepochlubila...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 31, 2010 12:36 pm

Tir: +Plácne jí přes zadeček.+ N-e-ř-í-k-e-j mi králíčku! +Konstatování zdůrazní ještě kousnutím do krčku a pak ještě polibkem+ No, jo, matka je z Molly úplně vedle. Nechápu proč bych jí měl říkat, že ledovec s někým chodí...nebo jsem snad měl udělat snímeček šťastného párečku a rozesílat ho všem Mollyiným fanouškům? +Zavrtí hlavou a dál se věnuje olíbávání Tiragina krčku.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon kvě 31, 2010 12:41 pm

Fab: když ti to tak sluší... králíček. ňufá ho, hladí a taky olíbává. no maminka si myslela, že Moll k nám bereš ty, ve sevé velkorysosti a kavalírství... rozdrbanost ti odpouští, ale jestli i to, žes neinformoval... to teda nevím... a brzdi, lásko. polívka se už hřeje po pátý. znova ohřívat - to by s maminkou seklo... budeme si muset vyprosit po obědě polední klid... na lůžku nejspíš... směje se a odstrkává ho.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 31, 2010 12:54 pm

Tir: +Hlad vítězí nad chtíčem, což je snad prvně... :lol: + Jistě, rozdrbanost a všechny moje ctnosti mi sluší. Sluší mi všechno, jsem skvělý! Dokonce bych Moll ve své velkorysosti vzal i třeba na výlet do krematoria, ale jestli si myslíš, že budeš mít po obědě klid na lůžku, tak s tím nepočítej!...+Chytá jí za zadeček a snaží se jí zajet pod sukni a nahnatat kalhotky.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon kvě 31, 2010 1:08 pm

Fab: jistěže jsi skvělý. jinak bych s tebou nebyla. a už vůbec bych s tebou nešla do jámy králičí... snaží si stáhnout sukni a utéct mu, aby jejich hry nepřesáhly bod, kdy už nebudou moct se v klidu jít naobědvat. Fabísku.. no tak, teď ne. a proč myslíš, že po obědě nebudeme moct spolu na lůžku..? trošku ji to znervózní.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette