Fabienův pokojík

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Fabienův pokojík

Příspěvekod Fabien » pon kvě 31, 2010 10:38 pm

Tir: +Někdy má pocit, že k němu hovoří nějaká úžasná moudrost, hluboko zahnízděná v Tirage, přemýšlí o jejím původu, o tom, kdo jeho láska vlastně je. Dívá se do jejích nádherných očí, hladí její paže uchvácen jejích jemností.+ Ne, taková slova nejsou známa...jsi můj vesmír, nekonečno...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon kvě 31, 2010 10:48 pm

Fab: nejde to a ty to stejně zkusíš... zasměje se. miluju tě.
asi bychom měli jít za tvou maminkou na to kafe. jestli tohle vydržela, je to svatá žena. a zkušená... schová si hlavu na jeho prsa. ale budu se dost stydět. před ní. myslím, že jsme splašili králíky.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon kvě 31, 2010 10:52 pm

Tir: +Rozesměje se jako blázen.+ Králící se můžou schovat do nory, matka zase do ložnice, která je odtud dost daleko! Jestli se budeš stydět, budu muset s tebou tady často trénovat, aby ses nestyděla....Ale kafe bych si dal! +Hladí jí ve vlasech.+ Ovšem, chtělo by to čistý kalhotky...+vesele mrkne na mokrý kousek prádélka na podlaze.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon kvě 31, 2010 10:57 pm

Fab: to mám za to, že tě miluju a úplně po všech stránkách. prevíte! když mě budeš zlobit, zocelím se a půjdu na kávu s tvou matkou bez kalhotek! a to jsem zvědavá, jak to zvládneš ty. maminka si ani nevšimne, když si dám záležet. ale ty to budeš vědět! vyhrožuje a loví z taštičky bezedné něco slušného na sebe - prádlo. trénovat samo sebou budeme muset... prohodí, aniž by se na něj podívala.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 31, 2010 11:12 pm

Tir: Ještěrko! Ty provokuješ! +Sleduje se zaujetím její nahý zadeček a posléze její úchvatnou hru na nandavaní miniaturního prádélka.+ Trénovat se bude hned po kafi, aby si matka nemyslela, že na ní nemyslíme...+pak se na ní ale tázavě zadívá+...a nebo máš pocit, že bys potřebovala rychlou lekci?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon kvě 31, 2010 11:14 pm

fab: tváří se povznešeně a pomalu se pečlivě obléká. já mám dost - ještě se mi třesou kolena. a potřebujeme to kafe. a maminka se těší, že si popovídá... ale vypočítavě provokuje každým pohybem. taky mu chce dokázat, že nejen ona v tom lítá. on taky naprosto není rezistentní. :)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon kvě 31, 2010 11:25 pm

Tir: +Snaží se uklidnit své tělo (zvlášť některé jeho části :P ) a zkoncentrovat se na odpolední koffee s matkou.+ Jo, máma se těší, že si s ní budeš povídat, ale...co já? +Chytne jí kolem pasu a hluboce jí políbí.+ Jestli si necháš na sobě tohle, čemu říkáš kalhotky, tak se u toho kafe asi zblázním!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte čer 01, 2010 7:49 am

Fab: líbají se a ona cítí, že Fabien by chtěl zase a hned. myslím, že když nemusíš do práce a ještě tě krmí maminka, máš nějak moc energie. hladí ho a tulí se k němu. Fabienku, ty myslíš, že by ti to šlo na kávě líp, kdybysme ještě jednou...? drží se ho kolem krku a zvedne jednu nohu a pohladí ho stehnem po boku. jsi můj neúnavný miláček... olíbává ho a ví, že jen tak neodejdou. tak mi ty kalhotky zase sundej...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte čer 01, 2010 10:57 am

Fab: Jestli chceš, budu držet hladovku, ale až po tom...+zakňourá a je rád, že se sám ještě nestihl obléknout.+ Kafe počká...+hbitě jí zbaví nepotřebného hadříku, opřejí jí o dveře, pevně stiskne její stehno a vyzvedne ho k svému pasu.+ Nedočkavě se dere jazykem do jejích úst a jeho pevný penis si hledá cestu do jejího nitra.+ Pak už budu hodnej...+slibuje nedočkavě.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte čer 01, 2010 11:23 am

Fab: ano, kafe chvíli počká... nechá se svléknout, opřít, spolupracuje. a nechci, abys hladověl... nijak, lásko. jeho vzrušení ji strhává s sebou. oplácí mu vášnivě polibky a přizpůsobí se mu polohou pánve tak, aby do ní dobře mohl.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette