Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » úte čer 01, 2010 2:10 pm

Molly: jistě, slečno. přímo z toho vycházím. všimne si, co s ním vyvádí. chápu, milostivá. nemůžete už mou krásu vydržet a snažíte se mne zohavit... ale to se vám nemůže podařit! chytí ji za zápěstí a převalí se na ni.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte čer 01, 2010 10:01 pm

Sam: +Cuká se a chce se prát.+ Vážený, o vaší kráse už si cvrlikají i vrabci na střeše a není vhodné, abyste jí vystavoval za všech okolností. Ještě by se kolem vás mohla začít motat nějaká sexuchtivá krasavice....+Prát by se chtěla, ale v tom těsném smotku to moc nejde.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř čer 02, 2010 10:39 am

Molly: sexuchtivou krasavici už mám. nepotřebuju další, to by mě zabilo. pořádně ji chytí ruce a sevře ji nohama, aby se neprala. jakobych se někde vystavoval... to snad jenom před tebou. a doufám u tebe v totéž. jinak ti předvedu žárlivce. mezi pacifikaci ze sebe souká ty věty. když se Molly zklidní a přestane bojovat, pořád ji drží a začne ji zase olíbávat obličej a pak ji hluboce líbá.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř čer 02, 2010 3:46 pm

Samík: Je toho na tebe snad moc, Samíku? +Provokuje ho a pomalu prohrává bitvu a zklidňuje se. Ale stejně ještě se ho snaží chňapnout pusou za vousy.+ Žárlivce? Jak to jako vypadá? A kdy to můžu čekat? + A pak už ho líbá přemožena a spokojena.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv čer 03, 2010 8:35 am

Molly: jo, je toho ne mě moc! začne ji taky odvetně okusovat. vypadá to hrůzostrašně! to si nepřej zažít. víš, že se peru... líbá něžně a důkladně.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv čer 03, 2010 10:44 am

Sam: Když se pereš, vypadáš nakonec hrůzostrašně ty, miláčku...+líbá jizvu nad okem.+ A jestli je toho na tebe moc, tak já tě už nebudu...+šeptá, líbá a v těstém smotku otírá stehno o jeho mužství.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv čer 03, 2010 11:33 am

Molly: vždyť říkám, hrůzostrašně... nechá se slastně olíbávat. když se dostane k jizvě nad okem. to víš, Molly, přírodní zákony - i ta elektřina - jsou drsná milenka! pak si všimne, co Moll vyvádí dole. ale zdaleka ne tak záludná, jako ty. říkáš, že nebudeš - a zatím zlobíš. a moc by na mě byla dvě takové... jednu zvládnu! vecpe se jí kolenem mezi stehna a když povolí, začne se on otírat nabuzeným mužstvím o její klín (a buď ráda, že ne o ženství :roll: )
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv čer 03, 2010 11:56 am

Samík: Nevěděla jsem, že Fabienova pěst je elektrická...+Chvilinku zase bojuje, než ho nechá zvítězit nad svými nohami a povolí a užívá si jeho tvrdosti.+ Zvládneš mě, Isamune? Ukaž! +Provokuje ho, směje se a kousá ho po obličeji.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv čer 03, 2010 12:21 pm

Molly: od Fabiena je to druhý oko, lásko. tohle byl úraz elektrickým proudem. málem mě utloukli smetákem, než mne vyprostili... vypráví, zatím co se k ní dobývá. já ti ukážu! zafuní a prudce do ní vstoupí, když tak provokuje.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv čer 03, 2010 12:31 pm

Sam: Pořád říkám, že tvoje práce je nebezpečná, lásko! Jak nemám mít o tebe strach, když jsi se málem uškvařil?...+A pak už jenom vykřikne opět přemožena..+Ukazuj...+prudce dýchá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles