Přijímací salón

Panství golux a Luciuse Malfoye

Moderátoři: golux, Lucius Malfoy

Re: Přijímací salón

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát kvě 21, 2010 3:18 pm

To vám věřím. řekne, jako by nic a zapíše si další poznámku do zápisníku. Dobře, takže bych se ráda podívala blíže na ty mozkomory. Vím, že lidé cítí v jejich blízkosti různé věci. Chlad, beznaděj, strach, atd. Mě by zajímalo, co jste cítil vy. napije se ze své skleničky a upře na něj zkoumavý zrak.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát kvě 21, 2010 8:17 pm

Přesně to, co říkáte, drahá přítelkyně. Náhle mi připadalo, že moje bohatství není k ničemu, ba dokonce že už vůbec nejsem bohatý, že jsem chudý jako kostelní myš. Že nemám vůbec žádný vliv, že nejsem nic, nikdo. Nemám ženu, přítelkyni, dům, žádné přátele a co je horší, ani nepřátele. Byl to hrozný pocit beznaděje, zbytečnosti, nihilismu zase se otřese a napije se Chtěl jsem jenom lehnout a zemřít. Byl jsem, věřte nebo ne, opravdu rád, když nás vyhnali ven na práci. Sice jsem se musel s tou lopatou trochu sžít, ale bylo to lepší než sedět v té studené kobce pod dohledem mozkomorů. Když mě bolelo celé tělo, měl jsem alespoň pocit, že žiju kopne do sebe zbytek panáka a nalije si další A jestli budeme takhle pokračovat, budu za chvíli namol...
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob kvě 22, 2010 7:49 am

Výborně. načmárá do bloku pár vět. Pak se podívá na svého hostitele. To je pravda, nepijte to už. na chvíli se odmlčí a pročte si všechny svoje čmáranice. Takže si to shrneme. Nejdůležitější byla vaše poslední odpověď. Každý v jejich blízkosti cítí něco jiného a něčeho jiného se bojí. No,...vstane, přejde ke svému kožichu a vytáhne z kapsy malou ampuli. Tohle...dá to Luciusovi do ruky...budete brát jeden před spaním, alespoň hodinu po požití alkoholu, omamných látek atd. Působí to velmi rychle a účinně, tudíž se za vámi zastavím v brzké době. dopije zbytek Skotské Děkuji vám za pití. Opravdu skvělá skotská. zamrká na Luciuse.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob kvě 22, 2010 8:32 am

vezme od Mystick ampuli, zblízka na ni zabrejlí, protože už pořádně nevidí, usměje se a koukne na Mystick Hm... a to je všechno? Žádná masáž, žádné terapeutické praktiky? zamžourá na ni, opře se v křesle a usne
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob kvě 22, 2010 7:15 pm

Pro dnešek už ne. zasměje se nad ležícím Luciusem, vezme mu prášky z ruky a položí na stůl. Rychle napíše vzkaz: Nezapomeňte! 1 každý večer, minimálně 2 hodiny po požití alkoholu! pak se oblékne a tiše odejde.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte čer 01, 2010 7:16 pm

probere se, zatřepe hlavou a na stole uvidí prášky 1 večer, dvě hodiny po požití alkoholu? To už určitě dvě hodiny jsou... lupne do sebe prášek, zapije to vodou a jde hledat golux
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř čer 02, 2010 3:25 pm

přemístí se před Manor a vejde rovnou do přijímacího salónku. Usadí se do křesla a čeká na Luciuse. Zatím si upraví šaty a zkontroluje make-up.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř čer 02, 2010 7:35 pm

vyzvedne si ze sovince dopis a jde do salónu zkontrolovat, jestli je dost pití. Jakmile vejde, spatří Mystick v křesle Ale, dobrý den, vážená... vy jste rychlejší než myšlenka... co si dáte k pití? bez zaváhání vykročí k baru a jen tak koutkem oka sjede její šaty a pečlivě upravený make-up
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř čer 02, 2010 10:00 pm

Dobrý den. usměje se na něj Jestli bych vás mohla poprosit o gin s tonikem. Tak jak se vám daří? zeptá se konverzačním tónem.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv čer 03, 2010 7:43 pm

Popravdě řečeno, docela dobře míchá gin s tonikem a podá ho Mystick, sobě nalije skleničku červeného vína Mívám ještě zlé sny, ale úlevu jsem pocítil už po první dávce. Ale chtěl jsem se vás zeptat než si sedne do křesla, podá Mystick lahvičku s lékem proti časovému kouzlu, které mu dala Memory u Sv. Munga mám ještě tohle. Nevím, z čeho to je, ale párkrát jsem si to vzal, abych zmírnil následky časového kouzla. Mohou se ty dva preparáty brát současně?
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Malfoy Manor