Pokoje ve třetím patře

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Nedostavěné pokoje ve třetím patře

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 3:49 pm

Moc ráda se tvé praktické přednášky z černé magie zúčastním. +obdivně k němu vzhlédne, svými znalostmi stoupnul na ceně+ No, někomu se to může zdát jako zvrhlá slabost, já ale smrtijedy dost obdivuji. Jejich moc, sílu, tajemno, nelítost... +upře na něj prosebný pohled+ Nechtěl bys svému hostu povědět něco o tvé smrtijedské minulosti? +zaprosí+ Probudil bys ve mně větší zájem o svou osobu. +mrkne spiklenecky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 06, 2009 3:58 pm

Jak si viděla jsem opravdu nelítostný se šlehačkou v ruce*ušklíbne se* Jestli to probudí tvůj zájem*usměje se * co bys chtěla slyšet z toho tajemna?*prohlíží si jí*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 4:05 pm

Třeba něco o výcviku, o tom, co všechno jsi musel zvládnout, abys mohl vstoupit do služeb Pána zla, určitě se tam nedostal jen tak někdo, kdo tě přivedl k Temnému pánovi, byl jsi přeje jen velice mladý, pokud vím, bylo ti teprve šestnáct, když jsi se stal smrtijedem, něco o zasvěcování, o tvé roli, o smrtijedských akcích a docela mě i zajímá, co se dělo na proslulých smrtijedských večírcích. +uculí se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 06, 2009 4:14 pm

No je toho docela dost cos vyjmenovala*usměje se* Ano bylo mi šestnáct, jak jistě víš chodil jsem v Bradavicích do Zmijozelu, měli jsme to v rodině, samozřejmě až na Siria ten byl takzvaná černá ovce. Naše rodina měla odnedávna moc dobré vztahy s rodinou Malfoyů. A tím se ledacos vysvětluje. S Luciusem jsem se stýkal poměrně často, a když on se stal smrtijedem, obdivoval jsem ho a chtěl následovat. To se mi povedlo. Smrtijedký výcvik znát nechtěj, není to zrovna procházka růžovým sadem.*ušklíbne se* Když jsem se stal smrtijedem, byl jsem opravdu nadšenec. Bavilo mě to čím dál více. Ale pak se to zvrtlo, nevím čím to bylo jestli bratrovým zavřením do Azkabanu nebo tím, že už bylo zabito tolik lidí...najednou jsem prostě už tolik nevěřil těm ideologiím. po dlouhém zvážení jsem se vidal na svou dlouhou dovolenou*naznačí rukama uvozovky* Jinak smrtijedské večírky, no ze začátku jsem na ně moc nechodil, ale když už jsem se účastnil stálo to za to, někteří lidé byli opravdu živel. Třeba taková Bella no to bylo něco. Kdybys ji viděla, ta měla výdrž, vv životě jsem neviděl nikoho déle tancovat na stole*usměje se, a napije se skotské*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 4:37 pm

Vím toho o tobě hodně. Dost jsem se o Blacky zajímala. A když jsem dostala od tebe pozvání na čaj, nemohla jsem odolat tomu, abych se nedozvěděla ještě víc a hlavně abych tě nepoznala osobně. +rozesměje se+ Mimochodem, vůbec toho nelituji, protože tak, jak jsem se bavila dnes, jsem se už hodně dlouho nebavila. +koukne zvědavě na něj+ Tu Bellu si dokážu úplně živě představit. Ehm ... ty smrtijedské večírky, byly to skutečně takové... sexuální orgie... jak se povídá? +napije se skotské, aby zakryla rozpaky+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 06, 2009 4:44 pm

Ale asi si čekala něco jiného než blázna se šlehačkou *usměje se* Sexuální orgie?*koukne na ní,pobaví ho její rozpaky*no jak kdy a hlavně taky jak pro koho, nebudu ukazovat, ale takový Lucius si je občas pěkně užil, odkud mylíš, že má svoje sváděcí techniky?*zvedne jedno obočí* Ale já jsem byl poměrně mladý na tyhle orgie, takže až k závěru své smrtijedké služby sem si párkrát*zakašle a nezřetelně vysloví*užil.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 5:13 pm

Blázna se šlehačkou? +rozesměje se+ No, upřímně, když jsem sem šla, ani ve snu mě nenapadlo, že bys mě celou postříkal. Ale, +koukne na něj nenápadně+ třeba se od tebe dočkám ještě dalších překvapení. No jo, drahoušek Lucius, myslím, že ten své znalosti v tomto oboru získal hlavně na těch večírcích, že ano? +pousměje se při jeho přiznání, že si taky občas užil a přemýšli, zda to má dále rozebírat. I když ji to hoooodně zajímá, nakonec se rozhodne netrápit ho+ Jak jsis rozuměl s Bellou, Andy A Ciss? +dopije+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 06, 2009 5:25 pm

Já jsem překvapení samo*mrkne na ní* Ano večírky v tomhle směru byly pro Luciuse vemli užitečné*ušklíbne se,při vzpomínce na mladého Malfoye*No tak než Andromedu vyhostili tak to byla moc fajn holka, to se musí nechat, škoda, že pak musela odejít.*povzdechne si* Cissa, ta je v určitém směru úžasná, ten její pohled na svět,jak na všem v podstatě hledá to hezké. Dokázala vždycky povzbudit. A pak ji taky obdivuju, že vydržela jako Luciusova manželka*zasměje se* A Bella, no ta je živel. Opak svojí sestry, nelítostná a bouřlivá. S tou sem si popravdě rozumněl asi nejméně. Byla na mě moc šílená. A to je co říct na někoho kdo stříká na svoje návštěvy*usměje se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 5:31 pm

Zajímalo by mne. +zkouší nenápadně vyzvědět+ jaký byl... Severus. Jako smrtijed. Co dělal, jaký byl jeho úkol, jak se snášel s ostatními smrtijedy, jaký vztah měl třeba s tebou, Luciusem, Pánem zla... +vezme sklenku jako krycí manévr, je ale prázdná+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 06, 2009 5:50 pm

Nemám problém s tím něco ti říct*usměje se při jejím pokusu se sklenkou a dolije jí*Severus, tak to je kapitola sama...byl stejný jako teď, možná o trochu míň zatrpklý, ale v podstatě to samé. Skoro nemluvil, neměl skandály a nikdo o něm prakticky nic nevěděl. Jeho úkol, málo lidí o něm vědělo, a popravdě já jsem ho skoro nevídal, on není úplně společenský typ*usměje se* S Luciusem jsou doteď víc než dobří přátelé*zasměje se* a myslím, že i s pánem zla vycházel dobře, přece jen to byl jeden z jeho nejoblíbenějších smrtijedů.*taky si nalije do skleničky a napije se* Musím uznat , že si s tebou připadám jak pod Imperiem, si tak okouzlující, že ti všechno řeknu *usměje se*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí