Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Styx » ned čer 20, 2010 4:54 pm

Memory: +vrátí se do sálu, už v kostýmu Karkulky a zahlédne Memory s neznámou slečnou, tak k nim dojde a Mem obejme+ Mem, ahoj. Jsem ráda, že jsi přišla mezi prvními hosty. Mohla bych tě poprosit o pomoc? Pokud by někdo z hostů vyžadoval nějakou službu ohledně našeho salonu, dohlédla bys na zaměstnance, aby byli okamžitě k dispozici? Já budu zřejmě zaneprázdněna povinnostmi hostitelky

Monika: +otočí tvář k neznámé a mírně se ukloní+ Jsem Styx. Vy budete zřejmě ta nová kosmetička?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned čer 20, 2010 5:01 pm

Styx: Tiež ju ne pozdrav objíme. "Ahoj." usmeje sa. "Áno, jasne, že ti pomôžem, preto som sa aj rozhodla prísť o niečo skôr." obráti sa na Moniku, ktorá trochu zaostala a ešte stále sa užasnuto obzerá okolo. "Máš pravdu, toto je naša nová kozmetička Monika."

Monika: "Toto je Styx, moja obchodná partnerka a spolumajiteľka salónu."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Monika » ned čer 20, 2010 5:06 pm

Když usliší své jméno přestane se rozhlížet. Pohodí hlavou, na tváři vykouzlí úsměv a elegantně dokráčí blíž.
Styx: +Moc mě teší, slečno Styx. Tolik jsem o vás slyšela.+ podává jí ruku. Ješte jednou se rozhlédne. +Vy jste zřejmě hodně bohatá, že jo? Je to tady nááádherné.+ rozplývá se.
I přirozeně krásní si mohou občas zajít na kosmetiku...
Monika
NEaktivní

Příspěvekod Styx » ned čer 20, 2010 5:12 pm

Mem: Díky, zlato. Tak povinnosti máme rozdělené, teď už jen čekat na první hosty a začít se bavit +mrkne na ni a rozhlédne se kolem, jestli někdo mezitím přišel, ale vidí zatím jenom Andrého u stolu s jídlem+

Monika: Taky mě těší +přijme její ruku+ Bohatá? Jestli myslíte po finanční stránce, asi tak akorát, abych nestrádala +pousměje se+ Ale peníze nejsou všechno. Člověk může být bohatý i jinak, to ovšem pak už záleží na něm samotném

Arwen: +vidí kolem procházet nějakou krávu (:D), tak dojde k ní+ Dobrý večer. A ty jsi kdo? V té skvělé masce tě vážne nepoznám +zasměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Monika » ned čer 20, 2010 5:26 pm

Styx: Hledí na ni trochu nechápavě. Nejspíš jí selkem nedochází jak to myslela, no po chvilce se opět usmívá tím svým okouzlujícím úsměvem. +Jistě, máte pravdu.+ Když se Styx otočí, jen bezmocně pokrčí rameny a následuje Mem ke stolu s jídlem. Hned je jí však jasné, že si s nej nedá ani kousek. Přeci drží dietu do plavek, ne?
I přirozeně krásní si mohou občas zajít na kosmetiku...
Monika
NEaktivní

Příspěvekod Arwen » ned čer 20, 2010 6:33 pm

Styx:Dobrý den, Styx ráda vás poznávám! podá jí rukujsem dlouholetá přítelkyně s Mystick, bydlím u ní v domě. porozhlédne se po domě Musím uznat, že je to tu vážné nádherné děkuji vám, že pořádáte tenhle ples aspoň bude trochu legrace a té není nikdy dost! :-D

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Styx » ned čer 20, 2010 6:50 pm

Monika: (i když jsem se otočila k Arwen, s tebou se bavím dál:))
+všimne si jejího nechápavého výrazu+ Myslela jsem tím, že bohatství člověka netkví jen v tom, kolik má v měštci, ale i tady +poklepe si na čelo+ a tady +položí ruku na srdce+ Ale nechme těch filozofických řečí a pojďme se bavit. Co vám mohu nabídnout k pití? +jako své podřízené jí nenabídne tykání, třeba časem, až se projeví k její spokojenosti+

Arwen: Těší mne, jsem Styx +stiskne jí ruku+ A vaše ctěné jméno? +zvědavě+ Díky za uznání, jsem moc ráda, že se vám tady líbí. Pořádat večírky, plesy a mejdany je jedna z mých nejoblíbenějších činností +zasměje se+ Doufám, že se budete skvěle bavit
Styx
VIP Member

Příspěvekod Arwen » ned čer 20, 2010 7:14 pm

O tom nepochybuji! zasměje se Jmenuji se Arwen Undómiel (nazývaná též Arwen večernice) děkuji vám za milé přivítání tohle bude jistě skvělý ples!

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod André Bourson » ned čer 20, 2010 7:21 pm

Všimne si hloučku nádherných žen a přistoupí k nim. "Dobrý večer, krásné dámy." Ukloní se jim. "Vaše kostýmy vypadají opravdu rozkošně. Pardon, vy vypadáte rozkošně v těch kostýmech," uvede to na pravou míru. "Smím vás všechny pozvat k baru?"
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Memory » ned čer 20, 2010 7:37 pm

Vráti sa aj s obloženým chlebíkom ku Styx, okolo krotej sa vytvorila malá skupinka ľudí.

Arwen: "Dobrý večer, my sa ešte nepoznáme." usmeje sa na ňu. "Ja som Memory." podáva jej ruku.
Morsmordre: So záujmom si ho obzerá. "Máte veľmi....zaujímavú masku, pán...?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky