Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod John Wilmot » ned čer 20, 2010 9:33 pm

Memory: To jsem rád, že mě se odolat nedá. +mrkne na ni+ Opravdu mi bude ctí. Půjdeme teď, nebo se chcete ještě posilnit u baru?
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Richard » ned čer 20, 2010 9:37 pm

Styx: No já nevím, co by vás mohlo zajímat. Myslím, že nejsem nijak zajímavý. Usměje se. Ano rozhodně se bavím, tady to snad ani jinak nejde. I když už si myslím, že jsem všechny masky viděl, tak vždycky najednou někde vykoukne nová. Zaculí se pobaveně a v očích mu hoří jiskřičky.

Wenai: No vašeho bratra neznám, tak to těžko posoudím, ovšem v tom případě má i on velmi vytříbený vkus. Takže je to vlastně rodinná vlastnost. Mrkne na ni. No moc rád vaší nabídky zneužiju. Ještě se tu snažím tak nějak orientovat, ale zatím pořád nic moc. Zasměje se.
Být Ulfric je dar i prokletí....
Richard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Neferet » ned čer 20, 2010 9:37 pm

Becca: Aha tak, s Charliem. +pokývá s úsměvem hlavou+ Chodím s Fernandem, ale dlouho jsme se spolu nikne neukázali, jelikož má hodně práce a ted musel i narychlo odjet. Takže se nedivím, že jsi zapoměla. +pousměje se trochu smutně+

Lana: Dobře, žádně mluvení o citech a soukromí. +slibuje+ Na co se tedy můžu ptát. +zasměje se+

Ares: Dobrý večer. +pozdraví s úsměvem a těká očima z něj na Lanu+ Myslím, že vás nebudu rušit. +pousměje se a chystá se vyklidit slušně a taktně pole+

Mem: Aaa myslim, že jsem si někde sehnala víno. +ukáže skoro prázdnou sklenku+ (nevim jestli si zrovna objednávala, ale někde tu sklenku schrastila :D)
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned čer 20, 2010 9:42 pm

Wilmot: Letmo pozrie ku parketu. Nikto tam zatiaľ nie je. "Myslím, že by som najsôr dala prednosť tomu posilneniu." nerada je stredom poroznosti.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 20, 2010 9:43 pm

Richard: No já vám budu nápomocná jak jen budu moct. +usměje se na něj+ Ostatně tady máte možnost se seznámit, jsem si jistá, že dámy tady by se o vás i popraly. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned čer 20, 2010 9:43 pm

Byron: Uculí se. Ale jistě pane, vaše přání je mi rozkazem. Rozverně na něj zamrká a v mžiku si vyčaruje modrou fixku a dá se do díla. Soustředně jednou rukou maluje a druhou si ho zlehka přidržuje za bok. Pak si vyčaruje bílou a pěkně tam dodělá ten bílej kříž, aby bylo jasno, oč jde. Pak se narovná a kriticky své dílo zhodnotí. Tak, myslím že už nikdo nezapochybuje, co jsi vlastně zač. Snaží se tvářit naprosto vážně, ale moc jí to teda nejde.

Nef: Tak koukám, že jsme na tom obě dost podobně. Takové slaměné vdovy. Zašklebí se na ni.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Richard » ned čer 20, 2010 9:46 pm

Wenai: Zasměje se hlubokým, sytým smíchem, jakoby ho to opravdu upřímně pobavilo. Popraly? Ale ne, to si nemyslím. Za prvé mě neznají a za druhé je to spousta zajímavějších mužů, než jsem já. Usměje se na ni.

(Jsem zvědavá, kdy začne tou přehnanou skromností a dobrotou lízt na nervy:D)
Být Ulfric je dar i prokletí....
Richard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Ares » ned čer 20, 2010 9:47 pm

Lana: Líbili se ti?
Nef: Dobrý večer. Pozdraví a pak se otočí opět k Laně. Snad nechceš říct, že dnes nic nepiješ. Mračí se na pohár sodovky v jejich rukou.
Ares
Bůh

Příspěvekod John Wilmot » ned čer 20, 2010 9:47 pm

Memory: +nabýdne jí rámě a odvádí ji k baru+ A co si dáte?
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Memory » ned čer 20, 2010 9:51 pm

Wilmot: Nechá sa odviesť k baru. Pozrie na prázdny pohár whisky vo svojich rukách, položí ho na bar. "Myslím, že dnes ostanem u whisky. Miešať alkoholy sa mi už pár krát nevyplatilo."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky