Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod mollyz » pon čer 21, 2010 12:54 pm

Samík: Dvacet dalších slušivých vikingů? Same! To je hrozné pokušení A jestli mají všichni tak pěkné nohy jako ty...jsem ztracena! +Nadzdvyhne mu masku a rychle ho políbí na rty.+

Mem: Ahoj Mem! No, tuhle událost jsem si nemohla nechat ujít. U Styx jsou skvělé večírky. Vlastně mají jedinečné výsledky v párování zdejšího obyvatelstva. Já se Samem jsme toho nejlepším důkazem...a jak tak koukám, ty tu taky nezahálíš! + Culí se na ní a kouká, jak laškuje s Wilmontem.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon čer 21, 2010 1:00 pm

+potěšeně se usměje a odvede si ji do zahrad+ (pokračování -> zahrady)

(jeden se tady může přetrhnout a jí to připadá vtipný! :D )
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Fabien » pon čer 21, 2010 1:01 pm

Mem: Nazdárek, Memory! Tak jak se daří naší pěkné léčitelce? Musíme dát panáka, připomeň mi to. Už jsem dlouho nebyll v práci si teď uvědomuju...no jo...zaběhnu. Co piješ?

Tir: +Nechá jí vychechtat a znovu jí políbí.+ Ještěrko, tenhle kostým je děsnej. Všichni chlapi na tebe koukaj a já mám co dělat, abych mohl chodit. Mučíš mě!!!...Hrozně tě chci!+zafuní jí do vlasů.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » pon čer 21, 2010 1:03 pm

Molly: ucukne jí, aby ho nemohla líbat bez masky-šeredky. no nohy má každej jiný, ale v obličeji jsme si doost podobní. když nějakého políbíš, změní se z ropuchy v motorovej člun! dělá si z ní legraci.

Mem: když se baví s Molly, ukloní se jí. á, slečna z nemocnice. zdravím. užíváte si? měla byste. Styx pořádá nejlepší akce široko daleko.

Molly: šeptem. no fak to vypadá, že si z nás lady Styx udělala chovatelskou stanici - to párování je až podezřelé...

(Wilmot: kiš kiš :))) založ na tom svádění, ne? když se zasměje, tak hned neuteče a dá se ukecat :)) )
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod John Wilmot » pon čer 21, 2010 1:05 pm

(ts!ještě ty mi do toho kecej. Já si tady nenechám radit od nějakého zelenáče! :D )
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Memory » pon čer 21, 2010 1:06 pm

Moll: Len na ňu šibalsky mrkne, keď s Wilmotom odchádzajú do záhrady. No čo, no prišla sa sem baviť.

Fab: "Jasne, že dáme. Ja sa ti ohlásim, len čo sa vrátime. Príjemnú zábavu." zavolá ešte za ním, než vyjdú z dverí.

Sam: Pozdraví ho kývnutím hlavy, aj keď si celkom nie je istá, či na ňu ešte stále nie je naštvaný pre ten kýbel s vodou.

(po troch whisky by aj mne všetko pripadalo vtipné ;) )
(to je mi dohadovania, ts ts...)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon čer 21, 2010 1:09 pm

(Wilomt: chacha! tak prý to je vtipné jen kvůli opojení alkohplem :)) tak snad raděj vsadit na ten - podroušená slečna... :lol: )
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon čer 21, 2010 1:11 pm

Sam: Třeba nám Styx něco míchá do pití...+A utahuje si z něj dál.+ No, ale když jste si všichni podobni, to by se mi mohlo stát, že se spletu a proměním na motorový člun někoho úplně jiného než tebe! +A zatahá ho za maskové ucho.+ Potřebuju nějaké pití...a ...no, pojďme najít nějaké vínko nebo co si dáš.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon čer 21, 2010 1:12 pm

Fabien píše:Tir: +Nechá jí vychechtat a znovu jí políbí.+ Ještěrko, tenhle kostým je děsnej. Všichni chlapi na tebe koukaj a já mám co dělat, abych mohl chodit. Mučíš mě!!!...Hrozně tě chci!+zafuní jí do vlasů.+

Fab: ale to je přeci normální kostým. koukni, co tu mají na sobě ostatní... no radši ne, když to s tebou dělá tohle. trochu se mu snaží vyklouznout. myslím, že na mě všichni nekoukají, to se ti jen zdá. podívá se na něj zkoumavě. to chceš opravdu hned teď někam..? není to přehnaný?
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon čer 21, 2010 1:20 pm

Tir: Musím si dát panáka, abych se z toho dostal....Je mi jedno, co maj ostatní, i když támhleta holka má pěkný kozy +(trochu jí pozlobí :twisted: )+ Takovýhle kostýmky ...víš co to se mnou dělá, když to más na sobě! Nemáš hlad? +Snaží se soustředit na normální téma.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky