ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod mollyz » ned čer 20, 2010 10:34 pm

DJ: Chlape, co to bylo za nápad, kočkovat se s drakem? + Protočí oči a opatrně mu sundavá obvaz, aby si prohlédla rozsah zranění.+ Co to bylo za druh víte? +Připravuje si dezinfekci a nějaké lektvary a masti.+ A před jak dlouhou dobou se vám to stalo? ....+Kroutí hlavou.+ Prát se s drakem....jako malej kluk!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod D.J. Orlovský » pon čer 21, 2010 8:47 am

Nápad, nápad, já pracuju v dračí rezervaci a bohudík jsme získali velice vzácné vejce, jenže ta fešanda, co se z toho vylíhla, je poněkud nevrlá. Podívejte se, mám tu i její obrázek. Řekněte sama, není to krasavice? *zaloví zdravou rukou v náprsní kapse a z množství fotek vybere tu správnou*
Obrázek

Vidíte ty zvláštní přední špičáky? Tihle draci se množí tak, že vpodstatě infikují vejce jiných draků. Už jsme díky ní takhle o jedno vejce přišli, protože ho pak zapudila. To oni občas dělají. Nemohl jsem jí dovolit, aby náš mladý pár kvůli ní přišli o svoje první vejce, to přece chápete. To bylo, počkejte, minulý týden v pátek, jestli se nepletu. Jo, jo, určitě v pátek. Myslel jsem, že to nic nebude, jenže to nechtělo přestat krvácet a přijde mi, že to i trochu oteklo. On je tenhle druh trochu jedovatý, víte.
Chlap nesmí být blbej ve třech případech: za volantem, u stolu a v posteli. Všude jinde se to snese...
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon čer 21, 2010 12:17 pm

DJ: No, je to ťutík..+rozplývá se nad fotkou.+ Máte skvělou práci...doufám, že dostáváte aspoň rizikový příplatek! +Okukuje oteklinu a prsty se jí opatrně dotýká a zjišťuje rozsah zánětu.+ No, krapítek jedovatý tenhle dráček opravdu je. Vydezinfikujeme a zkusíme něco proti zánětu, vezmu si krev na rychlou analýzu...Vy mi tady zatím vypijete tuhle dobrotu..+podává mu lahvičku oranžové tekutiny+...univerzální protijed. Ono to neumí všechny jedy, ale aspoň zjistíme, jak moc je tenhle dračí vzácný....No, pár dní si s dráčkama nepohrajeme! A nevrtět se! +Ke slovu přichází odběr krve.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod D.J. Orlovský » úte čer 22, 2010 7:50 am

*vypije tu podezřelou oranžovou tekutinu* Brrr, to je ohavný. *a když se k němu přiblíží na ten oběr krve, odvrátí hlavu*

Skvělá práce to je, moc mě baví, ale rozhodně není tak placená, jak si asi představujete. Je to víc o nadšení pro věc. Momentálně máme v naší chovné stanici už dobře přes třicet draků.
Chlap nesmí být blbej ve třech případech: za volantem, u stolu a v posteli. Všude jinde se to snese...
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv čer 24, 2010 12:21 pm

DJ: +Vezme od něj prázdnou lahvičku a s potěšením si vybírá na jeho pravé ruce nějakou pěknou žílu.+ Opravdu už přes třicet? +Odvádí řeč, aby nepropadl panice při odběru.+ A jaké druhy? Mně se líbí takoví ti zelení dráčci s šošolkou na hlavě.+ Nabere mu krev a ampulku strčí do plechové nádoby, která začne okamžitě zběsile rotovat.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod D.J. Orlovský » sob čer 26, 2010 11:03 am

Zeleného ještě nemáme, i když by nebyl problém ho obstarat. Zatím rozšiřujeme chov těch stávajících, než přibereme nové druhy. Máme tam ale nádherné druhy Day a Night Glory, ačkoli to nejsou vlastně draci v tom správném slova smyslu. Taky netrpělivě čekáme až dospěje naše teprve druhé mládě elektrického draka. Možná někdy zkusím navrhnout Remusovi nějakou spolupráci a otevřít si tu pobočku naší chovatelské stanice. To víte, dobrovolníků nikdy není dost.
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon čer 28, 2010 11:30 am

DJ: +Naslouchá jeho zanícenému vyprávění a sleduje jeho stejně zanícenou ránu.+ Moc ráda bych se někdy přišla na ten váš chov podívat. Myslím, že draka bych si za mazlíčka domů nepořídila - vlastně toužím po netopýrech - ale líbí se mi.+ Plechová nádoba s krví zatím dorotovala a ona vezme zkumavku s krví, nyní jasně oranžovou.+ Ale co se mi vůbec nelíbí, je ta otrava krve, kterou máte. Jakou máte krevní skupinu? A má se o ty draky kdo starat, než se vrátíte ze špitálu?...Tak dva tři dny?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod D.J. Orlovský » pon čer 28, 2010 2:39 pm

myslím, že bych vám mohl zařídit exkurzi, ale samozřejmě za přísných bezpečnostních opatření...eh, krevní skupinu? U merlina, já vůbec nevím. *ošije se*

Samozřejmě že se má o naše svěřence kdo starat. Přece si nemyslíte, že mám třicet draků na starosti sám. Ale snad to není tak... vážné ne? *polkne*
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte čer 29, 2010 3:41 pm

DJ: Prima...exkurze...to je skvělý nápad. Vlastně by to mohla být i pracovní záležitost. Vzorky dračích jedů...to by nám v léčbě moc pomohlo....Jak to, že nevíte krevní skupinu? +Zatváří se nejdřív přísně a pak provinile.+ Já tu svou vlastně taky neznám...Helejte, to co mi tu ukazuje rychlá analýza znamená, že máte prudkou otravu krve a dost mě překvapuje, že tu se mnou ještě mluvíte. Člověče...vy tady teď budete chvíli ležet, já vám píchnu ještě nějaký lék a zkusím vám to nějak dostat z oběhu...Nelekněte se, budu si muset na chvíli lehnout vedle vás a budu vám dost tlačit rukou na tu ránu...Nic v tom nehledejte, jenom nechci, abyste mi tu do pár hodin exnul.+ Mluví už poměrně naléhavě a lehá si vedle pacienta.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod D.J. Orlovský » úte čer 29, 2010 6:24 pm

*vykuleně jí sleduje* Jste si jistá, že to je tak vážné? Chci říct, že se cítím docela fajn, akorát mi přišlo, že trochu ztrácím cit v prstech, ale jinak je mi fakt celkem fajn.
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga