Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod Nicolette » pát čer 25, 2010 1:55 pm

Oba: Dobré ráno, lenošníci!

Tir: +Pomáhá jí a vesele se na ní culí.+ Vyspinkaná do růžova, co? Pěkné sny jsi měla?...Tahle marmeláda je jahodová a tahle třešňová. A tamhle dřínková, tu má rád Fabulka. Ochutnej ji, je báječně trpká...skvělá do cukroví.

Fab: Kafe jsem nesladila...A učeš se, Fabiene!
Nicolette

Příspěvekod Tirage » pát čer 25, 2010 2:06 pm

Fab: ukazuje mu na různé poživatiny, co jako s čím chce namazat. a na Nicolettinu narážku mu zase uhladí vlasy a políbí ho na čelo. vidíš, máš se učesat... culí se. a hezky se o něj otře. ne provokativně, ale mazlivě. čám to chceš namazat? a navrch nebo rozkrojit?
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát čer 25, 2010 2:12 pm

Tir: +Zašklebí se, když mu zase uhladí vlasy, ovšem to, že mu chce udělat snídani, to nějak přetluče.+ Rohlíček rozkrojit, namazat máslem...margarín ne!!!...na to dřínkovku...a aspoň dva rohlíčky. Nutnost doplnit rychlé cukry! 8-)

Nicol: Mami? Kde je košík na houby. Myslím, že by mohly růst holubinky. Ty z nich přece děláš tu skvělou omáčku!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát čer 25, 2010 2:25 pm

fab: připravuje papů podle instrukcí, což je velkým důkazem lásky, neb nemá ani připomínky a jenom podstrojuje. zcela nezištně. namaže tři rohlíky. jeden ještě pro sebe, ale na půlku zkouší třešňovou marmeládku. prosím. podstčí mu talíř a letmo mu dodizajnuje vlasy tak, že mu to sluší a působí dojmem učesaného člověka - z dálky :)

Nicol: hmm, moc dobré... jak olizuje mazací snídaňový nožík od marmelád. a usměje se na ni. je jí dobře - s nimi. a je krásné svěží ráno, po dešti se slunce snaží a na listech za oknem se v kapkách deště dělají malinké duhy.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát čer 25, 2010 2:32 pm

Tir: +Taky si dost užívá pohodové ráno, je rád, že je doma, má kolem sebe své ženy (malé i velké :) ), cpe se rohlíky a oživuje umdlelé mozkové buňky kávou.+ Máti taky dělá skvělou borůvkovou...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Nicolette » pát čer 25, 2010 2:39 pm

+A aby ta ranní idyla byla dokonalá, spokojená Nicolette přinese ze zahrady velikou náruč raně letních květů a aranžuje ji do vázy, zatímco malí snídají. + Už jsem jedla, než jsme se vykulili z postele...+směje se.+

Fab: Košík je v dřevníku...a jestli nenajdete holubinky, přineste aspoň pár špiček nebo opěnek do polívky.

Tir: Borůvkovou marmeládu schovávám na lívance, až přijede Mollynka...ona je totiž vždycky smaží a já mažu. Jsme takový sehraný tým, ale možná byste se o to děvčata mohly postarat letos vy a já bych udělala ten dort...
Nicolette

Příspěvekod Tirage » pát čer 25, 2010 2:56 pm

Nicol: jasně. musíte si to zorganizovat. já pomůžu ráda. a s Molly se snad dohodneme.

Fab: maže mu další rohlíky, neb kdo maže, ten jede :) mě tady chutná všecno... už trochu funí sytostí, protože se taky pustila nezřízeně do rohlíků s marmeládmama, jak je mlsná a zvědavá na různé druhy marmošek.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát čer 25, 2010 3:01 pm

Fab: +Spokojeně zafuní od druhého hrnku kafe.+ Čerstvé venkovské povětří...neboj to vyběháš! Vezmeme to přes les kvůli těm houbám...přes altánek, aby sis ODPOČNULA..+mrkne na ni vesele+...a nahoru s nákladem bysme si mohli v hospodě půjčit koně, co říkáš? Jezdíš na koni?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát čer 25, 2010 3:06 pm

Fab: přemýšlí, co všechno jsou narážky dvojsmyslné :). na koni? moc ráda ne. jenom, když to jinak nejde. já těm zvířatům nevěřím. ale jinak s plánem souhlasím. popíjí kafe a taky nějakou šťávu, na žízeň.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát čer 25, 2010 3:16 pm

Tir: No, jestli nerada na koni (a teď už mi to taky přijde dvojsmyslnné :lol: ), tak holt budeme muset pěšky...a nebo se prostě přemístíme, ne? Hele, kdo se ti vlastně teď stará o tu tvoji havěť?

Nicol: Mami, Tirage má doma strašně moc chlupatý havěti! +žaluje.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette