Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Tony Dolohov » ned čer 27, 2010 6:35 pm

Mystick: Dobrý večer, Mystick +usměje se, vytáhne zapalovač a ochotně jí připálí+ Moc vám to sluší v tom kostýmku +prohlíží si ji od hlavy k patě a pousměje se, když na něj zamrká+ Rozdáváte taky dárky?

Styx: +opět se k ní nakloní a tiše řekne zastřeným hlasem+ Víš, že jsem vždycky uměl ocenit tvé přednosti +prsty se zlehka dotkne jejího kotníku, jak tam Styx sedí na baru a pohladí jej+ Zdá se mi ale, že nejsi dnes ve své kůži. Znám tě moc dlouho a moc dobře, abych to nepoznal.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned čer 27, 2010 6:45 pm

Tony: Díky.popotáhne z cigarety. Hou, hou, hou...zasměje se. Dárky jsem nechala na saních u vchodu. Ale pokud máte zájem... :)
po očku sleduje Arwen, jak se snaží tančit.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned čer 27, 2010 7:52 pm

Tony: Neboj se. Budu tě varovat. +mrkne na něj a trochu se ošije, raději zbytek jednohubek odloží a doufá, že toho zase tolik nesnědla+ A jak se máš? Tedy tak nějak všeobecně. +zajímá se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned čer 27, 2010 8:02 pm

(hééj, co to všichni máte s tím jídlem a pitím? Si myslíte, že vás chci otrávit?:) Tady je vidět, jak se fáma šíří rychlostí blesku. Jeden řekl, že v jídle a pití cosi je, aby se měl na co vymluvit za svou indispozici a celý sál už radši nejí a nepije:D)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » ned čer 27, 2010 8:13 pm

Styx píše:Kdopak nás to přišel navštívit? +dělá překvapenou+ Severusi, docela ráda tě vidím. Ono vidět pořád jen usmáté a pozitivní tváře začne časem trochu nudit +ušklíbne se jízlivě+ Občas to chce změnu +je na něj milá, přece jen je to její host+

Vždy k službám *řekne poněkud posměšně a zapálí si jointa*

Tony Dolohov píše:Nikdy totiž nevím, jestli dožiju zítřku +sleduje Severuse, jak si balí jointa+ Taky způsob, jak se dostat do nálady +ušklíbne se+

Kdo by chtěl žít věčně *ušklíbne se a potáhne z jointa* Chceš? *zeptá se Dolohova ani ne proto že by se chtěl dělit, ale proto že se to tak už říkává*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Styx » ned čer 27, 2010 8:55 pm

Tony: Nic mi není +zapírá+ Je to tím, že nepiju. Nemusím se přece pokaždé ztřískat, že nevím, co dělám a pak lituji toho, co jsem v opilosti udělala +sleduje jeho prsty na svém kotníku a zhoupne nohou, jako kdyby z ní odháněla dotěrnou mouchu, ale usmívá se na něj+

Severus: Záleží, jaké služby bys mi byl ochoten nabídnout +pokrčí nosánek a zamává rukou před obličejem, aby rozehnala ten smrad z kouře+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned čer 27, 2010 9:18 pm

Mystick: Rád dostávám dárky a stejně rád je dávám. Takže... proč ne? +řekne vyzývavě+

Nef: +se smíchem hledí, jak rychle odloží jednohubky+ Copak? Bojíš se, že bude z tebe dračice? +smích+ Stejně už teď nic nezachráníš, vzhledem k tomu, kolik jsi jich snědla +přisune jí je zase zpátky+ Dík za optání, teď zrovna se mám skvěle
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » ned čer 27, 2010 9:43 pm

Snape: Zrovna ty, smrtijed, se mě budeš ptát, kdo by chtěl žít věčně? +rozesmeje se+ No... nikdy jsem tuhle sračku nekouřil +nedůvěřivě se kouká na jointa, kterého mu Snape nabízí+ Ale člověk musí zkusit všechno +potáhne si, zkouší jeho chuť a pak se lehce znechuceně ušlíbne+ Napoprvé tedy nic moc +vrátí mu jej zpátky+ Není nad kubánský tabák.

Styx: Chápu. Něco málo jsem četl v novinách a je mi líto, že máte partnerskou krizi +líto mu to tedy vůbec není, naopak ho to velice těší, parchanta+ Sprav si náladu a pro dnešek na něj zapomeň +nalije ji skotskou, podá jí sklenku a pak vezme mezi prsty jednohubku a laškovně jí s ní jezdí u pusy+ Je to pravda, žes dala něco povzbuzujícího do jídla i do pití?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod André Bourson » ned čer 27, 2010 10:52 pm

Memory: "V čem obchodujete? Jsem zde tak krátce, že jsem se ještě nestačil se vším seznámit," řekne omluvně. "Ten kostým je taky pořízen narychlo, netušil jsem, že se tady pořádá karneval. Ale o to víc mě těší, že vás zaujal. Nebojíte se mne?" Zasměje se pobaveně. "Ano, pocházím z Auvergne, ze stejného kraje, jako Styx."
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Memory » ned čer 27, 2010 11:04 pm

Morsmordre: "Ja sa len tak niečoho nezľaknem." žmurkne naňho. "Spoločne sme so Styx odkúpili Salon Andělské krásy. Tak by sa dalo povedať, že skôr podnikáme ako obchudujeme." vysvetlí. "Z Francúzska poznám len Paríž, ale tú oblasť, o ktorej hovoríte, som videla na fotkách. Musí to tam byť nádherné. Ako sa vám zatiaľ páči tu? Už ste navštívili niektoré miestne podniky?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky