Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Severus Snape » pon čer 28, 2010 4:59 pm

Přesvědčit? *povytáhne obočí* Jak dlouho jednomu trvá vzpamatovat se z takové důkladné kletby Crucio, když má Pán zla špatnou náladu? Půl dne? A tři dny než přestanou brnět nervy a třást se ti ruce? S tímhle *potáhne z jointa* druhý den funguješ jako by se vůbec nic nestalo. A to už za to stojí, nemyslíš? A taky je to dobré na nervy. Jak jinak si myslíš, že jsem přežil sedm let s Brumbálem, Potterem a bandou usmrkaných fakanů, aniž bych nespáchal aspoň jednu malinkatou vraždu?

A zásobovat nepotřebuju. Mám svoje zdroje. Dávám přednost kvalitnímu zboží, víš.

Styx píše:Jsem dost bohatá, abych ti zaplatila, co si řekneš. Pokud máš něco, co by mě zaujalo, udělej nabídku.

Něco bych měl *ušklíbne se* Ale nesluší se to vytahovat na veřejnosti. *pokřiveně se zasměje vlastnímu vtipu* Už jsi viděla moji sbírku známek? *uchechtne se*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Neferet » pon čer 28, 2010 6:48 pm

Tony: Tak to je dobře, jelikož u tebe je větší pohodlí než na tý židli. +usměje se nevinně, chvíli se neklidně vrtí, ale pak přestane, co kdyby jí kvůli tomu vrtění chtěl posadit zpátky na židli+ Hmn. +zamyslí se nad tím+ Asi jo. +souhlasí+ A proto dostaneš bojovej úkol. +zdělí mu naoko vážně+ Dáš pozor, abych nevyvedela nějakou blbost. +zasměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon čer 28, 2010 7:15 pm

Morsmordre: Chvíľu na flašu nedôverčivo hľadí a zvažuje, či zvládne ďalšie víno, no napokon si len tak sama pre seba pokrčí plecia. Zvládne. "Keď hovoríte, že je z vášho kraja, to nemôžem odmietnuť." zaculí sa naňho. "Kedy plánujete odísť?" zahľadí sa naňho.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon čer 28, 2010 7:19 pm

Nef: +jak se mu tam Nef pořád vrtí v tom klíně, začíná být trochu nesvůj+ To není moc dobrý nápad takhle mě zkoušet +ušklíbne se útrpně a doufá, že Nef neucítí jeho zvětšující se problém+ Dát na tebe pozor? Tak to říkáš opravdu tomu pravému +zachechtá se+

Snape: Člověče, něco na té trávě bude +přikyvuje souhlasně+ Takhle dlouho jsem tě neslyšel mluvit ani při zkouškách +hypnotizuje jointa v Severusových prstech+ Dej mi ještě. Jestli to má takové účinky, měl bych zájem +vážně nad tím začíná uvažovat+ Kde se to dá sehnat?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon čer 28, 2010 7:20 pm

Tony: Cokoliv si budete přát.přejede si skoro neznatelně po výstřihu. Třeba...přehodí si nohu přes nohu...skvělou čokoládu.
Severus: Chtěla jsem se vás optat, zda-li náhodou nemáte ve svém inventáři uklidňující lektvar?
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pon čer 28, 2010 7:27 pm

Tony: Promiň. +pípne a už sedí klidně, tedy alespon se o to ze všech sil snaží, je tak roztěkaná, že si prozatím jeho problému opravdu nevšimne+ A komu jinýmu? +rozhlédne se+ Neni to nic těžkýho, vážně. +tváří se jak andílek+ Přinejhoršim mi můžeš dát pár facek nebo mě někam zavřít. +napovídá mu, jak zajistit, aby neudělala nějakou blbost+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon čer 28, 2010 7:36 pm

HLASUJTE V ANKETĚ O NEJLEPŠÍ MASKU!
A prosím, nepodvádějte klikáním na své masky, hrajte poctivě, nejsem blbá:)
Anketu najdete ve fóru Eagle rock a je rozdělená do dvou částí, jelikož mi to tolik možností najednou nevzalo.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon čer 28, 2010 8:37 pm

Severus: Jseš si jistý, že zrovna tohle by mě zaujalo? +zasměje se jeho vtipu, protože na Snapea byl až moc dobrý+ Tak známky mě neberou. A motýli taky ne. Co kdybys mi ukázal sbírku svých lektvarů? O tom už bych uvažovala +mrkne na něj+ Dohodneme se?

Tony: +spokojeně se krmí jednohubkami a občas si lokne i skotské+ Já to samozřejmě cítím stejně.. Tony +zavrní, odsune jeho ruku ze svého kolena a vloží mu do ní paraplíčko ze zmrzlinového poháru, ať si má s čím hrát+ A proto mám u sebe tohle +vytáhne z výstřihu malou lahvičku a napije se z ní+ Protilék +usměje se šibalsky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pon čer 28, 2010 8:53 pm

°Tanec už jí nebaví a na společenskou konverzaci na urovni je moc unavená, tak se sebere a jde do svého pokoje°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » pon čer 28, 2010 8:59 pm

Memory: "Nebudete litovat. Je vynikající." Nalije jí. "Odcházím koncem týdne a vezmu sebou i Styx. Vlastně kvůli tomu jsem sem přišel." Sobě najile taky a přiťukne si s ní. "Na zdraví."
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

PředchozíDalší

Zpět na Večírky