Tony Dolohov píše:Člověče, něco na té trávě bude +přikyvuje souhlasně+ Takhle dlouho jsem tě neslyšel mluvit ani při zkouškách +hypnotizuje jointa v Severusových prstech+ Dej mi ještě. Jestli to má takové účinky, měl bych zájem +vážně nad tím začíná uvažovat+ Kde se to dá sehnat?
Už jsi někdy zažil, abych něco dělal bez sakra dobrého důvodu? *ušklíbne se a podá mu jointa* Mudlové to používají především k potlačení bolesti. Když bys to přehnal s dávkou, mohlo by se ti stát, že by tě Voldemort čtvrtil zaživa a ty by ses u toho jen přiblbě tlemil. Mám vlastní recept, protože mudlové jsou břídilové.
Sehnat? Záleží na tom, jak vážný zájem by to byl. Ze začátku bych ti mohl něco... hm prodat.
Mystick von Sachsen píše:Chtěla jsem se vás optat, zda-li náhodou nemáte ve svém inventáři uklidňující lektvar?
Ne, ale možná bych našel nějaký jed, jestli máte zájem. *ušklíbne se* Výsledky jsou až na drobné detaily prakticky stejné.
Styx píše:Jseš si jistý, že zrovna tohle by mě zaujalo? +zasměje se jeho vtipu, protože na Snapea byl až moc dobrý+ Tak známky mě neberou. A motýli taky ne. Co kdybys mi ukázal sbírku svých lektvarů? O tom už bych uvažovala +mrkne na něj+ Dohodneme se?
Možná, pokud budeš dělat přesně co ti řeknu a nebudeš sahat na nic, na co ti nedovolím, a jak ti nedovolím. *zašklebí se*