Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Isamun » stř čer 30, 2010 12:53 pm

Molly: spokojeně si vrní v jejím obětí a brouká jí do ouška. bylas úžasná... a pořád jsi, lásko... moje... hele něčí nohy. ukáže mezírkou mezi ubrusem a podlahou. myslím, že musíme pak odlézt po čtyřech do bezpečnějších vod. asi tak tamhle, k jižnímu křídlu soustolí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř čer 30, 2010 1:00 pm

Samík: +Mrkne směrem k vysokým střevícům.+ Jsem pro, ale co třeba tu nohu nejdřív kousnout? +směje se do Samova krku a pak trochu vážněji.+ Same...nikdy mě nikdo takhle moc...+a pak se znovu rozesměje. + Jsem zvědava, jak budeme důstojně odcházet ve spodním prádle.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř čer 30, 2010 2:35 pm

Tony: Jsou kolem tebe čtyři ženy. Že bychom se rozpočítaly? +rozesměje se, pak se ale zamyslí a tipuje, kterou z dam Tony nakonec pozve po plese k sobě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř čer 30, 2010 3:20 pm

Becca: Jsem přesvědčen o tom, že ty by sis určitě nevybrala špatně. Tak krotitel draků? +projeví zájem+ To mě vážně zajímá. Rád bych toho odvážného muže poznal +chvíli na ni zkoumavě hledí a neunikne mi její smutek+ Neměj strach, brzy se ti vrátí +poplácá ji jemně po rameni+ Tak krásnou upírku tady zajisté nenechá dlouho samotnou. Kdes na něj vůbec přišla?

Snape: Naturální směna? +pozvedne obočí, netuší, co může od tohoto pojmu od Snapea očekávat+ Teď mě čeká mise, ale až se vrátím, stavím se. Mám znamenitou whisky +dokouří a cítí se nějak.. rozjařeně+ Ty.. Snape.. nemá to nějaké vedlejší účinky?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » stř čer 30, 2010 3:23 pm

Styx: Samá voda +culí se tajemně+

Nef: Jen seď. Jsi docela záhřevná +zasměje se+ Akorát nedosáhnu na své pití +marně natahuje ruku po skleničce na pultu+ Budeš mě muset asi krmit +zašklebí se+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod André Bourson » stř čer 30, 2010 3:31 pm

Memory: "Ano, Francie je nádherná. Tak to byste měla brzy napravit a podívat se tam. Pokud neodmítnete, rád bych vám zase dělal průvodce já." Pousměje se a objedná si u baru sklenku tekuté čokolády. "Dáte si taky?"
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř čer 30, 2010 3:44 pm

Tony: no já taky doufám, že se brzo vrátí. A že mi ho tam něco nesežere. Uculí se. No ráda vás seznámím, až se vrátí. Usměje se. No, poznali jsme díky Syrianě, nejdřív pracoval na jejích pozemcích jako správce. To byl náš vztah ale spíš...no...Přemýšlí jak to nazvat. Utěšitelský. Vymáčkne se nakonec a zasměje se tomu. Pak na několik měsíců zmizel a když se zas vrátil, byl to úplně někdo jiný. Ale setkání se smrtí, zvlášť když jde o tvůj vlastní krk, opravdu výrazně mění priority, takže mě to nepřekvapuje. Pokrčí rameny. Ale upřímně, nečekala jsem, že se to mezi námi vyvine až tak. Usměje se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř čer 30, 2010 5:44 pm

Tony: Super. +je opravdu ráda, že se nemusí zvedat, když se tak pohodlně uvelebila+ Žádný problém. +zazubí se a natáhne se pro sklenku+ Ještě nějaké přání? +zeptá se, když se mu chystá sklenku předat+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř čer 30, 2010 5:55 pm

Tony: Měl byste se nechat překvapit.naposledy potáhne z cigarety, pak ji típne do popelníku a zvedne se. Děkuji vám za milou společnost, teď mne ale omluvte. s výraznými pohyby zadečku odejde na parket za Arwen.

Arwen: Ahojky, máš moc pěkný šaty, ale ta kráva byla lepší. zvýšila hlas, aby ji bylo slyšet přes hlasitou hudbu.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Severus Snape » stř čer 30, 2010 6:20 pm

Tony Dolohov píše:Naturální směna? +pozvedne obočí, netuší, co může od tohoto pojmu od Snapea očekávat+ Teď mě čeká mise, ale až se vrátím, stavím se. Mám znamenitou whisky +dokouří a cítí se nějak.. rozjařeně+ Ty.. Snape.. nemá to nějaké vedlejší účinky?

To se ptáš brzy *ušklíbne se* Nízká dávka vede k navození jakéhosi klidu a pohody. Můžeš pocítit zvýšenou chuť na jídlo, hlavně na sladké. Taky se ti může stát, že budeš trochu žvanit nesmysly. Ale není to návykové, jestli ti jde o tohle.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky