Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Memory » stř čer 30, 2010 6:48 pm

Morsmordre: "Tak platí." blýskne po ňom okúzľujúcim úsmevom. Po tom víne je akurát v takej dobrej, uvoľnenej nálade. "To je čokoláda?" opýta sa so záujmom, keď čašník postaví pred Andrého pohár. "Bol by hriech si niečo také nedať, len som nevedela, že ju má Styx v ponuke." pobavene krúti hlavou a objedná si to isté, akurát s poriadnym kopcom šľahačky navrchu.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř čer 30, 2010 6:53 pm

Hej, Snape, a já jsem vzduch?:)
Severus Snape píše: Já vedu jen prvotřídní zboží *utrousí dotčeně*

Severus: Proč asi myslíš, že si chci prohlédnout tvé zboží (chytráku:))? Šmejdu jsou plné krámy na Příčné. Tak co? +kývne bradou, jestli se dohodnou+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Arwen » stř čer 30, 2010 7:02 pm

Mys: zachichotá se Díky ale, musela jsem se už převléct, protože v tom kostýmu se fakt nedá vůbec nic. Rozepíná se to od zhora dolů, takže je dost složitý i dojít si na toaletu směje se. Kvůli soutěži už mne všichni viděli, tak taky můžu chvilku vypadat normálně ne? mrkne na ni

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř čer 30, 2010 7:07 pm

Arw: No, rozhodně normálněji, něž já. blbě se uculí. Trochu to rozjedem. začne se po kamarádce plazit v rytmu hudby.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Arwen » stř čer 30, 2010 7:12 pm

Mys: hou hou hou, mám dojem že naše santova pomocnice vypila moc vína, brzdi holka nebo ti santa naplácá řechtá se Tak pojď, na parketu to bude určitě lepší na to, to rozjet! vezme ji za ruku a táhne ji na parket DJi, hoď tam ňákou hodně rychlou ať se tady s Mys pořádně zapotíme křikne někam dozadu směr DJ a začne se pohupovat v bocích
(dělám si srandu neber to lesbicky ;) )

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod André Bourson » stř čer 30, 2010 7:18 pm

Mem: "Ano, rozpuštěná čokoláda." Zaboří do hustého krému lžičku a s požitkem ochutná. "Výbormá. Belgická." Olízne si smyslně čokoládovou kapku z koutku rtů. "Lahodně se rozplývá na jazyku," řekne to takovým stylem, že by ani diabetik neodolal, aby neochutnal. "Jak se vám líbí večírek? Žasnu, kolik má Styx přátel."
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Severus Snape » stř čer 30, 2010 9:26 pm

Styx píše:Hej, Snape, a já jsem vzduch?:)
Severus Snape píše: Já vedu jen prvotřídní zboží *utrousí dotčeně*

Severus: Proč asi myslíš, že si chci prohlédnout tvé zboží (chytráku:))? Šmejdu jsou plné krámy na Příčné. Tak co? +kývne bradou, jestli se dohodnou+

No a co jsi čekala, že ti na to jako řeknu? Myslel jsem, že jsem ti už sdělil své podmínky, za nichž mě smíš navštívit, abych ti ukázal svoje... lektvary. *ušklíbne se*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » stř čer 30, 2010 11:22 pm

Becca: +vidí na ní, že ten Charlie jí asi není lhostejný+ Cesty osudu jsou nevyzpytatelné. Často z malé doutnající jiskřičky vzplane velký oheň. Přeji ti, ať se brzy dočkáš toho svého krotitele +pousměje se a zvedne se+

Nef: Díky. To je pro dnešek už opravdu vše +dopije a šetrně ji odsune ze svého klína zpátky na židli+

+v obležení dam se cítí jako ryba ve vodě, ale vše krásné musí jednou skončit+ Mé dámy, je mi s vámi neskutečně příjemně, ale budu vás už muset opustit. Povinnosti volají +pokrčí omluvně rameny+ Moc mě těšilo +ukloní se jím mírně, chytne Styx kolem pasu, aby neměla šanci vymanit se a elegantním krokem se vzdálí i s ní někam do soukromí+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » stř čer 30, 2010 11:28 pm

Snape: Tak teď už chápu tajemství tvého věčného klidu a jedovatých řečí. Jak dlouho už to hulíš, ty prevíte? +zachechtá se+ No, Snape, rád jsem tě viděl, ale budu muset jít. Zítra mě čeká docela náročná mise, potřebuji se vyspat. Tobě nemusím říkat, jak je to důležité +zvedne se a ještě se na odchodu ušklíbne+ Taky bys měl někdy vyjít z toho sklepení do terénu

+opustí ples a jde se pořádně prospat na důležitou smrtijedskou misi, která ho zítra čeká+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » stř čer 30, 2010 11:43 pm

Severus: +schválně přeslechne tu ironii v jeho hlase+ Fajn, budu mít celou dobu ruce za zády, abych ti tam náhodou na něco nedovoleného nesáhla +ušklíbne se stejnou ironií+

Tony: +překvapí ji, jak ji někam táhne, ale neprotestuje a nechá se vést+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky