otevře dveře a zkontroluje, zda už tu někdo je, či ne. Po zjištění, že ne, vejde dovnitř a dá do pece žhavit kameny. Svlékněte se prosím. Támhle máte osušku. ukáže rukou směrem k šatně s nahřátými ručníky. Sám zatím pohrabuje uhlíky.
+jde poslušně za ním a nadšeně okukuje kde co je+ Páni vypadá to tady krásně a tak... nově. +usměje se a jde se svlíknout do šatny, pak si kolem sebe omotá osušku a vrátí se a posadí se na stůl+ Tak... jak to bude probíhat?
otočí se od kamenů. Lehněte si prosím na břicho, já vám budu přikládat na záda horké kameny. ze začátku vás to bude docela pálit, ale brzy to pomine. Stejně jako bolest. zamrká na ni s úsměvem. Pak vás tu nechám chvíli relaxovat a po nějaké době kameny vyměním za horké. Prostě relax...otočí se zpět a poleje je ledovou vodou.
přijde až k ní, a odhrne jí osušku ze zad. Pomalu jí začne přikládat jeden kámen za druhým, přesně podél páteře. Ještě je naposledy upraví. Tak, teď se hezky uvolněte, já se zatím posadím vedle. Pokud budete něco potřebovat řekněte. dá napařovat do pece další šutříky a pak se posadí do křesla kousek od Wenai.
zvedne kámen a strčí ho do pece. Vytáhne z ní nový a dá ho zákaznici na záda. Už asi 5 let. Ale tady ve Fealu dělám necelý měsíc. Zatím nejlepší místo, jaké mám. Skvělý plat, skvělá šéfová, krásné zákaznice...mrkne ne ni Nemůžu si stěžovat.