Kadeřnictví

Moderátor: Styx

Re: Kadeřnictví

Příspěvekod Personál salonu » sob črc 10, 2010 6:21 pm

(jsem si říkala, že není tak vychrtlá jako Keira, ale ksichtíky mají dost podobné:) a stříhání smrtijedů? Na Luciuse to neplatí?:D)

+rozesměje se+ Obyčejného vojenského holiče? A takovému nechá sahat si na vlasy? Kdyby se svěřil do mé péče, jistě by nelitoval. Jsme vyhlášený salón pro takové celebrity jako váš pán, nebo vy +ještě doopraví poslední drobné nedostatky, až je to dokonalejší, než na obrázku+ Tak a je to hotové, madam +sundá jí ručník z krku a jemným kartáčkem jí očistí labutí šíji a něco ji napadne+ Máte tak nádherně bělostnou kůži, slečno... nepřemýšlela jste o nějaké ozdobě na tělo? Dnes je hodně moderní tetování a na vaší bělostné pleti by se doslova vyjímal nějaký decentní ornament. V našem salónu nabízíme i tyto služby +nadhodí nenápadně+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kleopatra » sob črc 10, 2010 7:01 pm

(Keira bude hranatější a asi o dvacet let mladší, ne? ale pod tím mejkapem to asi ani nepoznáš... - No Lucius se zřejmě vykecává...)

Ehm...+poposedne+ Nikdo, kdo má s Amonem co dočinění není "obyčejný". +lehce dotčeně+
+spokojeně se okukuje v zrcadle+ Ozdobě? Hmmm...vlastně nevím, jestli by s tím Amon souhlasil...+ale vypadá, že ju ta myšlenka zaujala+ Proberu to s ním.
Vedere e non toccare e' una cosa da crepare.
Kleopatra
Člověk

Příspěvekod Personál salonu » sob črc 10, 2010 7:56 pm

Promiňte, nikdy jsem neslyšela o neobyčejném vojenském holiči, proto to udivení. Omlouvám se +natáčí jí zrcadlo ze všech stran, aby mohla obdivovat tu krásu+ Věřím, že vašemu pánovi se vaše vytetované znamínko krásy bude určitě líbit +nakloní se k ní a šeptem promluví+ Muži rádi líbají ženám tetování. Záleží jen na vás, kam si jej dáte udělat +doufá, že ji svým lehce intimním doporučením neurazí+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » sob črc 10, 2010 8:01 pm

+zaslechne poslední slova své podřízené a rychlým krokem dojde k ní+ Pokud jste už hotová se svou prací, běžte si po svém +řekne přísně a začne se věnovat Klee+ Omluvte personál, ale mají v popisu práce propagovat i další naše oddělení. Doufám, že jste spokojena s prací naší kadeřnice. Ostatně, moc vám to sluší. Chcete využít ještě další naše služby? Ráda vás provedu. +představí se mile+ Jsem Styx
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Kleopatra » sob črc 10, 2010 8:07 pm

+prvně se tváří dotčeně, ač s vlasama spokojeně, ale pak jí cuknout koutky, když si představí, jak by amon zuřil, kdyby si nechala vytetovat něco infantilního, nebo vlastně vůbec něco bez jeho svolení+ Zvážím to...+prohlásí nakonec co nejvážněji a podívá se zkoumavě povýšeně na Styx+ A že jim to jde...
Jsem spokojená..velmi spokojená. +upřesní+ Měla bych mít rezervovanou manikérku, vybrala jsem si i předlohu předtím na recepci...
Styx? +zamyslí se+ Slyšela jsem o vás..+trochu se ušklíbne+ Mnohé...tak se pochlubte..+mávne rukou ať jí to tam teda ukáže, vezme si vodu a popíjí ju jako šampáňo elegantně+
Kleopatra
Člověk

Příspěvekod Styx » sob črc 10, 2010 8:33 pm

+s přehledem se povznese nad Klein povýšený pohled, je profesionálka+ Velmi mě těší, že jste s našimi službami spokojena, madam. Doufám, že nás opět někdy navštívíte +jelikož se slečna nepředstavila, vůbec netuší, že mluví s přítelkyní svého nadřízeného+ Následujte mě, prosím, odvedu vás ke své kolegyni. +cestou jí ukazuje jednotlivá oddělení a láká ji na příští návštěvu, mezitím udržuje konverzaci+ Tak vy mne znáte? +upřímně se podiví+ Doufám, že jste o mně slyšela jen samé dobré věci +zažertuje+

(další už u Mem)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Kleopatra » sob črc 10, 2010 8:47 pm

K Amonovi se donesou jen ty "dobré věci", a především zajímavé...
Myslím, že sem zkusím nalákat i Amona...líbí se mi jak je to tu pohodlné a klidné.
Kleopatra
Člověk

Příspěvekod Styx » sob črc 10, 2010 8:59 pm

Amona? +zpozorní+ Vy se... znáte? To mě velice potěší, pokud Pán zla poctí svou návštěvou náš salon +tetelí se blahem+ Byla bych vám velice vděčna, kdybyste nás doporučila
Styx
VIP Member

Příspěvekod Kleopatra » sob črc 10, 2010 9:07 pm

My spolu...bydlíme. +tak trochu samolibě+ No aby vás to pak nemrzelo....
Kleopatra
Člověk

Příspěvekod Styx » sob črc 10, 2010 9:19 pm

Och, promiňte.. takže vy jste madam Klea? +pozvedne obočí+ Moc mě těší, že jste nás poctila svou návštěvou. Mrzet mě to nebude, protože není tady nic, s čím by Pán zla mohl být nespokojený. Naopak, věnujeme mu nadstardantní péči. Ale teď, madam Kleo, pojďte, prosím, se mnou, slečna Memory už jistě na vás čeká. +odvede ji konečně k Mem:)+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kadeřnictví